Milkoy написа:HoUs4oOL написа:Milkoy написа:За Шоу и за германците си прав, за Клайн и Ловрен - не съм сигурен.
За Клайн се говореше за 15 милиона ти искаш ли да го купим за толкова?
Ловрен бих се радвал да го вземем за около 8 милиона,но няма да стане тъй като ''светците'' го били взели за 8.5 и ще ни искат поне 12-15 и за него...
Е, щом си им определил цените, какво мога да добавя. Аз искам да се купят играчи, които са по-добри от настоящите и ще надградят. Цените, както вече обясних, не са мой проблем. Ще се радваш на Ловрен за 8, но не и на Ловрен за 12? Направо си кажи, че не те кефи.
Абе остави го тоя малкия бе ,дето незнае още пикае ли му се ебе ли му се .Определил той ....слуша сигурно ония малоумници ,дървени философи,палячовци и сектанти от другите форуми и ги повтаря тук . Или некадърните и пристрастни диемаджии.
Малкия е доказал ,че няма собствено мнение . Всъщност това важи почти за всички . Тотално объркани момчета ,които слушат масовото грешно мнение по форумите и телевизия,попиват като гъби всичките глупости ...и ги пренасят тук .
А за бюджета ,аз отдавна казах ,че най вероятно ще е в рамките на 100млн . Треньора доказа ,че могат да му се доверят пари. Доказа,с 2рото място ,че е уникален треньор ,тактик,селекционер и психолог. Предстои участие в ШЛ .Така ,че този отбор ,трябва да задържи класните си играчи и да надгради ,за да се задържи в челото и другата година да гони отново титлата .И всъщност ,вече всяка година трябва да се гони титлата .Но не само на приказки ,както беше до скоро а с игра .А тя е на лице ,благодарение на Брендън .Собствениците прекрасно виждат и осъзнават това и няма как да не отпуснат средства ,за да се осъществят тия цели .
Спомена се в началото, че ще се закупят поне 3 класни имена ,които както казваш и ти да са гласени за титуляри .
Така ,че нека се придържаме към всичко това и да видим какво ще стане ..всичко останало е ала бала ..
Що се отнася до моето становище по въпроса за селекцията ,предполагам на всички е ясно ..Аз видях проблемни зони в процеса на сезона . И смятам ,че големите пари ,трябва да се вложат имено в тия зони .Ляв ,бек ,десен бек ,централен защитник и централен халф .Това е основното ,вземат ли се подходящите играчи за тия постове ,тоя отбор ще продължи да мачка и вече ще го прави по стабилно ,по уверено ,с много по малко допуснати голове .Атаката е ясна .Тя е унищожителна .Просто трябва да се запази .А ТЯ ЩЕ СЕ ЗАПАЗИ .Ся ,ясно е че всеки ден различни мастити личности ,ще искат най добрите ни играчи и особено моя човек Суарес ,но ще си останат само с исканията .Имам много аргументи ,за да твърдя това .
Ето и едно слухче :
http://www.cheshire-today.co.uk/26973/?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.