samo_levski написа:глей кво правят турските слуги от ботев пловдив
турски слуги ще викаш на тези които носят екипа на галатасарай
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
samo_levski написа:глей кво правят турските слуги от ботев пловдив
Българите са народ с къса памет, който никога не си взима поука от нищо и продължава да прави едни и същи грешки. Ако ги излъжат техните избраници, пак ще си изберат тях под една или друга форма.fcb_bg написа:Каквото питам целия форум в 4-ти пост. А именно, какво могат да направят гласоподавателите в България, ако за пореден път ги излъжат техните избраници? Имат ли някакъв механизъм, който могат да ползват за да им потърсят сметка?
Laetitia написа:Българите са народ с къса памет, който никога не си взима поука от нищо и продължава да прави едни и същи грешки. Ако ги излъжат техните избраници, пак ще си изберат тях под една или друга форма.fcb_bg написа:Каквото питам целия форум в 4-ти пост. А именно, какво могат да направят гласоподавателите в България, ако за пореден път ги излъжат техните избраници? Имат ли някакъв механизъм, който могат да ползват за да им потърсят сметка?
И аз не намирам смисъл да обяснявам неща, които интелигентните хора са разбрали и осъзнали много отдавна.fcb_bg написа:За 2-ри път се измъкна от въпроса. Няма смисъл да питам повече.
Laetitia написа:Делят ни хора като този, когото днес си подкрепил.alexveselinov написа:Не ви ли писна, да се делите на русофили и русофоби![]()
Този, който само дето не си проведе предизборната кампания на руски, макар много успешно да опита.
Laetitia написа:И аз не намирам смисъл да обяснявам неща, които интелигентните хора са разбрали и осъзнали много отдавна.fcb_bg написа:За 2-ри път се измъкна от въпроса. Няма смисъл да питам повече.
Не съм русофоб. Не мразя руския народ, мразя империалисткото им мислене, както и факта, че ни приемат за Задунайская губерния.alexveselinov написа:Няма никакво значение кой съм подкрепил. Говорих за хората от форума в, който ти си от доста активните русофоби
джони написа:samo_levski написа:глей кво правят турските слуги от ботев пловдив
турски слуги ще викаш на тези които носят екипа на галатасарай
джони написа:Captain Stottlemeyer написа:balef написа:А доказано ли е горе написаното или само си пишем глупости и затова сме в това положение!?
След като този "материал" е анонимен и е "подписан" с Хаштаг-BG, мисля, че сам можеш да си направиш изводите...
П.П. За протокола: Аз нямам сестра.
отново неадекватен,надрусан и насрaн,в статията много ясно са показани линковете и документите...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта