Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: „Независими“ наблюдатели прибрали половин милион за изборите

Мнениеот джони » 25 май 2014 17:45

samo_levski написа:глей кво правят турските слуги от ботев пловдив :lol:

турски слуги ще викаш на тези които носят екипа на галатасарай

Laetitia
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Laetitia » 25 май 2014 17:46

fcb_bg написа:Каквото питам целия форум в 4-ти пост. А именно, какво могат да направят гласоподавателите в България, ако за пореден път ги излъжат техните избраници? Имат ли някакъв механизъм, който могат да ползват за да им потърсят сметка?
Българите са народ с къса памет, който никога не си взима поука от нищо и продължава да прави едни и същи грешки. Ако ги излъжат техните избраници, пак ще си изберат тях под една или друга форма.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 май 2014 17:52

Laetitia написа:
fcb_bg написа:Каквото питам целия форум в 4-ти пост. А именно, какво могат да направят гласоподавателите в България, ако за пореден път ги излъжат техните избраници? Имат ли някакъв механизъм, който могат да ползват за да им потърсят сметка?
Българите са народ с къса памет, който никога не си взима поука от нищо и продължава да прави едни и същи грешки. Ако ги излъжат техните избраници, пак ще си изберат тях под една или друга форма.

За 2-ри път се измъкна от въпроса. Няма смисъл да питам повече.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 25 май 2014 17:53

fcb_bg написа:За 2-ри път се измъкна от въпроса. Няма смисъл да питам повече.
И аз не намирам смисъл да обяснявам неща, които интелигентните хора са разбрали и осъзнали много отдавна. :)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 25 май 2014 17:56

Laetitia написа:
alexveselinov написа:Не ви ли писна, да се делите на русофили и русофоби :!: :?:
Делят ни хора като този, когото днес си подкрепил. ;)
Този, който само дето не си проведе предизборната кампания на руски, макар много успешно да опита.

Няма никакво значение кой съм подкрепил. Говорих за хората от форума в, който ти си от доста активните русофоби ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 май 2014 17:56

Laetitia написа:
fcb_bg написа:За 2-ри път се измъкна от въпроса. Няма смисъл да питам повече.
И аз не намирам смисъл да обяснявам неща, които интелигентните хора са разбрали и осъзнали много отдавна. :)

Като използваш Стоичковата мамата, ше се сетиш какво те питах. ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 25 май 2014 18:02

alexveselinov написа:Няма никакво значение кой съм подкрепил. Говорих за хората от форума в, който ти си от доста активните русофоби ;)
Не съм русофоб. Не мразя руския народ, мразя империалисткото им мислене, както и факта, че ни приемат за Задунайская губерния.
Да си ме видял да чуждопоклоннича? Да възхвалявам някого? Да се кълна в любов на друга страна? Няма как да си виждал.
Не ми пука за ничии интереси. Аз съм българка и единственият народ, за който ме е грижа, е моят.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 25 май 2014 18:04

джони написа:
samo_levski написа:глей кво правят турските слуги от ботев пловдив :lol:

турски слуги ще викаш на тези които носят екипа на галатасарай

Бюрекоф, да вземеш да се запознаеш с екипа на Галатасарай през годините и тогава да приказваш глупости.

Изображение
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 25 май 2014 18:09

Нищо ново!Комунистическите престъпници винаги им доставя удоволствие, когато крадат пари от българския народ! А вие продължавайте да гласувате за комунистическите банди!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 май 2014 18:15

джони написа:
Captain Stottlemeyer написа:
balef написа:А доказано ли е горе написаното или само си пишем глупости и затова сме в това положение!?

След като този "материал" е анонимен и е "подписан" с Хаштаг-BG, мисля, че сам можеш да си направиш изводите... 8-)
П.П. За протокола: Аз нямам сестра.

отново неадекватен,надрусан и насрaн,в статията много ясно са показани линковете и документите...

"Най-вероятно, защото тези пари се дават и с други цели, а не само за благовидните дейности, посочвани публично. Всичко това обаче поставя под много сериозно съмнение претенцията на подобни на практика кухи, но захранвани с тлъсти суми, структури за "независими граждански организации".
Автор: Хаштаг-BG"

Другарче "джони", ако не беше толкова тъпо и ограничено парче, щеше да знаеш, че болдваните от мен текстове (това, за да те улесня, тъпако) без доказателства са клевета ("най-вероятно", "съмнение") и анонимното авторче от сайта може да бъде дадено под съд. 8-) Но с малкото си неврони, които ти служат само за да поддържаш елементарни жизнени функции и да изръсиш някоя и друга обида, ти едва ли ще го схванеш... :lol:
П.П. Можеш само да се гордееш и да се хвалиш тази вечер по Главната, че капитан Стотълмайер е отделил 2 минути от ценното си време, за да отговори на боклук като теб. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”