Глупост е да се гласува с невалидна бюлетина. Нищо не се променя от това. Отново ще ви разпределят гласа пропорционално между всички партии. Гласувайте за най-малкото зло! Това е единствения начин турските и циганските гласове да намалят своята тежест.
П.П.: Гледахте ли по новите на БТВ как цигани събират други цигани за да гласуват за Бареков?
Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: За Бога, хора, гласувайте
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Няма да гласувам.Факт.
- radoslav_rashkov
- Контакти:
svetliok написа:И аз гласувах - написах на бюлетината: Всички сте срам за България!
Детска радост! Ако мислиш, че някой ще го прочете...

v.r.s. написа:Rafa написа:Нищо не променяш. Що се отнася до циганския вот, много е лесно. Приема се един закон и са аут от всякакви видове избориЗащо не са го направили и кой не го е направил. Ами същите тези за които ме караш да гласувам. Сори, ама платения глас на циганина, който не може да чете и не знае български, не е дал един лев данък в тази държава и с нищо не е допринесъл за развитието и, не е и не може да е равен с моя глас, още по-малко с този на някакъв професор, защитил десетки докторати
Не, благодаря! Да са променили закона! Дал съм им шанс 20 години, не са го направили, сега да се надяват на циганчетата, на мен не ми дреме. А би ли ми казал меглена Кунева за коя партия се кандидатираше за евродепутат на последните избори за европарламент
Явно целта ти не е да коментираме логично, а да агитираш да не се гласува и така да подпомогнеш определени партии.
А циганският глас при положение, че не гласуваш става не равен на твоя, а по-важен и го правиш съзнателно с пасивността си. Ти сам му даваш това право да се чувства по-важен от теб, а колкото за забраната това няма как да се случи, а само може да се неутрализира чрез масово гласуване на българите.
Така и трябва да бъде. Законът е такъв, а българските закони трябва да се спазват
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
sandi74 написа:Няма да гласувам.Факт.
Браво! Така се прави
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Rafa написа:v.r.s. написа:Rafa написа:Нищо не променяш. Що се отнася до циганския вот, много е лесно. Приема се един закон и са аут от всякакви видове избориЗащо не са го направили и кой не го е направил. Ами същите тези за които ме караш да гласувам. Сори, ама платения глас на циганина, който не може да чете и не знае български, не е дал един лев данък в тази държава и с нищо не е допринесъл за развитието и, не е и не може да е равен с моя глас, още по-малко с този на някакъв професор, защитил десетки докторати
Не, благодаря! Да са променили закона! Дал съм им шанс 20 години, не са го направили, сега да се надяват на циганчетата, на мен не ми дреме. А би ли ми казал меглена Кунева за коя партия се кандидатираше за евродепутат на последните избори за европарламент
Явно целта ти не е да коментираме логично, а да агитираш да не се гласува и така да подпомогнеш определени партии.
А циганският глас при положение, че не гласуваш става не равен на твоя, а по-важен и го правиш съзнателно с пасивността си. Ти сам му даваш това право да се чувства по-важен от теб, а колкото за забраната това няма как да се случи, а само може да се неутрализира чрез масово гласуване на българите.
Така и трябва да бъде. Законът е такъв, а българските закони трябва да се спазватПо-скоро ти се опитваш да агитираш обратното
Иначе закон за ограничаване на циганските гласове може да се направи и е направено в други държави. Е, в техните закони не е конкретно за циганите а за малцинствата им, но е факт че са го направили. А такива приказки за дискриминация и нарушаване на човешки права са дрън,дрън
Франция да не би да са по-малко демократична държава, че са г о направили
Няма смисъл да си заравяте главата в пясъка и да се правите че не може. Не е нужно ние да измисляме топлата вода
Имали са предостатъчно време да променят закона за гласуване, не са го направили. Да се радват на циганчетата. Те са професионалисти. На тях това им е работата, да крадат и да гласуват
И пак ти казвм, нищо не променяш с това, че гласуваш
И как ще го направят като циганите са им избирателите, а ние сме пасивни? Отново ти казвам, че с пасивността си им даваме тежест, която не би трябвало да имат.
Все пак, никой не ми отговори на въпроса от какво избира
"Избори" би трябвало да означава, че правиш някакъв избор от нещо си
Защо никой не може да ми даде логичен отговор, въщност кой от какво избира
Какъв избор прави 
v.r.s. написа:И как ще го направят като циганите са им избирателите, а ние сме пасивни? Отново ти казвам, че с пасивността си им даваме тежест, която не би трябвало да имат.
И ти ме караш да гласувам за тези, които грам не им дреме за държавата
Re: Евроизбори 2014
haha написа:Не знам защо си мислите, че има някакво значение за кой ще се гласува. Всичките са пълни клоуни, на мен единствено ми е смешно, как Бюрека и Деформаторите се чакат като някакви месии, а са абсолютно същите като останалите.
Естествено ,че няма.
И 100% да са гласувалите и 1 човек, все тая.
Законът е направен така, че винаги да печелят които " трябва".

v.r.s. написа:Мистри написа:Rafa написа:cska-632 написа:Забелязвам как някакви по форуми и медии Ви убеждават да не ходите да гласувате, за да е ниска избирателната активност и да могат дудуците, лудите и дебелия да си вземат гласовете.
Аз специално никого не убеждавам, всеки сам да си решаваСлед 20 години гласуване, аз за себе си съм взел решението и не го крия
Обратното обаче е факт. Виж колко теми и колко мнения има с призиви за гласуване
Как така не ти направи впечатление, че по медии и форуми някакви се опитват да ни манипулират да ходим да гласуваме, за да могат по-лесно да прикрият манипулациите си
Прав си.Колкото повече гласували, т.е. бюлетини, толкова по-лесно е да се правят манипулации.
И как точно се правят повече манипулации при по голяма активност?
Не са ли манипулация случая в Бобовдол и купените гласове и при по-ниска или при по-висока активност те имат повече тежест?
Ако можеше да мислиш, сам щеше да си отговориш.