Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой гласувахте в Евроизбори 2014?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: За Бога, хора, гласувайте

Мнениеот Red Warrior » 25 май 2014 13:56

Глупост е да се гласува с невалидна бюлетина. Нищо не се променя от това. Отново ще ви разпределят гласа пропорционално между всички партии. Гласувайте за най-малкото зло! Това е единствения начин турските и циганските гласове да намалят своята тежест.

П.П.: Гледахте ли по новите на БТВ как цигани събират други цигани за да гласуват за Бареков?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

sandi74

Мнениеот sandi74 » 25 май 2014 14:02

Няма да гласувам.Факт.

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 25 май 2014 14:04

svetliok написа:И аз гласувах - написах на бюлетината: Всички сте срам за България!

Детска радост! Ако мислиш, че някой ще го прочете...
Изображение

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 25 май 2014 14:04

v.r.s. написа:
Rafa написа:Нищо не променяш. Що се отнася до циганския вот, много е лесно. Приема се един закон и са аут от всякакви видове избори ;) Защо не са го направили и кой не го е направил. Ами същите тези за които ме караш да гласувам. Сори, ама платения глас на циганина, който не може да чете и не знае български, не е дал един лев данък в тази държава и с нищо не е допринесъл за развитието и, не е и не може да е равен с моя глас, още по-малко с този на някакъв професор, защитил десетки докторати 8-) Не, благодаря! Да са променили закона! Дал съм им шанс 20 години, не са го направили, сега да се надяват на циганчетата, на мен не ми дреме. А би ли ми казал меглена Кунева за коя партия се кандидатираше за евродепутат на последните избори за европарламент 8-)

Явно целта ти не е да коментираме логично, а да агитираш да не се гласува и така да подпомогнеш определени партии.
А циганският глас при положение, че не гласуваш става не равен на твоя, а по-важен и го правиш съзнателно с пасивността си. Ти сам му даваш това право да се чувства по-важен от теб, а колкото за забраната това няма как да се случи, а само може да се неутрализира чрез масово гласуване на българите.

Така и трябва да бъде. Законът е такъв, а българските закони трябва да се спазват :)По-скоро ти се опитваш да агитираш обратното :) Иначе закон за ограничаване на циганските гласове може да се направи и е направено в други държави. Е, в техните закони не е конкретно за циганите а за малцинствата им, но е факт че са го направили. А такива приказки за дискриминация и нарушаване на човешки права са дрън,дрън ;) Франция да не би да са по-малко демократична държава, че са г о направили 8-) Няма смисъл да си заравяте главата в пясъка и да се правите че не може. Не е нужно ние да измисляме топлата вода ;) Имали са предостатъчно време да променят закона за гласуване, не са го направили. Да се радват на циганчетата. Те са професионалисти. На тях това им е работата, да крадат и да гласуват 8-) И пак ти казвм, нищо не променяш с това, че гласуваш :)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 25 май 2014 14:05

sandi74 написа:Няма да гласувам.Факт.

Браво! Така се прави :!: Станахме двама 8-) Гордея се с теб 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 май 2014 14:09

Rafa написа:
v.r.s. написа:
Rafa написа:Нищо не променяш. Що се отнася до циганския вот, много е лесно. Приема се един закон и са аут от всякакви видове избори ;) Защо не са го направили и кой не го е направил. Ами същите тези за които ме караш да гласувам. Сори, ама платения глас на циганина, който не може да чете и не знае български, не е дал един лев данък в тази държава и с нищо не е допринесъл за развитието и, не е и не може да е равен с моя глас, още по-малко с този на някакъв професор, защитил десетки докторати 8-) Не, благодаря! Да са променили закона! Дал съм им шанс 20 години, не са го направили, сега да се надяват на циганчетата, на мен не ми дреме. А би ли ми казал меглена Кунева за коя партия се кандидатираше за евродепутат на последните избори за европарламент 8-)

Явно целта ти не е да коментираме логично, а да агитираш да не се гласува и така да подпомогнеш определени партии.
А циганският глас при положение, че не гласуваш става не равен на твоя, а по-важен и го правиш съзнателно с пасивността си. Ти сам му даваш това право да се чувства по-важен от теб, а колкото за забраната това няма как да се случи, а само може да се неутрализира чрез масово гласуване на българите.

Така и трябва да бъде. Законът е такъв, а българските закони трябва да се спазват :)По-скоро ти се опитваш да агитираш обратното :) Иначе закон за ограничаване на циганските гласове може да се направи и е направено в други държави. Е, в техните закони не е конкретно за циганите а за малцинствата им, но е факт че са го направили. А такива приказки за дискриминация и нарушаване на човешки права са дрън,дрън ;) Франция да не би да са по-малко демократична държава, че са г о направили 8-) Няма смисъл да си заравяте главата в пясъка и да се правите че не може. Не е нужно ние да измисляме топлата вода ;) Имали са предостатъчно време да променят закона за гласуване, не са го направили. Да се радват на циганчетата. Те са професионалисти. На тях това им е работата, да крадат и да гласуват 8-) И пак ти казвм, нищо не променяш с това, че гласуваш :)

И как ще го направят като циганите са им избирателите, а ние сме пасивни? Отново ти казвам, че с пасивността си им даваме тежест, която не би трябвало да имат.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 25 май 2014 14:12

Все пак, никой не ми отговори на въпроса от какво избира 8-) "Избори" би трябвало да означава, че правиш някакъв избор от нещо си 8-) Защо никой не може да ми даде логичен отговор, въщност кой от какво избира :? Какъв избор прави :?

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 25 май 2014 14:14

v.r.s. написа:И как ще го направят като циганите са им избирателите, а ние сме пасивни? Отново ти казвам, че с пасивността си им даваме тежест, която не би трябвало да имат.

И ти ме караш да гласувам за тези, които грам не им дреме за държавата 8-) За какво им е тогава моят глас 8-)

Потребителски аватар
Мистри

Re: Евроизбори 2014

Мнениеот Мистри » 25 май 2014 14:15

haha написа:Не знам защо си мислите, че има някакво значение за кой ще се гласува. Всичките са пълни клоуни, на мен единствено ми е смешно, как Бюрека и Деформаторите се чакат като някакви месии, а са абсолютно същите като останалите.

Естествено ,че няма.
И 100% да са гласувалите и 1 човек, все тая.
Законът е направен така, че винаги да печелят които " трябва". ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 25 май 2014 14:18

v.r.s. написа:
Мистри написа:
Rafa написа:
cska-632 написа:Забелязвам как някакви по форуми и медии Ви убеждават да не ходите да гласувате, за да е ниска избирателната активност и да могат дудуците, лудите и дебелия да си вземат гласовете.

Аз специално никого не убеждавам, всеки сам да си решава 8-) След 20 години гласуване, аз за себе си съм взел решението и не го крия 8-) Обратното обаче е факт. Виж колко теми и колко мнения има с призиви за гласуване 8-) Как така не ти направи впечатление, че по медии и форуми някакви се опитват да ни манипулират да ходим да гласуваме, за да могат по-лесно да прикрият манипулациите си 8-)

Прав си.Колкото повече гласували, т.е. бюлетини, толкова по-лесно е да се правят манипулации.

И как точно се правят повече манипулации при по голяма активност?
Не са ли манипулация случая в Бобовдол и купените гласове и при по-ниска или при по-висока активност те имат повече тежест?

Ако можеше да мислиш, сам щеше да си отговориш.
Изображение

Изображение

Върни се в “Свободна зона”