Заслужава ли Бербатов капитанската лента ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Заслужава ли Бербатов капитанската лента ?

Мнениеот battlestar31 » 19 ное 2009 09:49

как мислите заслужава ли Бебра да остана капитан !! Вече е основен реализатов на тима и задмина Бонев евалата за това ! НО аз си мисля че не заслужава лентата и отбора трябва да си избера нов капитан ! И според мен той не дава всичко от себе си във националния ! :!: :!: :roll:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Заслужава ли Бербатов капитанската лента ?

Мнениеот metodito » 19 ное 2009 09:53

Особено след напускането на Иванков, твърдо да. Но предвид експериментите, които си въртяха с Иванков (може би причина да се откаже), това е човекът. А и в пълна степен, на тази банда смешници, кой друг да е? Стилиян, който си изкара нарочно жълт картон срещу Швеция?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 ное 2009 09:56

Не. Талант и лидер са различни неща.

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 19 ное 2009 09:59

Не !Може да е голям футболист ,но не е лидер !За мен капитан трябва да е Мартин Петров .

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 ное 2009 10:00

* Докладвай
* Отговори с цитат

Ново мнениеот metodito на 19 Ное 2009 05:53
Особено след напускането на Иванков, твърдо да. Но предвид експериментите, които си въртяха с Иванков (може би причина да се откаже), това е човекът. А и в пълна степен, на тази банда смешници, кой друг да е? Стилиян, който си изкара нарочно жълт картон срещу Швеция?

Аватар
metodito

* Лично съобщение

абе прави ми впечетление от 2-3 дена си много активен,НО миланист внимавай със СТЕНЛИ капитан е на английски отбор,ти това знаеш ли го,ААААААААААААААААА.ПОВТАРЯМ НА АНГЛИЙСКИ ОТБОР,така че си мери приказките,моля.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 ное 2009 10:04

Никой в националния отбор не е попречил на ЛИДЕРИТЕ да се изявяват. По вашата логика само лидери трябва да носят капитанската лента. Ами ако в отбора има трима лидери... Важното е капитанът да има авторитет сред съотборници и противници, както и пред съдиите... Бербатов го има и капитанската лента си е точно на мястото. А лидерите, за които говорите всички си показаха рогата на гърба на националния отбор.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 19 ное 2009 10:08

ros написа:Никой в националния отбор не е попречил на ЛИДЕРИТЕ да се изявяват. По вашата логика само лидери трябва да носят капитанската лента. Ами ако в отбора има трима лидери... Важното е капитанът да има авторитет сред съотборници и противници, както и пред съдиите... Бербатов го има и капитанската лента си е точно на мястото. А лидерите, за които говорите всички си показаха рогата на гърба на националния отбор.

За теб има ли някой изявен лидер ?Аз не виждам ,но Марто Петров ми прави впечатление .Влезе ли в игра за Ман Сити -бележи ..това говори достатъчно .Може понякога да го пускат за 15 минути ,но ще изоре терена !

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 19 ное 2009 10:08

ros написа:Никой в националния отбор не е попречил на ЛИДЕРИТЕ да се изявяват. По вашата логика само лидери трябва да носят капитанската лента. Ами ако в отбора има трима лидери... Важното е капитанът да има авторитет сред съотборници и противници, както и пред съдиите... Бербатов го има и капитанската лента си е точно на мястото. А лидерите, за които говорите всички си показаха рогата на гърба на националния отбор.

Е нема що отбора се провали за мондиал 2010 и той какво каза- не съм виновен аз а другите от отбора страшен капитан :!: :!: :!:

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 19 ное 2009 10:09

Бербатов е човекът, който трябва да бъде капитан. Мнението ми се дължи поради 3 причини :

1) мачове - Бербатов е един футболистите с най-много мачове от сегашните играчи в националния отбор. За мен едно от най-важните неща, които един капитан трябва да има, е именно опит, опит, чрез който би могъл да поведе по-младите момчета.

2) успехи - всички знаем, че Митко Бербатов е най-успелият бългаски футболист в последните години. Определено чрез постигнатото би могъл да служи за пример, пример какъвто трябва да служи всеки един капитан на отбор.

3) репект - това може би е най-важното, ами ако Бербатов не може да всява респект в съблекалнята, та тогава кой би могъл. Съвсем естествено тук идва на помощ и кариерата му, само това, че е играч на Манчестър Юнайтед и е голмайстор на нациолния отбор би трябвало да му извоюва респекта на неговите съотборници към него.
Последна промяна от a boy named goo на 19 ное 2009 10:12, променено общо 1 път.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 ное 2009 10:12

tarikat написа:

За теб има ли някой изявен лидер ?Аз не виждам ,но Марто Петров ми прави впечатление .Влезе ли в игра за Ман Сити -бележи ..това говори достатъчно .Може понякога да го пускат за 15 минути ,но ще изоре терена !

Той Марто и сега си е сред капитаните заедно със Стенли. И както казах никой не му пречи да надъхва останалите... Просто другите не слушат по-опитните това е
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Национален отбор”