Заслужава ли Бербатов капитанската лента ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- battlestar31
- Контакти:
Заслужава ли Бербатов капитанската лента ?
как мислите заслужава ли Бебра да остана капитан !! Вече е основен реализатов на тима и задмина Бонев евалата за това ! НО аз си мисля че не заслужава лентата и отбора трябва да си избера нов капитан ! И според мен той не дава всичко от себе си във националния !

- metodito
- Контакти:
Re: Заслужава ли Бербатов капитанската лента ?
Особено след напускането на Иванков, твърдо да. Но предвид експериментите, които си въртяха с Иванков (може би причина да се откаже), това е човекът. А и в пълна степен, на тази банда смешници, кой друг да е? Стилиян, който си изкара нарочно жълт картон срещу Швеция?
Не. Талант и лидер са различни неща.
Не !Може да е голям футболист ,но не е лидер !За мен капитан трябва да е Мартин Петров .
* Докладвай
* Отговори с цитат
Ново мнениеот metodito на 19 Ное 2009 05:53
Особено след напускането на Иванков, твърдо да. Но предвид експериментите, които си въртяха с Иванков (може би причина да се откаже), това е човекът. А и в пълна степен, на тази банда смешници, кой друг да е? Стилиян, който си изкара нарочно жълт картон срещу Швеция?
Аватар
metodito
* Лично съобщение
абе прави ми впечетление от 2-3 дена си много активен,НО миланист внимавай със СТЕНЛИ капитан е на английски отбор,ти това знаеш ли го,ААААААААААААААААА.ПОВТАРЯМ НА АНГЛИЙСКИ ОТБОР,така че си мери приказките,моля.
* Отговори с цитат
Ново мнениеот metodito на 19 Ное 2009 05:53
Аватар
metodito
* Лично съобщение
абе прави ми впечетление от 2-3 дена си много активен,НО миланист внимавай със СТЕНЛИ капитан е на английски отбор,ти това знаеш ли го,ААААААААААААААААА.ПОВТАРЯМ НА АНГЛИЙСКИ ОТБОР,така че си мери приказките,моля.
LEVSKI_FOREVER
Никой в националния отбор не е попречил на ЛИДЕРИТЕ да се изявяват. По вашата логика само лидери трябва да носят капитанската лента. Ами ако в отбора има трима лидери... Важното е капитанът да има авторитет сред съотборници и противници, както и пред съдиите... Бербатов го има и капитанската лента си е точно на мястото. А лидерите, за които говорите всички си показаха рогата на гърба на националния отбор.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:Никой в националния отбор не е попречил на ЛИДЕРИТЕ да се изявяват. По вашата логика само лидери трябва да носят капитанската лента. Ами ако в отбора има трима лидери... Важното е капитанът да има авторитет сред съотборници и противници, както и пред съдиите... Бербатов го има и капитанската лента си е точно на мястото. А лидерите, за които говорите всички си показаха рогата на гърба на националния отбор.
За теб има ли някой изявен лидер ?Аз не виждам ,но Марто Петров ми прави впечатление .Влезе ли в игра за Ман Сити -бележи ..това говори достатъчно .Може понякога да го пускат за 15 минути ,но ще изоре терена !
- battlestar31
- Контакти:
ros написа:Никой в националния отбор не е попречил на ЛИДЕРИТЕ да се изявяват. По вашата логика само лидери трябва да носят капитанската лента. Ами ако в отбора има трима лидери... Важното е капитанът да има авторитет сред съотборници и противници, както и пред съдиите... Бербатов го има и капитанската лента си е точно на мястото. А лидерите, за които говорите всички си показаха рогата на гърба на националния отбор.
Е нема що отбора се провали за мондиал 2010 и той какво каза- не съм виновен аз а другите от отбора страшен капитан
- a boy named goo
- Контакти:
Бербатов е човекът, който трябва да бъде капитан. Мнението ми се дължи поради 3 причини :
1) мачове - Бербатов е един футболистите с най-много мачове от сегашните играчи в националния отбор. За мен едно от най-важните неща, които един капитан трябва да има, е именно опит, опит, чрез който би могъл да поведе по-младите момчета.
2) успехи - всички знаем, че Митко Бербатов е най-успелият бългаски футболист в последните години. Определено чрез постигнатото би могъл да служи за пример, пример какъвто трябва да служи всеки един капитан на отбор.
3) репект - това може би е най-важното, ами ако Бербатов не може да всява респект в съблекалнята, та тогава кой би могъл. Съвсем естествено тук идва на помощ и кариерата му, само това, че е играч на Манчестър Юнайтед и е голмайстор на нациолния отбор би трябвало да му извоюва респекта на неговите съотборници към него.
1) мачове - Бербатов е един футболистите с най-много мачове от сегашните играчи в националния отбор. За мен едно от най-важните неща, които един капитан трябва да има, е именно опит, опит, чрез който би могъл да поведе по-младите момчета.
2) успехи - всички знаем, че Митко Бербатов е най-успелият бългаски футболист в последните години. Определено чрез постигнатото би могъл да служи за пример, пример какъвто трябва да служи всеки един капитан на отбор.
3) репект - това може би е най-важното, ами ако Бербатов не може да всява респект в съблекалнята, та тогава кой би могъл. Съвсем естествено тук идва на помощ и кариерата му, само това, че е играч на Манчестър Юнайтед и е голмайстор на нациолния отбор би трябвало да му извоюва респекта на неговите съотборници към него.
Последна промяна от a boy named goo на 19 ное 2009 10:12, променено общо 1 път.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
tarikat написа:ros написа:Никой в националния отбор не е попречил на ЛИДЕРИТЕ да се изявяват. По вашата логика само лидери трябва да носят капитанската лента. Ами ако в отбора има трима лидери... Важното е капитанът да има авторитет сред съотборници и противници, както и пред съдиите... Бербатов го има и капитанската лента си е точно на мястото. А лидерите, за които говорите всички си показаха рогата на гърба на националния отбор.
За теб има ли някой изявен лидер ?Аз не виждам ,но Марто Петров ми прави впечатление .Влезе ли в игра за Ман Сити -бележи ..това говори достатъчно .Може понякога да го пускат за 15 минути ,но ще изоре терена !
Той Марто и сега си е сред капитаните заедно със Стенли. И както казах никой не му пречи да надъхва останалите... Просто другите не слушат по-опитните това е
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН