ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)

Мнениеот shotgun blues » 25 май 2014 09:18

Изображение
За всички които реват за продължението.......имаше 5 смени второто полувреме,Габи и Луиш лежаха поне 2 минути....колко да е продължението ????
Въпроса е ,че дори и продължението да беше да кажем нормално 3 минути.....гола Рамос го вкара в 2:50 .....къде е проблема питам ? 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид |24.05.14г.|

Мнениеот daniel875 » 25 май 2014 09:23

Madridist написа:
skunk написа:
Madridist написа:Да кажем няколко думи и за Анчелоти. Мисля, че с едно нещо той помогна страшно много - донесе спокойствие в тима, нямаше групички в съблекалнята и постоянните скандали от времето на Моуриньо.

Ти все едно си бил в съблекалнята при Муриньо, и сега си там и си лафиш с Кристиано ))) Удрям се по челото, като прочета нещо подобно... В интерес на истината ако бях шеф в Реал бих изгонил Анчелоти заради изпуснатата титла 3 кръга преди края и бих взел Симеоне за треньор... ама той едва ли ще приеме..

Първо, титлата не беше загубена три кръга преди края, а още март след двете поредни загуби от Барселона и Севиля. Второ, при Моуриньо посотянно имаше скандали,между него и играчите, помним какви интервюта даваше капитанът Касийяс , разделението на португалци и испанци и т.н. Както и да е, това не променя факта, че Моуриньо е сред най-големите треньори във футбола . ;)

Но не и най - големият, както той си мисли ;)
Хубав подарък за рождения ден, Викторе ;)
"Атлетико" скоро няма да се появи на картата. Снощи се срещнаха два големи отбора, като се случи най - очакваното нещо на света.
Единственото, което ми направи лошо впечатление от поведението на "белите", беше, когато при 1:1, в продълженията, имаше паднал футболист на "дюшекчиите", а "кралския клуб" се втурна в атака да вкарва гол. Това е само. Нищо друго.
Между "Реал" и "Милан" много повече харесвам италианския отбор, но той доста време няма да е важен фактор в Европа - поне дванайсет месеца е сигурно.
Каквото и да се случи, тези два тима са най - големите в историята на футбола. Знаят се петте величия - подписът ми го показва.
Да са живи и здрави всички привърженици на "Белия балет" от форума и да знаят, че Анчелоти е най - големият съвременен треньор след Дел Боске!
Симеоне снощи се изложи накрая, макар че може би имаше основание. Има много хляб да изяде, за да достигне спокойствието на най - големите треньори. Прекалената му емоционалност на моменти повече му пречи, отколкото помага.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2014 09:28

А сега открийте разликата между феновете на Атлетико и тези на Реал! Площад Нептун посрещнаха футболисти и треньори с бурни аплодисменти и песни независимо от това, дали бяха взели купата или както в случая загубиха, при това много болезненено, докато ако десетата беше отишла при първата на Атлетико, Сибелес щеше да чака белите футболисти с камъни и освирквания.. Какво да се прави!? Психология..
Последна промяна от RedeviL на 25 май 2014 09:31, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 май 2014 09:30

shotgun blues написа:Изображение
За всички които реват за продължението.......имаше 5 смени второто полувреме,Габи и Луиш лежаха поне 2 минути....колко да е продължението ????
Въпроса е ,че дори и продължението да беше да кажем нормално 3 минути.....гола Рамос го вкара в 2:50 .....къде е проблема питам ? 8-)

Успокой нервите! Не забравяй, че "Атлетико" не е "Реал". Нормално поведение от тяхна страна, нормално продължение. Според мен не може да има никакви претенции към съдията за подобни неща. Може би сгреши, когато в края на първото продължения даде да се изпълни ъгловия за "Реал", а преди това в края на редовното време свири веднага. Хайде сега да не издребняваме! Имаше тънко подкрепа от съдията, но не мисля, че беше решаваща. Просто "Атлетико" няма възможностите на "Реал". Ако ги имаше, нямаше да стане 1:1.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 25 май 2014 09:31

Много злоба бе много.
Gary shaw и още такива 3,4-ма смешници да не си посегнете.
Един път бъдете мъже и приемете загубата стига сте писали глупости.

За 5-те минути всичко се каза,но и аз да повторя.Напълно нормално продължение с оглед на действията на играчите на Атлетико,визирам Габи и Луис които лежаха по 2 минути всеки плюс честите спиранията на играта и смените ето ви ги 5 минути.

И при нас липсваха основни играчи.

Това със парите е смешно,имаш харчиш нямаш не.
Дай сега като има пари за играчи ей така да си ги държат и заради вас да не купуват футболисти.

Злобарите,режете вените.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 май 2014 09:32

RedeviL написа:А сега открийте разликата между феновете на Атлетико и тези на Реал! Площад Нептун посрещнаха футболисти и треньори с бурни аплодисменти и песни независимо от това, дали бяха взели купата или както в случая загубиха, при това много болезненено, докато ако десетата беше отишла при първата на Атлетико, Сибелес щеше да чака белите футболисти с камъни и освирквания.. Какво да се прави!? Психология..

Според мен това, което пишеш, е така, защото тези привърженици скоро няма да видят любимците си на финала в Лигата. Толкова чакан и отново толкова нещастно загубен. И все пак именно затова "Атлетико" е толкова очарователен клуб.
Потретването на думата "толкова" е съзнателно.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 25 май 2014 09:35

Дано сега след като взеха бленуваната 10та титла в ШЛ, институциите в ЕС да си свършат работата и да подхванат Реал(както и Барселона) за държавна подкрепа. После как да не печелят ШЛ след като имат огромно предимство пред другите клубове в Испания и Европа.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2014 09:36

daniel875 написа:
shotgun blues написа:Изображение

Успокой нервите! Не забравяй, че "Атлетико" не е "Реал". Нормално поведение от тяхна страна, нормално продължение. Според мен не може да има никакви претенции към съдията за подобни неща. Може би сгреши, когато в края на първото продължения даде да се изпълни ъгловия за "Реал", а преди това в края на редовното време свири веднага. Хайде сега да не издребняваме! Имаше тънко подкрепа от съдията, но не мисля, че беше решаваща. Просто "Атлетико" няма възможностите на "Реал". Ако ги имаше, нямаше да стане 1:1.

Прав си! За тънката подкрепа, ако можем да го наречем точно подкрепа, но нека не издребняваме.. В сравнение със секирата на Джеджет Чакър на Олд Трафорд преди година, съдийството си беше повече от нормално. Ако тогава Симеоне беше на мястото на САФ - не ми се мисли.. :mrgreen: Определено си мисля, че накрая попрекали, но както и да е.. и на него емоциите му дойдоха в повече! Личеше му на лицето колко много искаше неговия отбор да победи! Между другото мазният турчин не беше ли четвърти съдия снощи?

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 25 май 2014 09:36

Айде честито и от мен... след 15 години пак. :lol:
В интерес на истината Атлетико както беше на косъм от дубъл (Примера и ШЛ), така и можеше да остане капо ако последния кръг на Кампа не беше отменен чист гол на Меси. Иначе вчера съдията ако искаше Атлетико да бие щеше да даде 2 минути продължение и всичко да приключи. :lol:
Явно обаче на Атлетико тегне някакво проклятие като над Бенфика, щото и 1974г. Байерн им изравнява в 120 минута, а после губят катастрофално преиграването. В интерес на истината от една страна ме яд разбира се че големия враг спечели, но от друга страна съм спокоен, че сега гладът им за ШЛ ще секне и другата година белите може пак да заредят една серия 1/8финали като в периода 2005-2010...пък и като погледна втората година на Анчелоти в Челси съм още по-спокоен за идния сезон! 8-)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2014 09:40

daniel875 написа:
RedeviL написа:А сега открийте разликата между феновете на Атлетико и тези на Реал! Площад Нептун посрещнаха футболисти и треньори с бурни аплодисменти и песни независимо от това, дали бяха взели купата или както в случая загубиха, при това много болезненено, докато ако десетата беше отишла при първата на Атлетико, Сибелес щеше да чака белите футболисти с камъни и освирквания.. Какво да се прави!? Психология..

Според мен това, което пишеш, е така, защото тези привърженици скоро няма да видят любимците си на финала в Лигата. Толкова чакан и отново толкова нещастно загубен. И все пак именно затова "Атлетико" е толкова очарователен клуб.
Потретването на думата "толкова" е съзнателно.

Ясно де, ама съгласи се, че няма по-претенциозна публика от тази на Реал!! Колко пъти са освирквали собствените си футболисти!? За тях е като даденост винаги да са най-най, което е голямата разлика между тях и тези на Атлетико например.. И тук не става въпрос за нещастно изгубената купа от дюшекчиите и това, че може би близките 10 години няма да им се отвори втори подобен шанс, а за разлика в мисленето и държанието.. В случая нямам предвид българските фенове на Реал и по-точно тези от форума, които даже са си пичове, а за тези в Испания. ;)

Върни се в “Архив”