Madridist написа:skunk написа:Madridist написа:Да кажем няколко думи и за Анчелоти. Мисля, че с едно нещо той помогна страшно много - донесе спокойствие в тима, нямаше групички в съблекалнята и постоянните скандали от времето на Моуриньо.
Ти все едно си бил в съблекалнята при Муриньо, и сега си там и си лафиш с Кристиано ))) Удрям се по челото, като прочета нещо подобно... В интерес на истината ако бях шеф в Реал бих изгонил Анчелоти заради изпуснатата титла 3 кръга преди края и бих взел Симеоне за треньор... ама той едва ли ще приеме..
Първо, титлата не беше загубена три кръга преди края, а още март след двете поредни загуби от Барселона и Севиля. Второ, при Моуриньо посотянно имаше скандали,между него и играчите, помним какви интервюта даваше капитанът Касийяс , разделението на португалци и испанци и т.н. Както и да е, това не променя факта, че Моуриньо е сред най-големите треньори във футбола .

Но не и най - големият, както той си мисли
Хубав подарък за рождения ден, Викторе
"Атлетико" скоро няма да се появи на картата. Снощи се срещнаха два големи отбора, като се случи най - очакваното нещо на света.
Единственото, което ми направи лошо впечатление от поведението на "белите", беше, когато при 1:1, в продълженията, имаше паднал футболист на "дюшекчиите", а "кралския клуб" се втурна в атака да вкарва гол. Това е само. Нищо друго.
Между "Реал" и "Милан" много повече харесвам италианския отбор, но той доста време няма да е важен фактор в Европа - поне дванайсет месеца е сигурно.
Каквото и да се случи, тези два тима са най - големите в историята на футбола. Знаят се петте величия - подписът ми го показва.
Да са живи и здрави всички привърженици на "Белия балет" от форума и да знаят, че Анчелоти е най - големият съвременен треньор след Дел Боске!
Симеоне снощи се изложи накрая, макар че може би имаше основание. Има много хляб да изяде, за да достигне спокойствието на най - големите треньори. Прекалената му емоционалност на моменти повече му пречи, отколкото помага.