Време ли е Венгер да си тръгне от Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Време ли е Венгер да си тръгне от Арсенал

Мнениеот boabbb » 18 май 2014 00:12

James Beattie написа:Последният трофей на Арсенал и Венгер , беше срещу мен :evil: :evil: :evil: 2003-та за ФА Къп. Арсенал - Саутхямптън. "Аз" , играх тогава.

2005-та с Манчо беше ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 май 2014 00:13

James Beattie написа:Последният трофей на Арсенал и Венгер , беше срещу мен :evil: :evil: :evil: 2003-та за ФА Къп. Арсенал - Саутхямптън. "Аз" , играх тогава.

Теб не те ли е срам да пишеш тук? Ама наистина ли не те е срам?!?
Изобщо не се извинявам за офф-топика, спрямо този потребител!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 18 май 2014 00:15

Кашчей написа:

За какво говориш? :?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 май 2014 00:30

James Beattie написа:
Кашчей написа:

За какво говориш? :?

Нали щеше да мреш, прощаваше се тук, епикризата ти била отчайваща... нямало спасение.. след две седмици си отиваш... това преди два месеца!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 18 май 2014 00:41

Честита купа на всички артилеристи ! Напълно заслужихме този трофей ! :) Според мен Венгер трябва да остане още 2 години в отбора за да изгради силен състав за наследника му. Тепърва Арсенал започва да купува по-класни играчи и смятам, че първо трябва да се изгради отбор, а после Венгер да си замине, защото ако го направи сега много от футболистите ни също ще напуснат заедно с него.
Victoria Concordia Crescit

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 18 май 2014 01:10

Кашчей написа:Нали щеше да мреш, прощаваше се тук, епикризата ти била отчайваща... нямало спасение.. след две седмици си отиваш... това преди два месеца!

Ти сам си отговаряш. Аз съм като теб, Кашчей Безсмъртний ;)

Анчелоти: Ако сега бе финалът, Роналдо щеше да играе
При една президентска република парламентът щеше да е разпуснат, смята Първанов
Ако на селяните им светеха очите, София щеше да бъде като Лас Вегас
Дончев: Ако бяхме на власт, сега АМ „Хемус" щеше да се строи.

Щеше е в бъдеще предварително време в миналото.
Ти искаше да ставаш астронафт , преди 21 години. Какво стана ? Уж щеше да си.

Нещата се променят. Съдби се променят за миг. Както Ливърпул загуби титлата си ;) Ливърпул празнуваха , че са шампиони 2-3 седмици преди края.

rockie73
Контакти:

Мнениеот rockie73 » 18 май 2014 12:35

отдавна беше време да си тръгне. След тази купа обаче ще си тръгне когато се пенсионира. За жалост сега наистина не трябва да си тръгва, защото и голяма част от най - добрите ни футболисти ще си тръгнат, заради него.
Да се надяваме, че наистина този мач е бил повратна точка за нашите! Go Gunners!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 май 2014 18:06

Във футбола има една аксиома . Даден играч или треньор след 4-6 години стаж в един и същи клуб губят мотивация и трябва да сменят климата . Естествено има и изключения . Венгер е изключителен треньор , но политиката на Арсенал не му позволи да подплати знанията и таланта си с успехи . Това е клуб , който разчита на откриване и развитие на млади таланти . Това носи добри финансови резултати , но слаби спортно технически такива . Ако не бе тая политика на утвърждаване и продажба на играчи , Арсенал щеше да окупира върхът на всички класации . Венгер явно има необходимия нюх да открива и да налага изключителни таланти , но проблема е , че не може да ги задържи . Просто не ми се мисли къде щеше да бъде отбора сега , ако нямаше изходящи трансфери в последните 3 години !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 май 2014 12:40

Абсолютно си прав, колега и ти правя евала за това мнение. Венгер е в пъти по-добър треньор от всеки един възможен, но Арсенал винаги е създавал и иска да създава футболисти, които ще вдигат трофеи за други отбори, който не го е приел като факт, да стане фен на другите отбори! :) Я ще съм си от Арсенал, трофеите не ме блазнят чак толкова, но искам да виждам, че се раждат нови таланти, които феновете на другите отбори после ще си присвояват като свои- това е безценно! :)

Отново се говори за доста млади попълнения през лятото.

След Световното очаквам да се разделим с няколко ключови играчи- като Уилшър, Рамзи, а може би и Окс, ако избухне.. :) Англия ще е много силна на това ссветовно като единици, но само от тях зависи какво ще постигнат- помоему по-малко от полуфинал няма да е. ;) Рамзи ще гледа по тв, забравих, че е уелсец. :)

Изображение
Яка снимка! :)

Арсен Венгер ще подпише за 3 г. с "Арсенал" с по-добра заплата

Арсен Венгер ще подпише тригодишен договор с "Арсенал" за 24 милиона паунда, твърдят медиите в Англия.

Контрактът ще стане реалност, след като "артилеристите" спечелиха първата си купа от девет години в събота, когато се наложиха над "Хъл сити" във финала на ФА къп.

Повечето медии смятат, че новият договор ще е за 24 милиона паунда (29.5 милиона евро), а "Дейли телеграф" казва, ще бъде "само" 22 милиона паунда.

Според данни на изданието Sporting Intelligence от декември предишният договор на французина е бил за 6.89 милиона паунда на година, което означава, че сега получава увеличение на заплатата от 1 милион паунда на сезон.

Неговата нова заплата от 8 милиона паунда го поставя сред най-добре платените футболни треньори след Пеп Гуардиола, Жозе Моуриньо и Марчело Липи.

Венгер призна, че е имал съмнения дали "Арсенал" е на прав път по време на сушавите девет сезона, но сега се надява хората да се фокусират върху положителните неща.

"Честно си задавам въпроси. Живеем в свят, където хората ти казват какво не си направил, но никога не ти казват, че си направил нещо добре", каза той.

"Вярвам, че качеството на отбора е неговото постоянство и че специалните играчи ти дават шанс да печелиш трофеи", добави мениджърът, който е в "Арсенал" от 1996 г.

"Качеството на постоянството е важно за клуба. На този фронт ние бяхме най-добри - само още два клуба в Европа са се класирали постоянно за участие в Шампионската лига в последните 17 години. Постоянството изисква специални ценности в рамките на клуба", каза Венгер.

:)
Последна промяна от dreben23 на 19 май 2014 13:35, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 19 май 2014 12:54

Повечето хора, дето сте коментирали, че Венгер трябва да си ходи, просто не разбирате идеята Арсенал... Станете си фенове на Моу или на някой подобен на Сър-а и толкова :)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Арсенал”