James Beattie написа:Последният трофей на Арсенал и Венгер , беше срещу мен![]()
![]()
2003-та за ФА Къп. Арсенал - Саутхямптън. "Аз" , играх тогава.
2005-та с Манчо беше

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
James Beattie написа:Последният трофей на Арсенал и Венгер , беше срещу мен![]()
![]()
![]()
Кашчей написа:James Beattie написа:Последният трофей на Арсенал и Венгер , беше срещу мен![]()
![]()
Теб не те ли е срам да пишеш тук? Ама наистина ли не те е срам?!?
Изобщо не се извинявам за офф-топика, спрямо този потребител!
James Beattie написа:Кашчей написа:James Beattie написа:Последният трофей на Арсенал и Венгер , беше срещу мен![]()
![]()
Теб не те ли е срам да пишеш тук? Ама наистина ли не те е срам?!?
Изобщо не се извинявам за офф-топика, спрямо този потребител!
За какво говориш?
Кашчей написа:Нали щеше да мреш, прощаваше се тук, епикризата ти била отчайваща... нямало спасение.. след две седмици си отиваш... това преди два месеца!
Арсен Венгер ще подпише за 3 г. с "Арсенал" с по-добра заплата
Арсен Венгер ще подпише тригодишен договор с "Арсенал" за 24 милиона паунда, твърдят медиите в Англия.
Контрактът ще стане реалност, след като "артилеристите" спечелиха първата си купа от девет години в събота, когато се наложиха над "Хъл сити" във финала на ФА къп.
Повечето медии смятат, че новият договор ще е за 24 милиона паунда (29.5 милиона евро), а "Дейли телеграф" казва, ще бъде "само" 22 милиона паунда.
Според данни на изданието Sporting Intelligence от декември предишният договор на французина е бил за 6.89 милиона паунда на година, което означава, че сега получава увеличение на заплатата от 1 милион паунда на сезон.
Неговата нова заплата от 8 милиона паунда го поставя сред най-добре платените футболни треньори след Пеп Гуардиола, Жозе Моуриньо и Марчело Липи.
Венгер призна, че е имал съмнения дали "Арсенал" е на прав път по време на сушавите девет сезона, но сега се надява хората да се фокусират върху положителните неща.
"Честно си задавам въпроси. Живеем в свят, където хората ти казват какво не си направил, но никога не ти казват, че си направил нещо добре", каза той.
"Вярвам, че качеството на отбора е неговото постоянство и че специалните играчи ти дават шанс да печелиш трофеи", добави мениджърът, който е в "Арсенал" от 1996 г.
"Качеството на постоянството е важно за клуба. На този фронт ние бяхме най-добри - само още два клуба в Европа са се класирали постоянно за участие в Шампионската лига в последните 17 години. Постоянството изисква специални ценности в рамките на клуба", каза Венгер.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост