Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

dissident

Re: Ексклузивно! 400 хил. лева изгоряха на стадион "Лазур"

Мнениеот dissident » 16 май 2014 00:08

batmanlevski написа:това е само част от протеста на публиката срещу назначаването на Херо за директор

Вие серьозно трябва да се замислите за кого работи Тити - за Левски или за Ботев!?
И не сте ли зависими и двата отбора от един и същи собственик?
Тарторите на агитките ви са зависими от този човек, а останалите просто ги следвате от неблагоразумие!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 май 2014 00:09

pas написа:
Bourgas написа:С единствената разлика, че тогава не даваше пари.
Иначе за пореден път си изписал бая лъжи, дали останаха хора, които да ти вярват? :?

Моето момче, години имаше всякакви. Безплатно пускаха 2-3 години, а аз ходя на този стадион още от времето, когато беше поляна с трибуна и съблекалните бяха фургони до чешмите. Плащал съм си и навремето и сега, плащах и когато наш мач в "Б" група беше с три пъти по-скъп билет от ваш в "А" /цена определена познай от кой?/. Ама какво да ти обяснявам, като и децата ви знаят хала!

А някоя лъжа, ако може да ми кажеш!?

От както ходя на мачове на Нефтохимик, докато стана Нафтекс, аз билет, освен за Бран Берген, не съм си купувал. Аз ходих за първи път само преди 22 години, когато разбрах, че има такъв отбор. За какви 2-3 години говориш, не знам. Лъжите, които си написал са за пресконференциите. Покажи ми една пресконференция, дадена за счупени седалки. Чакам.

Бате Ицо, ходил съм и съм викал, защото приемах този отбор като по-малкия брат на Черноморец. Тогава нямаше нефтохимици, тогава всички бяха бургазлии и ако не подкрепяха Черноморец, си бяха за ЦСКА или Левски. Може и да е имало 20-30 дядовци, които да са били отявлени фенове края на 80-те, но само това. Повечето фенове на Нефтохимик станаха такива, след като победиха на няколко пъти Левски. Разбирай, че повечето си бяха цесекари, за това сега имат и афинитет към Ботев, които пък не ги броят за живи. Е, има и една друга случка с една подкрепа, но феновете като пас едва ли я знаят.
Извинявам се, че оспамих хубавата тема за откраднатия стадион, който всъщност е купен.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 май 2014 00:11

Истината е че и мен ме е срам от това което се случи , както и 95 % от хората около мен , които викахме и се карахме с тия които хвърляха и чупеха ! Тия хора просто не трябва да се пускат по стадионите :twisted: Що се отнася до рекламното табло щетите ще са бая повече от 10 000 , щото освен че се подпали ( което в случая не беше нарочно) , после го и събориха така и не разбрах как ?? Над 100 метра пано хванато с метални планки през метър се сгромоляса цялото , пожарникарите пък го поляха обилно с вода :shock: Така че за мен от това цялото пано едва ли ще стане повече нещо!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 май 2014 00:17

za nas e toj religiq написа:Истината е че и мен ме е срам от това което се случи , както и 95 % от хората около мен , които викахме и се карахме с тия които хвърляха и чупеха ! Тия хора просто не трябва да се пускат по стадионите :twisted: Що се отнася до рекламното табло щетите ще са бая повече от 10 000 , щото освен че се подпали ( което в случая не беше нарочно) , после го и събориха така и не разбрах как ?? Над 100 метра пано хванато с метални планки през метър се сгромоляса цялото , пожарникарите пък го поляха обилно с вода :shock: Така че за мен от това цялото пано едва ли ще стане повече нещо!

Не е хванато с планки, а с едни големи бордюри :) И за това е много лесно да падне, защото не е хванато всичко на едно, а само застъпено, за да седи изправено. Иначе респект за по-горното изречение.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 май 2014 00:19

Bourgas написа:
za nas e toj religiq написа:Истината е че и мен ме е срам от това което се случи , както и 95 % от хората около мен , които викахме и се карахме с тия които хвърляха и чупеха ! Тия хора просто не трябва да се пускат по стадионите :twisted: Що се отнася до рекламното табло щетите ще са бая повече от 10 000 , щото освен че се подпали ( което в случая не беше нарочно) , после го и събориха така и не разбрах как ?? Над 100 метра пано хванато с метални планки през метър се сгромоляса цялото , пожарникарите пък го поляха обилно с вода :shock: Така че за мен от това цялото пано едва ли ще стане повече нещо!

Не е хванато с планки, а с едни големи бордюри :) И за това е много лесно да падне, защото не е хванато всичко на едно, а само застъпено, за да седи изправено. Иначе респект за по-горното изречение.

Ама те бордюрите си стояха , беше си счупено точно от металните стойки които го държаха

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 16 май 2014 00:21

Bourgas написа:От както ходя на мачове на Нефтохимик, докато стана Нафтекс, аз билет, освен за Бран Берген, не съм си купувал. Аз ходих за първи път само преди 22 години, когато разбрах, че има такъв отбор. За какви 2-3 години говориш, не знам. Лъжите, които си написал са за пресконференциите. Покажи ми една пресконференция, дадена за счупени седалки. Чакам.

Бате Ицо, ходил съм и съм викал, защото приемах този отбор като по-малкия брат на Черноморец. Тогава нямаше нефтохимици, тогава всички бяха бургазлии и ако не подкрепяха Черноморец, си бяха за ЦСКА или Левски. Може и да е имало 20-30 дядовци, които да са били отявлени фенове края на 80-те, но само това. Повечето фенове на Нефтохимик станаха такива, след като победиха на няколко пъти Левски. Разбирай, че повечето си бяха цесекари, за това сега имат и афинитет към Ботев, които пък не ги броят за живи. Е, има и една друга случка с една подкрепа, но феновете като пас едва ли я знаят.
Извинявам се, че оспамих хубавата тема за откраднатия стадион, който всъщност е купен.

Стига бе, ти измисли нова история на футбола! Спри се малко! Ако си познавал някой съсед преди 20 години, това съвсем не те прави всезнайко и последна инстанция. Как ти си възприемал нещата в детските си сънища касае само и единствено теб, никой друг. Нощните полюции не са точно за тук.

И ако обичаш, не ми обяснявай откога съм фен на отбора си! Тия приказки ги разказвай на децата от школата, дето ги задължавате да ходят на мач като фенове и с чиято помощ го докарвате до 50 човека на дербитата. Съвсем ти издиша приказката, когато отсреща са хиляди.

Пресконференциите - след разбитата врата на магазина ви, след нашия мач с Локомотив Пд, след предпоследното дерби, когато пак се запалиха ленти. Всички дадени от лицето Киряков, като... не знам като какъв, той е никой на стадиона.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 16 май 2014 00:21

za nas e toj religiq написа:
Bourgas написа:

Ама те бордюрите си стояха , беше си счупено точно от металните стойки които го държаха

Аааа, не съм разбрал, еми те по принцип не са много корави самите планки, ама пак ми е чудно ако не се натиснат нарочно с цел чупене, как могат сами да се откъртят :shock:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 май 2014 00:22

za nas e toj religiq написа:Така че за мен от това цялото пано едва ли ще стане повече нещо!

Мда, тая част от паното я пиши тоталка... :oops: :(
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

dissident

Мнениеот dissident » 16 май 2014 00:22

"Бултрас - Финала !", а....!!!?
Кое не рзбра сега? - питай бре момче наивно!
Ще ти обясня и защо, и заради кого, и как се случи!

bm1914ls
Контакти:

Мнениеот bm1914ls » 16 май 2014 00:24

Наемът, който е платен от ПЛ за стадиона е над един лимон....

Върни се в “Футбол - България”