Bourgas написа:От както ходя на мачове на Нефтохимик, докато стана Нафтекс, аз билет, освен за Бран Берген, не съм си купувал. Аз ходих за първи път само преди 22 години, когато разбрах, че има такъв отбор. За какви 2-3 години говориш, не знам. Лъжите, които си написал са за пресконференциите. Покажи ми една пресконференция, дадена за счупени седалки. Чакам.
Бате Ицо, ходил съм и съм викал, защото приемах този отбор като по-малкия брат на Черноморец. Тогава нямаше нефтохимици, тогава всички бяха бургазлии и ако не подкрепяха Черноморец, си бяха за ЦСКА или Левски. Може и да е имало 20-30 дядовци, които да са били отявлени фенове края на 80-те, но само това. Повечето фенове на Нефтохимик станаха такива, след като победиха на няколко пъти Левски. Разбирай, че повечето си бяха цесекари, за това сега имат и афинитет към Ботев, които пък не ги броят за живи. Е, има и една друга случка с една подкрепа, но феновете като пас едва ли я знаят.
Извинявам се, че оспамих хубавата тема за откраднатия стадион, който всъщност е купен.
Стига бе, ти измисли нова история на футбола! Спри се малко! Ако си познавал някой съсед преди 20 години, това съвсем не те прави всезнайко и последна инстанция. Как ти си възприемал нещата в детските си сънища касае само и единствено теб, никой друг. Нощните полюции не са точно за тук.
И ако обичаш, не ми обяснявай откога съм фен на отбора си! Тия приказки ги разказвай на децата от школата, дето ги задължавате да ходят на мач като фенове и с чиято помощ го докарвате до 50 човека на дербитата. Съвсем ти издиша приказката, когато отсреща са хиляди.
Пресконференциите - след разбитата врата на магазина ви, след нашия мач с Локомотив Пд, след предпоследното дерби, когато пак се запалиха ленти. Всички дадени от лицето Киряков, като... не знам като какъв, той е никой на стадиона.