Според мен не е изключено

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
rodman написа:Признавам, не съм чел Наредба на БФС или някакъв друг нормативен документ за професионалният футбол у нас. Случаят накратко:
Георги Иванов все още е треньор на "Черно море" с действащ договор. Не е ли смущаващо, меко казано или направо - има ли нарушение на някакви правила с изказванията на лицето Константин Папазов и хора свързани с "Левски", засягащи пряко Г. Иванов? Припомням - той има действащ договор. Питам само.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
gergin написа:Абе от какво да ни е страх от Гонзо,вкара ни три гола и хаиде звездата на левски.В Европа игра и се нас......ра.Една птичка пролет не прави.
Обичам Батков написа:Стряскал ни Гонзо, сякаш не беше в Подуене като треньор и го изгонихте най позорно!То като че ли Черно море се борят за шампионска титла, а следващата година подуенци ще са на мястото на Черно море 5-6 място!Гонзо страшилището хааааа...хаааааа.....хааа......!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта