Има ли нарушение на правилата в случая с Г. Иванов-Гонзо?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Има ли нарушение на правилата в случая с Г. Иванов-Гонзо?

Мнениеот Red_Neck » 14 май 2014 09:23

Гонзо - директор, Тити - треньор ..... може ли да го очакваме?
Според мен не е изключено :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 май 2014 09:35

rodman написа:Признавам, не съм чел Наредба на БФС или някакъв друг нормативен документ за професионалният футбол у нас. Случаят накратко:
Георги Иванов все още е треньор на "Черно море" с действащ договор. Не е ли смущаващо, меко казано или направо - има ли нарушение на някакви правила с изказванията на лицето Константин Папазов и хора свързани с "Левски", засягащи пряко Г. Иванов? Припомням - той има действащ договор. Питам само.

Виж сега, щом те мързи да четеш правилниците на БФС, а пък от друга страна се правиш на "смутен", значи грам не те интересува този казус и чисто и просто пускаш поредната провокативна тема. Казвам само.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 14 май 2014 09:47

Понеже модераторите много удобно махнаха същата тема, само че за Херо, да попитам тук - има ли нарушение на правилата в случая с Херо? След като той вече е при Ботев и се е срещнал с треньори и играчи, въпреки че все още е треньор на Черноморец?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 14 май 2014 09:49

Темата:"Има ли нарушение на правилата в случая с Херо?" , беше заключена моментално.
Тзи стои .
Там има мнения на странни птици от дпс, които не ги устройва, ако техният отбор е некоректен:
Мнениеот Cicero на 14 Май 2014 07:37

Ахахахахахахахахахахахаха, комедиант! :)

Та има ли? :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 14 май 2014 09:57

До Rodman-Отворко чети и не питай !Казваш че не разбираш,явно си тежък случай!Цървулане,под вола няма да намериш теле.

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 14 май 2014 09:59

Абе от какво да ни е страх от Гонзо,вкара ни три гола и хаиде звездата на левски.В Европа игра и се нас......ра.Една птичка пролет не прави.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 14 май 2014 10:03

gergin написа:Абе от какво да ни е страх от Гонзо,вкара ни три гола и хаиде звездата на левски.В Европа игра и се нас......ра.Една птичка пролет не прави.

Ами очевидно ви е страх - всяка трета тема е за Гонзо. То бива, бива, ама да сте толкова безхарактерни бива ли. И пак да питам - има ли нарушение в случая с Херо?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 14 май 2014 10:11

Стряскал ни Гонзо, сякаш не беше в Подуене като треньор и го изгонихте най позорно!То като че ли Черно море се борят за шампионска титла, а следващата година подуенци ще са на мястото на Черно море 5-6 място!Гонзо страшилището хааааа...хаааааа.....хааа......!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 14 май 2014 10:14

Обичам Батков написа:Стряскал ни Гонзо, сякаш не беше в Подуене като треньор и го изгонихте най позорно!То като че ли Черно море се борят за шампионска титла, а следващата година подуенци ще са на мястото на Черно море 5-6 място!Гонзо страшилището хааааа...хаааааа.....хааа......!

Ами щом е така, какъв ви е проблемът, че му обръщате толкова внимание?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 май 2014 10:15

Не е по темата защото тя е глупава но аз едно не разбирам. В последните 6/7 г. точно Гонзо е човека който е бил най-дълго в
Левски на някакъв пост. Ако не бъркам първо май беше пом. треньор, след това беше шеф,треньор и пак шеф. Нито един друг
човек няма толкова стаж в клуба през последните 6/7 години. Идеята ми е че точно пък Гонзо има повече вина за сегашното
състояие на клуба от всеки друг. Каква е идеята да си оправи сам бакиите ли?
Или пък ако преди той е бил само лице и не е взимал решения какво се е променило сега?

Върни се в “Футбол - България”