Карло Анчелоти - треньор на Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Карло Анчелоти - фен тема

Мнениеот Кировец » 10 май 2014 09:40

Capitan Puyol написа:
Кировец написа:Ама нали "поне се борим за титлата"?! Щото Моу има титла, а тоя кретен ще си остане с една тенекиена купичка. Добре, че Байерн не са в стил от миналото издания на ШЛ, та сега се държи за това клонче тоя виден специалист, но едно ще му призная на финала след като купата на шампионите отиде в Мадрид, но не и в Реал - Карло е най-глупавия треньор в Европа.

Чакай сега, тук не си коректен. Моуриньо има 1 титла, ама от 3 сезона в Реал. Това че Анчелоти не я е спечелил от първия опит не означава че се е провалил. Първият сезон на Моуриньо остана с Купата на Испания, т.е. досега са наравно с Моуриньо, само дето Анчелоти е на финал и със шанс за ШЛ още от първия си сезон в Реал. Моуриньо остана с 1 титла, 1 купа и 1 суперкупа за цели 3 сезона в Реал, нещо нетипично за Флорентино Перес да остави 1 човек толкова време начело на отбора. Като дадете на Анчелоти 3 сезона, тогава го сравнявайте с Моуриньо, макар че той още в Лисабон може да донесе това което Моуриньо не успя за 3 години. И да ШЛ е най-важния трофей, и мен още ме е яд как отпаднахме от Атлетико. Титла в Испания за отбори от калибъра на Барса и Реал не е някакъв подвиг и се печели през година, ама ШЛ е друга бира. Мен вече 2011та когато я спечелихме за последно ми се струва че е минал 1 век от тогава, представям си при вас какво е след като чакате от 2002г.
Не съм адвокат на Анчелоти, по принцип дори не харесвам въобще италианския футбол, играчи, треньори и т.н., но да твърди някой че бил некадърник при визитката, която има е повече от смешно. А че направи дубъл в Челси още първия си сезон със мисля че 103 вкарани гола за първенство, това отново се забравя. А в ШЛ 2009/2010 всички помним моуриньовия Интер как отстрани Челси на Анчелоти - със съдийско заколване и в двата мача.

Ама - когато дойде Моу Меси и компания играеха извънземен футбол. Не знам това защо не го отчитате. Срива при Барса дойде с идването на Карло в Мадрид и въпреки това он се осра до ушите.

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 10 май 2014 15:54

За мен най-силната Барса и като игра (не само като трофеи) беше 2008/2009г. След това въпреки че пак спечелихме ШЛ 2 години по-късно, от есента на 2009г. градацията е само надолу и в Испания биехме повече с рутина, не и с магическия футбол от 2008/2009г. Така че Моуриньо дойде в Испания, когато вече Барса беше в низходящ тренд, започнаха загуби от Херкулес на Кампа (които колкото и някои да ги изкарват тотаджийски тези неща бяха симптоматични) и от Рубин Казан. После ви бихме 5-0 на Кампа, но в ШЛ имахме доста проблеми и бяхме на косъм от отпадане от Арсенал. Затова давам предпочитания на онази Барса 2008/2009 с Меси, Ето'о и Анри, която беше доста разнообразна в атака, и все още отбора не се градеше около Меси, като нападателите си разпределяха головете по равно. Пък и Ето'о, Меси, Анри звучи по-друг начин сравнено с Меси, Вия, Педро от 2010/2011г. Както и да е, мисълта ми е че Хуанде Рамос отнесе плувката на най-силната Барса в историята, докато Моуриньо дойде в момент, в който Барса вече беше тръгнала надолу (въпреки онова 5-0), симптомите бяха налице. Иначе по твоята логика трябва да питаме защо Моуриньо изостана на 15 точки от Барса на Тито, която макар че в Испания мачкаше в ШЛ едвам докрета до 1/2финалите и мина през иглени уши и срещу Милан и срещу ПСЖ за да се сгромоляса окончателно срещу Байерн. Едва ли Барса на Тито е била толкова по-силна от сегашната. Така че не бива да се омаловажава труда на Анчелоти, защото в момента има и 3ти отбор - Атлетико Мадрид, който отсъстваше по времето на Моуриньо и тогава единствения конкурент в Испания беше Барса.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 май 2014 00:47

Карло Анчелоти: Мотивира ме да съм треньора на тима, спечелил Десетата

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти призна, че за него е много мотивираща мисълта да бъде наставник на тима, завоювал Десетата шампионска титла за Кралския клуб.

Припомняме, че финалът за най-престижния и най-касов европейски клубен турнир е на 24-и май, като „лос бланкос“ ще премерят сили с градския си съперник Атлетико Мадрид. Срещата ще се състои в Лисабон, Португалия.

„Изпитах голяма гордост след мача с Байерн Мюнхен. Това не бе лесна елиминация, срещу шампионите на Европа. Но ние се представихме на ниво и в двата мача. Това бе трудно препятствие по пътя ни, ние се справихме подобаващо. Защитавахме се отлично, а офанзивните ни играчи причиниха много главоболия на противника“, започна Анчелоти.

Колкото до идния финал за Шампионската лига срещу „дюшекчиите“, италианският специалист сподели: „Това ще бъде доста различен мач спрямо тези от Ла Лига и Купата на Краля. Това е един отворен финал. И двата състава ще се постараят да победят, демонстрирайки качества. Ние ще се стремим да покажем нашия футбол. Това ще стори и Атлетико, който изнесе невероятен сезон. Познаваме се отлично“.

„В отбора се чувстваме горди от факта, че може да се превърнем в тима, който ще завоюва Десетата. За мен като треньор е мотивираща мисълта да съм наставник на състава, спечелил Десетата“, завърши Анчелоти.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 25 май 2014 13:51

В първия си сезон Карло Анчелоти спечели Купата на Краля и Шампионската лига! Да му пожелаем требъл през следващия сезон, плюс Суперкупа на Испания, Суперкупа на Европа и Световна клубна титла! Напълно заслужава да ги спечели!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 25 май 2014 18:53

Голям татко Карло и ново уникално лично постижение!

Същевременно... Тотнъм иска Карло Анчелоти за мениджър :mrgreen:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 май 2014 00:49

Успешен сезон беше за Анчелоти, а мен лично ме изненада доста приятно. Очаквах този сезон да не вземем нищо или поне купата на Испания, а то какво стана. Имах такива очаквания заради сътресенията в отбора ни от предният сезон, новите играчи, докато свикнат със стила на Карло и т.н., но всичко това се оказа мираж и дори не ми беше минавало и през ум, че можем да вземем титлата в Европа точно сега.

Сега за Карло остава да завърши календарната 2014 с още 3 купи и това вече ще е наистина страхотно и за него като треньор и за нас всички фенове на любимият отбор :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 май 2014 10:00

Не мога да повярвам, че Реал взе 10-та и още повече с този треньор. Въобще не ми е до радване. Тая титла не я броя въобще. Още са си 9.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 26 май 2014 10:21

Кировец написа:Не мога да повярвам, че Реал взе 10-та и още повече с този треньор. Въобще не ми е до радване. Тая титла не я броя въобще. Още са си 9.

Преди се ядосвах като ти четях неадекватните мнения, ама сега вече ми е жал :|
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 26 май 2014 10:24

j0rka7aa написа:
Кировец написа:Не мога да повярвам, че Реал взе 10-та и още повече с този треньор. Въобще не ми е до радване. Тая титла не я броя въобще. Още са си 9.

Аз пък се пукам от смях. :mrgreen:

Нека бе... Нека спечелим от 5-6 Девети ШЛ. 8-)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 май 2014 13:56

j0rka7aa написа:

Не жали. След 10-20 години може и да ти просветне!

Върни се в “Архив”