Capitan Puyol написа:Кировец написа:Ама нали "поне се борим за титлата"?! Щото Моу има титла, а тоя кретен ще си остане с една тенекиена купичка. Добре, че Байерн не са в стил от миналото издания на ШЛ, та сега се държи за това клонче тоя виден специалист, но едно ще му призная на финала след като купата на шампионите отиде в Мадрид, но не и в Реал - Карло е най-глупавия треньор в Европа.
Чакай сега, тук не си коректен. Моуриньо има 1 титла, ама от 3 сезона в Реал. Това че Анчелоти не я е спечелил от първия опит не означава че се е провалил. Първият сезон на Моуриньо остана с Купата на Испания, т.е. досега са наравно с Моуриньо, само дето Анчелоти е на финал и със шанс за ШЛ още от първия си сезон в Реал. Моуриньо остана с 1 титла, 1 купа и 1 суперкупа за цели 3 сезона в Реал, нещо нетипично за Флорентино Перес да остави 1 човек толкова време начело на отбора. Като дадете на Анчелоти 3 сезона, тогава го сравнявайте с Моуриньо, макар че той още в Лисабон може да донесе това което Моуриньо не успя за 3 години. И да ШЛ е най-важния трофей, и мен още ме е яд как отпаднахме от Атлетико. Титла в Испания за отбори от калибъра на Барса и Реал не е някакъв подвиг и се печели през година, ама ШЛ е друга бира. Мен вече 2011та когато я спечелихме за последно ми се струва че е минал 1 век от тогава, представям си при вас какво е след като чакате от 2002г.
Не съм адвокат на Анчелоти, по принцип дори не харесвам въобще италианския футбол, играчи, треньори и т.н., но да твърди някой че бил некадърник при визитката, която има е повече от смешно. А че направи дубъл в Челси още първия си сезон със мисля че 103 вкарани гола за първенство, това отново се забравя. А в ШЛ 2009/2010 всички помним моуриньовия Интер как отстрани Челси на Анчелоти - със съдийско заколване и в двата мача.
Ама - когато дойде Моу Меси и компания играеха извънземен футбол. Не знам това защо не го отчитате. Срива при Барса дойде с идването на Карло в Мадрид и въпреки това он се осра до ушите.