Мнение за Левски - ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнение за Левски - ЦСКА

Мнениеот POPCORN » 01 ное 2008 22:26

Здравейте просто четох мнението на другите и искам да си кажа мойто.Първо искам да кажа нещо за съдята, много слаб съдя такива съдии не трябва да свирят дербита.Дузпата е доста спорна можеше и да не се свири.Така е решил де така е направил.Също така, както може би нямаше дузпа може да поспориме за фауловете.Тука определено повече свирише за Левски и поне според мене не даде няколко жълти картона за тях :)Като цяло дербито да ви кажа ми хареса, интересно беше!И едните искаха да победеят и другите!Открит футбол стана не като другите години ЦСКА да играе изцяло на контра атака.Това лично мене ми хареса най-много в ЦСКА!Много пропуски за нас, няма кой да вкарва голове от нашите иначе не играеме лошо като се има предвит на какво дередже сме!Колкото до Левски може съм голям цскар обаче вратаря им го оважавам много нищо, че и той е правил глупости и ние е псувал.Тоза за мене е Левски!Ако го няма него незнам какво ще правят :)Колкото до нашият вратар много слаб.Той въбоше не трябва да пази на вратата на ЦСКА!И накрая искам да похваля феновеете на двата отбора и от двете страни имаше интересни хрумвания :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
rostheboss
Контакти:

Re: Мнение за Левски - ЦСКА

Мнениеот rostheboss » 01 ное 2008 22:35

Беконо отби лошо при гола защото това му беше първо съприкосновение с топката в мача и беше заспал нещо . Сериозно - първи удар във вратата - 65 мин.
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 ное 2008 22:38

може и така да е ама въобще не е на нивото на пифа!Когато го махнеме толкова по-добе :)
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 01 ное 2008 22:57

rostheboss написа:Беконо отби лошо при гола защото това му беше първо съприкосновение с топката в мача и беше заспал нещо . Сериозно - първи удар във вратата - 65 мин.

ми на това му се вика 100% успех в ударите в вратата един удар един гол ;) ;) не е нужно да имаш 100 удара и 1 гол oт дузпа видяна само от съдията... ;)
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 01 ное 2008 22:58

Мнението ми за мача е, че Пената надхитри напълно Велев и само ако Данчо можеше да вкарва ЦСКА ще ше да победи с 2-3 гола разлика! За мен ЦСКА тотално надигра левски! Вярно, че сините владееха повече топката, но нямаха НИТО ЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ПРЕД ВРАТАТА НА БЕКОНО!!! Защитата се справи отлично! Липсва още сработеност докато в левски я има да речем на 70-80%! За мен това трябва да е последният мач на Беконо на вратата на ЦСКА или най-много до края на полусезона да пази! От пролет на вратата трябва да е Иван Караджов! САМО ЦСКА!

Потребителски аватар
rostheboss
Контакти:

Мнениеот rostheboss » 01 ное 2008 23:07

POPCORN написа:...вратаря им го оважавам много нищо, че и той е правил глупости и ние е псувал.

Пич,как може да го уважаваш тоя мангал.В интервюто си след днешния мач бил казал ,че ЦСКА се молели от страх мача да свърши по-бързо.Аз също уважавам някои играчи на лефски , обаче наглия пазарджишки циганин не заслужава даже да ми лапа оная работа.Между другото прякора "Урсула" му го измислиха говедата още когато играеше в Славия.
Изображение

Потребителски аватар
TEKSAS

Мнениеот TEKSAS » 01 ное 2008 23:16

чи то Іеф(ки ииии футбол ли игра!!!!!
мен ми приличаше на ганкиното ама с подскок.
и само вратарченцито гошшшкосе мята кат луда крава на бунище
ЦСКА Е ШАМПИОН А ЗА КУРВАЛЕСКА КУР ОТ СЛОН
-ОТБОР ОТ ПОДУЕНСКИ МАНГАЛИ.jpg
(106.08 KиБ) Свален 327 пъти

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 ное 2008 23:16

Братле като човек ме дразни много но като играч е уникален за нашата страна :)Иначе той е като Гонзо гледа винаги се заяде с феновете на ЦСКА!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
redmanutd
Контакти:

Мнениеот redmanutd » 01 ное 2008 23:20

ma4a be6e slab,no CSKA zaslujava6e da pobedi,edna gre6ka donese to4icata na Uefski,tova e
Glory Glory Man Utd

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 01 ное 2008 23:27

http://dnevnik.bg/shimg/zx500_575009.jpg томе до кога ще спориш не те разбрах гледаи говедо гнусно
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Върни се в “Футбол - България”