Мнениеот POPCORN » 01 ное 2008 22:26
Здравейте просто четох мнението на другите и искам да си кажа мойто.Първо искам да кажа нещо за съдята, много слаб съдя такива съдии не трябва да свирят дербита.Дузпата е доста спорна можеше и да не се свири.Така е решил де така е направил.Също така, както може би нямаше дузпа може да поспориме за фауловете.Тука определено повече свирише за Левски и поне според мене не даде няколко жълти картона за тях

Като цяло дербито да ви кажа ми хареса, интересно беше!И едните искаха да победеят и другите!Открит футбол стана не като другите години ЦСКА да играе изцяло на контра атака.Това лично мене ми хареса най-много в ЦСКА!Много пропуски за нас, няма кой да вкарва голове от нашите иначе не играеме лошо като се има предвит на какво дередже сме!Колкото до Левски може съм голям цскар обаче вратаря им го оважавам много нищо, че и той е правил глупости и ние е псувал.Тоза за мене е Левски!Ако го няма него незнам какво ще правят

Колкото до нашият вратар много слаб.Той въбоше не трябва да пази на вратата на ЦСКА!И накрая искам да похваля феновеете на двата отбора и от двете страни имаше интересни хрумвания

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !