Левски - Лудогорец 39 кръг

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец 39 кръг

Мнениеот bilyaletdinov » 11 май 2014 21:44

milen.hristov написа:Тази декларация може да ми видш коментарите за нея, тя е срамна за всички подписалия(май без Черно Море на Гонзо). Колкото до гостуванията, и аз с ултрасите бих се държал по същият начи, жалко, че е за сметка на такива като теб и на феновете на Левски от Разград(като заслужават да са начело на нкп, като цяло), но явно покрай сухото гори и суровото

Няма значение какви фенове сме ултраси, обикновено привърженици, привърженици от провинцията ние сме фенове на Левски. И като такива не заслужаваме подобно отношение, извинявай ама т'ва да те събуват на найлон все едно си шибан трафикант, е т'ва не го разбирам. Стига сме делили вече. Аз също не одобрявам голяма част от дивотиите, които направиха Владимиров и компания, но да заклеймяваме всички ултраси и да ги слагаме под общ знаменател е супер тъпо. Имаме достатъчно външни врагове, за да продължаваме да воюваме по между си. Искрено се надявам, че пълният стадион срещу Лацио ще бъде едно добро начало на новия век за Левски!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 май 2014 21:49

Aз не разбирам какъв е проблемът с Божинов, че е взел да бие дузпата? :? По-точно Стивън Петков му даде топката.
Отделно от това сигурно треньорът е определил кой ще бие дузпа в дадения мач.
Във Варна беше Гаджев, сега решението е било за Божинов.
Ако резултатът беше 1:2 и от тази дузпа се решаваше хикс или загуба, и Стивън Петков застане зад топката, изтърве, дали после няма да му повлияе психически този пропуск? Докато Божинов, Гаджев или който и да е от по-опитните я изтърве, много по-лесно ще я забрави и няма да му се отрази в бъдеще.
Така че преди да нападате, помислете логично.

[offtopic]Един пример, за който се сещам веднага. В мача с ЦСКА, когато Тони Силва спечели дузпа, защо не застана той зад топката, а я би Гъргоров? Нали и Силва е само на 19 години? ;)[/offtopic]

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 11 май 2014 21:50

Нищо против Орачев , но момчето няма качества за Левски , нисък , тромав , бавен , непохватен. Не трябва за гледаме юноши , чужденци , а тези които стават и могат да играят за Левски. Орачев няма качества за Левски , съжалявам. Братя Цоневи - Да.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 11 май 2014 21:54

Ae Божинката от една дузпа дойде в Левски :lol:
При тоя резултат трябваше Стивън да се пробва. Ама като го гледам и него малко в повече ми идва имитацията на Де Роси :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 май 2014 22:03

РосенВарна написа:
milen.hristov написа:Колеги, пак да попитам на кои ще е концерта преди мача с Лудогорец на 23-ти

Миленчо, прекали ли с бирата бе приятелче :)

Аааа професионалист съм, не прекалявам толкова лесно
Синя България
9 май в 16:25 ·

Юбилеят ще започне с бира
и концерт пред стадиона

Честването на 100-годишния юбилей на Левски ще започне с бирен фест, концерти и продажба на сувенири за юбилея. Събитието ще бъде няколко часа преди мача и ще се проведе на традиционното място за събиране на сините привърженици – мястото около бившето „Синьо кафе”, където в момента се намира метростанцията. В момента организаторите от Фондация „Фонд 100 години Левски” уточняват всички детайли с общината, като те ще бъдат съобщени своевременно.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 май 2014 22:03

milen.hristov написа:
bilyaletdinov написа:
milen.hristov написа:Ехе преди колко време Ювентус стана шампион

Преди 6 дни :roll:

Не се изказах добре. Напълно си прав мисълта ми беше друга. Тук ме затапи още повече, че двата отбора са близки или поне феновете им

Не мога вечеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 май 2014 22:06

modor написа:
milen.hristov написа:
bilyaletdinov написа:
milen.hristov написа:Ехе преди колко време Ювентус стана шампион

Преди 6 дни :roll:

Не се изказах добре. Напълно си прав мисълта ми беше друга. Тук ме затапи още повече, че двата отбора са близки или поне феновете им

Не мога вечеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Това ми го е казал точно фен на Рома, имащ даже и екип на Ювентус

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 11 май 2014 22:08

А бе, аз си мисля че......майната му! Няма да коментирам. То, бива , бива ама да му е..а мамата, страм ме е. Няма да коментирам! :( :o :? :cry:
Последна промяна от Love in blue на 11 май 2014 22:10, променено общо 1 път.
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 11 май 2014 22:09

kempesmario написа:Нищо против Орачев , но момчето няма качества за Левски , нисък , тромав , бавен , непохватен. Не трябва за гледаме юноши , чужденци , а тези които стават и могат да играят за Левски. Орачев няма качества за Левски , съжалявам. Братя Цоневи - Да.

От неговата зона центрираха за първия гол, той направи дузпата, от неговата зона пробиха при повеждането и той е виновен за третия гол. Много лош мач, но по-добре юноши без качества отколкото брута и бастошци.

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 11 май 2014 22:21

По-добре било юноши без качества...
Какво да коментираме...Пълна трагедия.Браво на Топузаков ,че има дава шанс да покажат...че не стават за Левски.Изключение може би е само Радослав Цонев и донякъде брат му.Стивън Петков по едно време се сърдеше , че не му се дава шанс.Ами сега , като гледам отиграванията му...разбирам и треньорите.Този Орачев дори не си заслужава думите- катастрофа е пълното описание на играта му - И НЕ САМО ТОЗИ МАЧ , А ВЪОБЩЕ.Както казва Топузаков - юношите са най-малко виновни за кризата. За какво ги подготвят в школата - това е въпроса!Дали да се налагат в мъжкия състав къв 29-30 годишни , или за да ги преотстъпват в други отбори.Уменията на тези младежи на тази възраст са меко казано нищожни.Явно и това е причината да се търсят чужденци!
Този Генков е все пак по-добре от Макриев - единия е топола - другия -кестен , общото между двамата е ,че са абсолютни дървета!
Добре е ,че разкарахме чужденците , но лошото е , че пак трябва да взимаме такива и то без пари...

Върни се в “Левски”