milen.hristov написа:Тази декларация може да ми видш коментарите за нея, тя е срамна за всички подписалия(май без Черно Море на Гонзо). Колкото до гостуванията, и аз с ултрасите бих се държал по същият начи, жалко, че е за сметка на такива като теб и на феновете на Левски от Разград(като заслужават да са начело на нкп, като цяло), но явно покрай сухото гори и суровото
Няма значение какви фенове сме ултраси, обикновено привърженици, привърженици от провинцията ние сме фенове на Левски. И като такива не заслужаваме подобно отношение, извинявай ама т'ва да те събуват на найлон все едно си шибан трафикант, е т'ва не го разбирам. Стига сме делили вече. Аз също не одобрявам голяма част от дивотиите, които направиха Владимиров и компания, но да заклеймяваме всички ултраси и да ги слагаме под общ знаменател е супер тъпо. Имаме достатъчно външни врагове, за да продължаваме да воюваме по между си. Искрено се надявам, че пълният стадион срещу Лацио ще бъде едно добро начало на новия век за Левски!