Левски - Лудогорец 39 кръг

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Левски - Лудогорец 39 кръг

Мнениеот damyanov1963 » 11 май 2014 20:06

tomba написа:Божинов почна да влиза във форма....жалко че остават само два кръга.

Просто му трябваше един полусезон да се адаптира от чалготеките към терена.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 11 май 2014 20:07

Е зле сме, ясно. Особено в защита, която в момента пък е в доста необичайна конфигурация. Знаем си дереджето, сега е важно новобранците да трупат опит. Браво на Божи и на Цоневите, много се борят и кефят с мерака си за игра.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 11 май 2014 20:07

NOMER14 написа:Много сме зле...

Динамичен мач става, но за това допринася повече Лудогорец. ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 11 май 2014 20:07

това ако беше влязло,щеше да е много красиво

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 11 май 2014 20:09

PFK_Levski написа:Абе не е правилно това дето се пише ..... е дай като падаме да не бъдем за отбора така ли ? Ми и мен ме е яд и ме е срам като падаме , но отбора трябва да се подкрепя ...... Айде отговори ми , баскетбола като варви добре , ходиш ли да ги гледаш баскетболистите ? Или пък като си за името , интересуваш ли се от другите отбори в България , които се казват Левски ? Е като ще сме за имената - защо по дяволите не подкрепяш Ботев Пловдив например? За мен трябва да си с отбора в добро и в зло ..... да се ядосваш при загубите и да се радваш при победите . И аз искам да сме всяка година шампиони ама не става ........ И под това да си с отбора нямам предвид да ходиш на всеки мач на Левски ..... все пак си имаш личен живот и ангажименти ..... аз например не съм от София и съм ходил на много повече гостувания отколкото на домакинства .... и на мен ми се искаше да живея в София ( нямаше да пропусна домакинство ) , но не съм от София, а за да отида на мач в София 50-60 лева ще трябва да ги прежаля ( и това в най-добрия случай ) ...... това са само парите , а времето е нещо друго ( че не го имаме и него в много ). Но пък примерно да отида на някое по-близко гостуване не е чак такъв проблем ( времето и парите са по-малко ) . Аз между другото да отворя една тема ..... много ама много се чудя най-вече на софиянци защо не го пълнят този стадион ....... е направо незнам ..... да речем грубо казано 2 милиона , а в момента 15 000 не могат да отидат на мач....... ама както вече казах товка е друга тема и няма смисъл да се пише по нея в момента!

Пропуснах гола на Божинов докато ти прочитах мнението, което може да го отчетеш като уважение:)
Ще ти отговоря.
По принцип ти си на мнението на другия човек с който спорех за името и "фенщината", както той се изрази. Не съм съгласен че трябва да следя всички отбори които се зоват Левски в различните спортове. Не може да сравняваш популярния в цял свят спорт футбол с почти всички останали. Баскетбол и волейбол са второ-трето степенни по интерес и популярност в Европа, а смятам и в света. По тази логика...
(те пък ни изравниха, което не ме изненадва ще ме изненада да ги бием)
Абе може много да се обясняваме, ама ме срам от този футболен клуб!!! Отбора на народа. Трябва радикално да се променят нещата защото започвам да ги мразя повече от ЦСКА. Не ми пука за успехите но тази трагедия покварява всичките достойни успехи през годините. Не Баткова и не шматков!
Просто в Левски сякаш всичко е шуро-баджанащина, като и почти всичко в държавата... справка Лудогорец. С пазарно управление литнаха в небесата за 3 години и май това е началото!!!
А на всичкото отгоре и за това най ме боли, свещенното име на Левски сквернят тези хрантутници!!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 май 2014 20:10

Генков е идиот в сравнение с Божинов. За негово сведение това положение бъдещият му спортен директор щеше да вкара 10 от 10

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 11 май 2014 20:12

Не чувам "дузпа , дузпа " . :roll: Ееееей ама и Златински си направи та.ак :|

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 май 2014 20:12

Онзи път Нунеш, сега Орачев...

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 11 май 2014 20:13

IvailoRz написа:Не чувам "дузпа , дузпа " . :roll: Ееееей ама и Златински си направи та.ак :|

Е дузпата е очевидна, как да кажем на черното - бяло?
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 май 2014 20:15

Дори и да беше уцелил вратата Блажевич я хващаше дузпата. Която е 1000%, това е директен удар към вратата, т.е. независимо от разстоянието играчът влияе на играта

Върни се в “Левски”