tomba написа:Божинов почна да влиза във форма....жалко че остават само два кръга.
Просто му трябваше един полусезон да се адаптира от чалготеките към терена.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tomba написа:Божинов почна да влиза във форма....жалко че остават само два кръга.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
NOMER14 написа:Много сме зле...
PFK_Levski написа:Абе не е правилно това дето се пише ..... е дай като падаме да не бъдем за отбора така ли ? Ми и мен ме е яд и ме е срам като падаме , но отбора трябва да се подкрепя ...... Айде отговори ми , баскетбола като варви добре , ходиш ли да ги гледаш баскетболистите ? Или пък като си за името , интересуваш ли се от другите отбори в България , които се казват Левски ? Е като ще сме за имената - защо по дяволите не подкрепяш Ботев Пловдив например? За мен трябва да си с отбора в добро и в зло ..... да се ядосваш при загубите и да се радваш при победите . И аз искам да сме всяка година шампиони ама не става ........ И под това да си с отбора нямам предвид да ходиш на всеки мач на Левски ..... все пак си имаш личен живот и ангажименти ..... аз например не съм от София и съм ходил на много повече гостувания отколкото на домакинства .... и на мен ми се искаше да живея в София ( нямаше да пропусна домакинство ) , но не съм от София, а за да отида на мач в София 50-60 лева ще трябва да ги прежаля ( и това в най-добрия случай ) ...... това са само парите , а времето е нещо друго ( че не го имаме и него в много ). Но пък примерно да отида на някое по-близко гостуване не е чак такъв проблем ( времето и парите са по-малко ) . Аз между другото да отворя една тема ..... много ама много се чудя най-вече на софиянци защо не го пълнят този стадион ....... е направо незнам ..... да речем грубо казано 2 милиона , а в момента 15 000 не могат да отидат на мач....... ама както вече казах товка е друга тема и няма смисъл да се пише по нея в момента!
IvailoRz написа:Не чувам "дузпа , дузпа " .Ееееей ама и Златински си направи та.ак
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Потребители, разглеждащи този форум: dimoto1, futbolqga, tmanolov, veni__85 и 58 госта