Der Führer написа:ivan56 написа:Der Führer написа:ivan56 написа:А и още нещо се сетих,събев може да е най големия боклук и далавераджия,да съсипа и този Черноморец но поне е мъж в едно отношение.Отиде и им даде история емблема и тн. на зелените. А кой беше пе...а да държи емблемата и историята на Черноморец,и нормално ли е физическо лице да иска дивиденти за история,традиция и емблема.С какво е допринесъл педала че този клуб да бъде негов и да иска да му се плаща нещо си.Само за още един такъв пе...т се сещам.Селския.
Виж колко вярно си го написал "съсипа И ТОЗИ Черноморец"... Е , значи няма място за притеснение - значи ще сътвори още едно добро дело и ще подари емблемата и историята на този Черноморец , ако реши да обяви дружеството във фалит.
С какво е допринесъл Дражев ... ами за известен период от време наливаше пари , после по някакъв начин уреждаше финансиране за отбора . Може да е малко - ама не може да се отрече . Не знам дали е нормално ... но е напълно законно , след като държи правата върху тях .
А колко нормално е , един кмет да плаши хора даващи пари за Черноморец , че ще им съсипе бизнеса , ако апрат да го правят . Отделно - нормално ли е да развалиш един договор без причина ( защото съда вече каза , че е незаконно) .
Ааааа значи според теб е морално да държи история и емблема щото е законно,обаче е неморално да му развалят закония договора на пе...а който затриваше Черноморец и хвърляше едра сол по тренировъчните игрища.
Откъде започнахме ... къде стигнахме![]()
Говорехме кое е законно и НОРМАЛНО ... друго са лични възприятия . Но след като държиш :
Каквото повикало , такова обадило ... след като определен кръг хора водят война срещу теб ( образно казано ) , то тогва всичко което преприемеш като отгоровор е морално оправдано . Особено когато е в рамките на закона .
А за солта ... айде да не си разправяме митове и легенди , че и аз знам много .
Акул,ти голям защитник на този пе...т. Дън сте роднина нещо

А дай да си зададем въпроса,що я водиха тази война срещу него.
А това за солта го знам от трима различни хора.