Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ivan56 » 08 май 2014 18:19

Der Führer написа:
ivan56 написа:
Der Führer написа:
ivan56 написа:А и още нещо се сетих,събев може да е най големия боклук и далавераджия,да съсипа и този Черноморец но поне е мъж в едно отношение.Отиде и им даде история емблема и тн. на зелените. А кой беше пе...а да държи емблемата и историята на Черноморец,и нормално ли е физическо лице да иска дивиденти за история,традиция и емблема.С какво е допринесъл педала че този клуб да бъде негов и да иска да му се плаща нещо си.Само за още един такъв пе...т се сещам.Селския.

Виж колко вярно си го написал "съсипа И ТОЗИ Черноморец" ;) ... Е , значи няма място за притеснение - значи ще сътвори още едно добро дело и ще подари емблемата и историята на този Черноморец , ако реши да обяви дружеството във фалит.
С какво е допринесъл Дражев ... ами за известен период от време наливаше пари , после по някакъв начин уреждаше финансиране за отбора . Може да е малко - ама не може да се отрече . Не знам дали е нормално ... но е напълно законно , след като държи правата върху тях .
А колко нормално е , един кмет да плаши хора даващи пари за Черноморец , че ще им съсипе бизнеса , ако апрат да го правят . Отделно - нормално ли е да развалиш един договор без причина ( защото съда вече каза , че е незаконно ;) ) .

Ааааа значи според теб е морално да държи история и емблема щото е законно,обаче е неморално да му развалят закония договора на пе...а който затриваше Черноморец и хвърляше едра сол по тренировъчните игрища.

Откъде започнахме ... къде стигнахме :mrgreen:
Говорехме кое е законно и НОРМАЛНО ... друго са лични възприятия . Но след като държиш :
Каквото повикало , такова обадило ... след като определен кръг хора водят война срещу теб ( образно казано ) , то тогва всичко което преприемеш като отгоровор е морално оправдано . Особено когато е в рамките на закона .
А за солта ... айде да не си разправяме митове и легенди , че и аз знам много .

Акул,ти голям защитник на този пе...т. Дън сте роднина нещо :mrgreen:
А дай да си зададем въпроса,що я водиха тази война срещу него.
А това за солта го знам от трима различни хора.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 08 май 2014 18:52

ivan56 написа:
Der Führer написа:
ivan56 написа:
Der Führer написа:
ivan56 написа:А и още нещо се сетих,събев може да е най големия боклук и далавераджия,да съсипа и този Черноморец но поне е мъж в едно отношение.Отиде и им даде история емблема и тн. на зелените. А кой беше пе...а да държи емблемата и историята на Черноморец,и нормално ли е физическо лице да иска дивиденти за история,традиция и емблема.С какво е допринесъл педала че този клуб да бъде негов и да иска да му се плаща нещо си.Само за още един такъв пе...т се сещам.Селския.

Виж колко вярно си го написал "съсипа И ТОЗИ Черноморец" ;) ... Е , значи няма място за притеснение - значи ще сътвори още едно добро дело и ще подари емблемата и историята на този Черноморец , ако реши да обяви дружеството във фалит.
С какво е допринесъл Дражев ... ами за известен период от време наливаше пари , после по някакъв начин уреждаше финансиране за отбора . Може да е малко - ама не може да се отрече . Не знам дали е нормално ... но е напълно законно , след като държи правата върху тях .
А колко нормално е , един кмет да плаши хора даващи пари за Черноморец , че ще им съсипе бизнеса , ако апрат да го правят . Отделно - нормално ли е да развалиш един договор без причина ( защото съда вече каза , че е незаконно ;) ) .

Ааааа значи според теб е морално да държи история и емблема щото е законно,обаче е неморално да му развалят закония договора на пе...а който затриваше Черноморец и хвърляше едра сол по тренировъчните игрища.

Откъде започнахме ... къде стигнахме :mrgreen:
Говорехме кое е законно и НОРМАЛНО ... друго са лични възприятия . Но след като държиш :
Каквото повикало , такова обадило ... след като определен кръг хора водят война срещу теб ( образно казано ) , то тогва всичко което преприемеш като отгоровор е морално оправдано . Особено когато е в рамките на закона .
А за солта ... айде да не си разправяме митове и легенди , че и аз знам много .

Акул,ти голям защитник на този пе...т. Дън сте роднина нещо :mrgreen:
А дай да си зададем въпроса,що я водиха тази война срещу него.
А това за солта го знам от трима различни хора.

Тц ... даже не съм го виждал отблизо :mrgreen:
Войната я водеха , защото Йоан прибра едни пари да махне Дражев от стадиона . За да дойдат едни други хора . Оттам нататък всичко друго е следствие - натиска върху хора които помагаха на Дражев с издръжката , намека към Божков , че Дражев скоро ще загуби концесията , съдийската намеса в някои мачове за да изпадне Черноморец , финансовото подпомагане на някои "фенове" да скочат срещу Дражев ( някои от които после смениха отбора ) , незаконното отнемане на концесията , незаконното вкарване на стадиона и земите като апортна вноска в ПСФК-то , парите които Николов взе , за да не изпълни решението на съда да върне Дражев във владение ...
То хубаво говорят тези хора ... ама две години след като на Дражев му беше отнет достъпа до стадиона ( да ти напомня че това стана много бързо и неочаквано за Дражев ) всички терени си бяха в много добро състояние . Освен Дражев да е прескачал нощно време откъм циганите да осолява . Пък и тя работата не е толкова проста . Иска се сериозно количество сол ( горе долу - колкото да побелее ) . Ма и само сол не стига - иска се и друго ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 май 2014 19:10

Това звучи като: "Една баба каза на пазара"
Доказателства нещо.
А че Черноморец беше съсипан и не беше ръководен както трябва доказателствата са налице.Както сега така и по пед....о време.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 08 май 2014 19:21

ivan56 написа:Това звучи като: "Една баба каза на пазара"
Доказателства нещо.
А че Черноморец беше съсипан и не беше ръководен както трябва доказателствата са налице.Както сега така и по пед....о време.

Аз не се опитвам да убеждавам никого ... ама на Събев му подариха едни 140 декара , а Дражев го завлякоха с колкото пари е вложил . Има разлика нали ... а тези които плюеха навремето Дражев , сега дружно аплодираха източването на клуба . В това число и фенклубовете ... чиито функции бяха сведено до клакьори и глашатаи на Киряков ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 май 2014 22:21

Ми момчета,свърши се !!!
Това,което ме плаши е,че май няма да има Черноморец догодина. :(
Дано доживея следващия и дано той ни радва повече.
Тъпо ми е,че хвърлихме много енергия,а някои от вас и доста повече,за оказа се обречена кауза.
Както казах и преди,дори и само факта че се запознах с вас е достатъчен да оправдае "този" Черноморец.
Само Черноморец !!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 май 2014 22:30

subzero написа:Ми момчета,свърши се !!!
Тъпо ми е,че хвърлихме много енергия,а някои от вас и доста повече,за оказа се обречена кауза.
Както казах и преди,дори и само факта че се запознах с вас е достатъчен да оправдае "този" Черноморец.
Само Черноморец !!!

Сядаш/ме си на задника/ците и не оставяме да се случи закриване на Черноморец. Това е решението. Доста пораженчески мислиш и пишеш, влияеш и на другите. Дай малко по-оптимистично.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 08 май 2014 22:52

Вече е факт, изпаднахме. Сега да видим дали ще ни закрият. Въпреки всичко в последните няколко години преживях много емоции на стадиона които никога няма да забравя. От всички мачове които изгледах на стадиона никога няма да забравя мача със Славия за купата. Тогава мисля, че Гочето ни беше треньор. Та мача се развиваше много добре за нас на три пъти повеждахме в редовното време, но на три пъти ни изравняваха славистите, като при третия гол на Славия, който беше в 92-рата минута от 3-минутното продължение, имаше засада но не беше маркирана. Така се стигна до продължения, като още в самото начало Андонов(още играеше при нас) вкара за 4:3. Всички се надявахме, че това ще е и последният гол в мача, но уви ... В средата на второто продължение Славия отново ни изравни 4:4 и така се стигна до дузпи. На дузпите обаче нервите на момчетата в бяло бяха по-добри и ни биха с 3:5 точни попадения. Даже си спомням и голмайсторите :) Браганса отркри още в началото от дузпа, след това Андонов вкара за 2:1, след почивката Зайц направи 3:2 , а в продълженията отново Андонов ни изведе напред за 4:3. Въпреки, че го загубихме този мач, аз винаги ще го помня, защото изживях неверочтни емоции на стадиона. Бях с баща ми и по-време на продълженията майка ми звъни по телефона да ни се кара, защо още не сме се прибрали и вечерята изтинала :mrgreen: :mrgreen: но емоциите на стадиона бяха неуписуеми. Тогава видях как всички бяха изпълнени с надежда, че ще излезем победители в мача и след края на срещата всеки остана и поздрави момчетата за играта и за емоциите които ни дадоха. Тогава в отбора още бяха Борел, Зайц, Крумов, Венци Бонев(каде се загуби тоз човек след кото ни напусна?), Хайри, Койта.
Радвам се, и че се запознах с вас, и че сте такива пичове. :P :P
ИИИИ САМОООО ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС !!!!!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 май 2014 22:58

Bourgas написа:
subzero написа:Ми момчета,свърши се !!!
Само Черноморец !!!

Сядаш/ме си на задника/ците и не оставяме да се случи закриване на Черноморец. Това е решението. Доста пораженчески мислиш и пишеш, влияеш и на другите. Дай малко по-оптимистично.

Божеееее, въжможно е да звуча пораженченски,но съм оптимистичен и позитивен човек.
Не съм искал да сдухвам положението.
Само споделих мисли.
А какво бихме могли да направим ние ????
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 май 2014 23:01

Какво можем да направим? Можем да направим всичко!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 май 2014 10:00

Не ме изненада това отпадане и честно казано накрая вече го и исках.
Да гледаш келяво пиле в златна клетка е мъчно.
Вярвам, че отборът ще се прочисти през следващите години, а старите фенове ще се
завърнат на стадиона и ще бъдем в пъти по-доволни. Убеден съм.
ПС: И друго шарани вмирисани - Прочетете подписът ми. :P
А иначе: ТОЗИ ЧЕРНОМОРЕЦ МИ ДОНЕСЕ ВАС ПРИЯТЕЛИ. ОСТАНАЛОТО МИ МИНАВА ПРЕЗ ДВАТА КРАЧОЛА.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”