По принцип на някой може да му се прИпише нещо, но ти си абсолютно прав (без да искаш), че "вашата история е прЕписана"

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
venomcho написа:Хаха сРаме, още на предишния ти пост щях да отбележа, ама сега като го повтори ми стана пак забавно:
По принцип на някой може да му се прИпише нещо, но ти си абсолютно прав (без да искаш), че "вашата история е прЕписана"![]()
![]()
venomcho написа:Е че те на мен ако ми плащаха, щеше да е доста нецелесъобразно - не знам дали имам и двуцифрен брой постове даже, а и те (както и в случая) са чисто с образователна тематика![]()
П. П. И все чакам да ми прИпишат няколко ника - а дано, ама надали...
Thurman Murman написа:Руске, скрити и заключени форуми ние нямаме! Лъжеш... или си сънувал. Може би от кофти храносмилане след консумация на полуфабрикати в МкДоналдс. Такъв форум имахте вие, но за жалост Грозлеков го затвори.
Thurman Murman написа:Искам такъв на БДЖ-то. Тогава ще коментирам другото.
Не си падам по жена ти! Името се помни лесно. "Градско" е.
venomcho написа:Е аз пак съм от прецакания един процент значи - дай да го видим това интервю, че само го рекламираш тези дни....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта