Коко Динев на среща с фенове на Локомотив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Коко Динев на среща с фенове на Локомотив

Мнениеот venomcho » 08 май 2014 16:05

Хаха сРаме, още на предишния ти пост щях да отбележа, ама сега като го повтори ми стана пак забавно:
По принцип на някой може да му се прИпише нещо, но ти си абсолютно прав (без да искаш), че "вашата история е прЕписана" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 май 2014 16:21

venomcho написа:Хаха сРаме, още на предишния ти пост щях да отбележа, ама сега като го повтори ми стана пак забавно:
По принцип на някой може да му се прИпише нещо, но ти си абсолютно прав (без да искаш), че "вашата история е прЕписана" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Добре!!! :)
За българския можеш да ми пишеш СПОКОЙНО слаба оценка!!! :)
За пореден път ще ти кажа обаче, че това не е форум в който да поставяш оценки по граматика, а да говориш ПО СЪЩЕСТВО!!! Нещо, което никога не е било заложено в "ОРГАНИЗАЦИЙКАТА", която сте си заформили в интерактивното пространство! Само не разбрах ... поне кажете - ПЛАЩАТ ЛИ ВИ ЗАТОВА, което правите или всичката абсолютно ЦЕЛЕНАСОЧЕНА И ОПРЕДЕЛЕНО ОРГАНИЗИРАНА ЗЛОБА и ОМРАЗА, която БЪЛВАТЕ, през всяко едно от денонощията на седмицата е БЕЗВЪЗМЕЗДНА?!... Т.е. на кратко - правите го БЕЗПЛАТНО, защото ТАКА ГО УСЕЩАТЕ или ви ПЛАЩА някой затова?!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 08 май 2014 16:51

Е че те на мен ако ми плащаха, щеше да е доста нецелесъобразно - не знам дали имам и двуцифрен брой постове даже, а и те (както и в случая) са чисто с образователна тематика 8-)

П. П. И все чакам да ми прИпишат няколко ника - а дано, ама надали...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 май 2014 16:57

venomcho написа:Е че те на мен ако ми плащаха, щеше да е доста нецелесъобразно - не знам дали имам и двуцифрен брой постове даже, а и те (както и в случая) са чисто с образователна тематика 8-)

П. П. И все чакам да ми прИпишат няколко ника - а дано, ама надали...

И тези мнения, които даваш са достатъчни за ИЗПЪЛНЕНИЕ на ПЛАНА!!! :) Нема се пуашиш!!! :)
Интересно!!! Друг път си по-бързичък в отговорите... :) :) :) Осторумието ти зацикля нещо...

И... К'во стана?! Установихте ли как така се получи, че ще се окажете по-стари и от тези, от които сте видели за пръв път какво е това ФУТБОЛНА ТОПКА, че чак сте им я "краднали" (а дали вие?! :) )... "Довечера" като си се "събрете" в онзи "скрит" форум, 'дето ги събирате всички материали за нас и обсъждате "СТРАТЕГИЯТА", да не забравите да обсъдите и този въпрос, че виждам ви затруднява! :)
Изображение

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 08 май 2014 17:10

Руске, скрити и заключени форуми ние нямаме! Лъжеш... или си сънувал. Може би от кофти храносмилане след консумация на полуфабрикати в МкДоналдс. Такъв форум имахте вие, но за жалост Грозлеков го затвори.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 май 2014 17:15

Thurman Murman написа:Руске, скрити и заключени форуми ние нямаме! Лъжеш... или си сънувал. Може би от кофти храносмилане след консумация на полуфабрикати в МкДоналдс. Такъв форум имахте вие, но за жалост Грозлеков го затвори.

Ха-ха... лъжел съм!!! :)
Е, как се оказва тогава така, че 99,9% от тези 'дето БЪЛВАТЕ всичката тази ОМРАЗА сте "гледали" интервю на жена ми отпреди ДВЕ години, че даже и името й сте запомнили?!! :) Освен, че сте ЖАЛКИ сте и НАГЛИ на всичкото отгоре!!!

Търмане, какво стана... намери ли учредителния протокол на "Св. Августин"?!!
Изображение

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 08 май 2014 17:17

Искам такъв на БДЖ-то. Тогава ще коментирам другото.

Не си падам по жена ти! Името се помни лесно. "Градско" е.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 май 2014 17:19

Thurman Murman написа:Искам такъв на БДЖ-то. Тогава ще коментирам другото.

Не си падам по жена ти! Името се помни лесно. "Градско" е.

Като не си падаш по жена, аз ли те карах да й гледаш интервюто и да и помниш името?

За какво ти е учредителен протокол на БДЖ?
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 08 май 2014 17:20

Е аз пак съм от прецакания един процент значи - дай да го видим това интервю, че само го рекламираш тези дни....

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 май 2014 17:24

venomcho написа:Е аз пак съм от прецакания един процент значи - дай да го видим това интервю, че само го рекламираш тези дни....

То това е като УЧРЕДИТЕЛНИЯ ви протокол... всички виждат РЕЗУЛТАТА от него, но НИКОЙ не го е виждал и не знае къде е!!! :)
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”