Е тази класация как се оформя :O
По някакви показатели за даден период от време ли, що ли? Примерно спечелени точки (абсолютна стойност, без оглед на класата и формата на шампионата) или като как?
В такъв случай не е немислимо примерно Лудогорец или друг отбор от България да речем да спечели много точки и проформа да заема нелоша позиция. Което не прави класацията реална спрямо класата на шампионатите, в които се трупат точките де.
Лудогорец изпревари Юнайтед и Сити в престижна класация
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: Лудогорец изпревари Юнайтед и Сити в престижна класация
Последна промяна от Betchualeng Arnaikem на 07 май 2014 10:48, променено общо 2 пъти.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Reckless написа:Абе някой няма ли да отбележи, че Домусчиев я прави тази класация, както и че купува съдиите в Европа, че да може лудите да ги побийват !?
Отбелязвам :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Спечелени точки, временно класиране и победи в преки елиминации
Предполагам че ако вземем оставащите 3 мача до края + финала, ще се изскачим до към 11-12 място 

Betchualeng Arnaikem написа:Е тази класация как се оформя :O
По някакви показатели за даден период от време ли, що ли? Примерно спечелени точки (абсолютна стойност, без оглед на класата и формата на шампионата) или като как?
В такъв случай не е немислимо примерно Лудогорец или друг отбор от България да речем да спечели много точки и проформа да заема нелоша позиция. Което не прави класацията реална спрямо класата на шампионатите, в които се трупат точките де.
Точно затова съм постнал темата - защото ми беше интересно как се оформят такива класации и защо изобщо се изготвят такива! Истинската класация е на терена - излизат Реал и шампиона на Зимбабве - който е по-добър и победи, той е по-силният отбор

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
kev1n написа:Спечелени точки, временно класиране и победи в преки елиминацииПредполагам че ако вземем оставащите 3 мача до края + финала, ще се изскачим до към 11-12 място
Да, видях.. като цяло класацията е хахава и нереална. Представяш ли си примерно шампионата на Андора на цикъл сряда-събота, току виж местния гранд за месец събере повече точки и от Байерн поради нивото на шампионата и формата, позволяващ изиграването на повече мачове месечно и повече възможни точки (това е просто идея..) ?
Не подценявам Лудогорец ама тая класация е престижна колкото Данон е кисело мляко. Демек.. нещо такова, ама не баш...
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
CSKA69 написа:Betchualeng Arnaikem написа:Е тази класация как се оформя :O
Точно затова съм постнал темата - защото ми беше интересно как се оформят такива класации и защо изобщо се изготвят такива! Истинската класация е на терена - излизат Реал и шампиона на Зимбабве - който е по-добър и победи, той е по-силният отбор
То го имало отговора в темата, ама аз не я бях изчел докрай. А и Кевин също го обясни.
Защо се изготвя такава.. питай ФИФА. Отдела по статистика към ФИФА сигурно скучае, пък и трябва да "заработи" надниците предполагам :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Да, затова има коефициенти вече! Дори и на "златната топка" за вкараните голове е 2:1 спрямо България, РОмъния и т.н.
И това е нормално с оглед на схемите които бяха станали при РОмите
Но както се подразбира от името на института правещ извадката - те гледат сухата статистика без значение от първенство, формат и т.н.
Тей тей.. ами ако го смятат като процентна успявяемост ?
Което е по-вероятно, понеже във всяко първенство играят по различна схема, с различна гъстота на мачовете и т.н.
Виж сега.. това е институт.. умни хора има вътре.. със сигурност щом говорят за статистика, няма човек сигурно в България (то поне в този форум) който да оспори знанията им! Това са фактите!
И мен ми е странно.. но все пак браво.. това може да не показва класа и т.н.. но поне показва постоянство! А не като преди, да играем по 1 полусезон! Това също е добър сигнал и за новия формат на първенството

Но както се подразбира от името на института правещ извадката - те гледат сухата статистика без значение от първенство, формат и т.н.
Тей тей.. ами ако го смятат като процентна успявяемост ?

И мен ми е странно.. но все пак браво.. това може да не показва класа и т.н.. но поне показва постоянство! А не като преди, да играем по 1 полусезон! Това също е добър сигнал и за новия формат на първенството

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
kev1n написа:Виж сега.. това е институт.. умни хора има вътре.. със сигурност щом говорят за статистика, няма човек сигурно в България (то поне в този форум) който да оспори знанията им! Това са фактите!
Ако визираш сбора спечелени точки (примерно) не съм и седнал да го оспорвам.
Колкото до знанията на хората по институтите.. да разполагаш с данни не значи да знаеш, да знаеш или да разполагаш с данни или да имаш службица не значи, че си умен и т.н. И това са факти

Как да е, отдалечаваме се от темата а ти със сигурност разбра мисълта ми.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Betchualeng Arnaikem написа:kev1n написа:Виж сега.. това е институт.. умни хора има вътре.. със сигурност щом говорят за статистика, няма човек сигурно в България (то поне в този форум) който да оспори знанията им! Това са фактите!
Ако визираш сбора спечелени точки (примерно) не съм и седнал да го оспорвам.
Колкото до знанията на хората по институтите.. да разполагаш с данни не значи да знаеш, да знаеш или да разполагаш с данни или да имаш службица не значи, че си умен и т.н. И това са факти
Как да е, отдалечаваме се от темата а ти със сигурност разбра мисълта ми.
(y) Напълно

Но не можем да отречем, че малко или много това повдига авторитета на Българскя футбол.
От същия този институт бяха пуснали преди време статистика, но тя се отнасяше за спечелени купи - тогава ЦСКА бяха на едно от челните места

-
- Контакти:
Браво на Лц! Хейтърите да гледат своите отбори!