Воденият от българският специалист кипърски отбор АЕЛ победи с 0:2 Армис, а основният им конкурент за титлата АПОЕЛ Никозия загуби с 2:1 от Аполон.
По този начин три кръга преди края на шампионата АЕЛ има преднина от 6 точки пред втория АПОЕЛ Никозия.
Три години разбирачите плюха по него и обесняваха какъв не треньор е и как Георги Дерменджиев му редял отбора, а сега е на път да постигне нещо, което не е правил нито един друг български треньор. Можеха Левски да са на мястото на АЕЛ, но някак изведнъж станаха много гордиливи и изгониха позорно човек, който искаше да работи за тях въпреки че е цесекар. СТранно защо нямат нищо против останалите цесекари в клуба.
Дано Ивайло Петев един ден застане начело на ЦСКА и да гледаме как футболистите ни играят футбол, който радва окото и дано този ден дойде скоро, но ккато е тръгнало скоро може да го видим начело на някой Западен футболен клуб и никога повече да не можем да гледаме този футболен български гений в родината му, където не е уважаван въпреки неоспоримите му качества.
Ивайло Петев все по-близо до трета поредна титла
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ивайло Петев все по-близо до трета поредна титла
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Re: Ивайло Петев все по-близо до трета поредна титла
cska-632 написа:Воденият от българският специалист кипърски отбор АЕЛ победи с 0:2 Армис, а основният им конкурент за титлата АПОЕЛ Никозия загуби с 2:1 от Аполон.
По този начин три кръга преди края на шампионата АЕЛ има преднина от 6 точки пред втория АПОЕЛ Никозия.
Три години разбирачите плюха по него и обесняваха какъв не треньор е и как Георги Дерменджиев му редял отбора, а сега е на път да постигне нещо, което не е правил нито един друг български треньор. Можеха Левски да са на мястото на АЕЛ, но някак изведнъж станаха много гордиливи и изгониха позорно човек, който искаше да работи за тях въпреки че е цесекар. СТранно защо нямат нищо против останалите цесекари в клуба.
Дано Ивайло Петев един ден застане начело на ЦСКА и да гледаме как футболистите ни играят футбол, който радва окото и дано този ден дойде скоро, но ккато е тръгнало скоро може да го видим начело на някой Западен футболен клуб и никога повече да не можем да гледаме този футболен български гений в родината му, където не е уважаван въпреки неоспоримите му качества.
Аз също съм от симпатизиращите на Петев, но смятям че му е още рано да идва в ЦСКА! Освен успехите му трябва да отчетеш и някои негови доста грешни тактически решения, докато беше в Лудогорец, както и проявената известна страхливост, заради която без малко да изтърве титлата миналата година! В ютюб има репортажи от мачовете в Кипър и това което ми направи впечатление е, че АЕЛ играе действително красив, нападателен футбол, обаче в защита са като швейцарско сирене

Браво на Ивайло Петев !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Еми, изтръпнаха преди 2 кръга след загубата 3-0 срещу Апоел, след която изгубиха и първото място... след това и едно инфарктно 4-3 направиха :D :D но честито, оттук нататък вече само чудо може да им отнеме титлата 
Аз също бях от привържениците на Петев в България и за мен Стоев береше плодовете на неговия труд, а наркоманите от софийските гета, дето го съблякоха, просто нз как да ги коментирам... жалкото е не, че са фенове на Левски, а че въобще съществуват, щото тия хора утре може да ги срещнете и на пътя...

Аз също бях от привържениците на Петев в България и за мен Стоев береше плодовете на неговия труд, а наркоманите от софийските гета, дето го съблякоха, просто нз как да ги коментирам... жалкото е не, че са фенове на Левски, а че въобще съществуват, щото тия хора утре може да ги срещнете и на пътя...
[center]
[/center]

Добре е че ще стане пръв и ще докаже на наркоманите че е качествен треньор който можеше да помогне. Само че има едно НО...не знам дали да ме яд че не е в Левски защото можеше да направи добър отбор и сега Батков отново да се пъчи и да се гордее колко е добър и как ЛЕвски не може без него, а сега на Батков сме му намазали ските и сам си вкара автогол като позволи на хайка негодници да му се вре в работата и да им плаща по 5 хил лв на човек за да млъкнат и да не го изгонат и него още тогава. Една обаче е истината Батков и тия утрепки Гугутков и Байлов заедно с останалите мекерета и наркомани не трябва да са около и в отбора защото само пречат.
Ахахха аре стига бе ! 99 % от хората , когато Петев беше начело на Лудогорец казваха как единствено сме нямали треньор . Да Петев беше млад , но не може да му се отрече че имаше желание да се учи в тази професия . Ходи по Барселони , Еспаньол и т.н. на стажове . Просто в един момент се изчерпа за Лудогорец , а слабата му страна беше , че беше страхлив особено в големите мачове . Иначе успех от все сърце му пожелавам . Нека един ден да застане начело на топ отбор в Европа , за да се гордеем че сме произвели един добър треньор .
да отговорят 10 олигофрена от ЛЕВСКИ който го съблякоха .По прости хора няма. Сега ЛЕВСКИ върза та цъфна .От ЛЕВСКИ съм но с такива изроди като тези и БАТКОВ се влияе всеки път да ги слуша затова още дълго ще видим купа през крив макарон .Ще давам аз пари и някой ще ми казва кой да е треньор ГЛУПАК .Къде е публиката сега
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
Браво на човека, че се доказва извън България, благодарение на едни малки човеци със ''забрадки'' на главите, които го унизиха пред целия свят... колелото се върти, времето върви 

Ей, Богу! В половината коментари се говори за Левски. Нека постига успехи в Кипър, да е жив и здрав, ама разберете, че АЕЛ не е Левски и няма гаранция, че представянето му би било същото.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Ей, Богу! В половината коментари се говори за Левски. Нека постига успехи в Кипър, да е жив и здрав, ама разберете, че АЕЛ не е Левски и няма гаранция, че представянето му би било същото.
С тоя треньор влизахте поне в тройката, а вие го изгонихте най-унизително...бил си някъде преди и казал, че има някакви пристрастия към червените... що така не съблечете примерно Пелето или Старокин