Ивайло Петев все по-близо до трета поредна титла

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cska-632
Контакти:

Ивайло Петев все по-близо до трета поредна титла

Мнениеот cska-632 » 06 май 2014 00:35

Воденият от българският специалист кипърски отбор АЕЛ победи с 0:2 Армис, а основният им конкурент за титлата АПОЕЛ Никозия загуби с 2:1 от Аполон.

По този начин три кръга преди края на шампионата АЕЛ има преднина от 6 точки пред втория АПОЕЛ Никозия.

Три години разбирачите плюха по него и обесняваха какъв не треньор е и как Георги Дерменджиев му редял отбора, а сега е на път да постигне нещо, което не е правил нито един друг български треньор. Можеха Левски да са на мястото на АЕЛ, но някак изведнъж станаха много гордиливи и изгониха позорно човек, който искаше да работи за тях въпреки че е цесекар. СТранно защо нямат нищо против останалите цесекари в клуба.

Дано Ивайло Петев един ден застане начело на ЦСКА и да гледаме как футболистите ни играят футбол, който радва окото и дано този ден дойде скоро, но ккато е тръгнало скоро може да го видим начело на някой Западен футболен клуб и никога повече да не можем да гледаме този футболен български гений в родината му, където не е уважаван въпреки неоспоримите му качества.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

CSKA69
Контакти:

Re: Ивайло Петев все по-близо до трета поредна титла

Мнениеот CSKA69 » 06 май 2014 00:46

cska-632 написа:Воденият от българският специалист кипърски отбор АЕЛ победи с 0:2 Армис, а основният им конкурент за титлата АПОЕЛ Никозия загуби с 2:1 от Аполон.

По този начин три кръга преди края на шампионата АЕЛ има преднина от 6 точки пред втория АПОЕЛ Никозия.

Три години разбирачите плюха по него и обесняваха какъв не треньор е и как Георги Дерменджиев му редял отбора, а сега е на път да постигне нещо, което не е правил нито един друг български треньор. Можеха Левски да са на мястото на АЕЛ, но някак изведнъж станаха много гордиливи и изгониха позорно човек, който искаше да работи за тях въпреки че е цесекар. СТранно защо нямат нищо против останалите цесекари в клуба.

Дано Ивайло Петев един ден застане начело на ЦСКА и да гледаме как футболистите ни играят футбол, който радва окото и дано този ден дойде скоро, но ккато е тръгнало скоро може да го видим начело на някой Западен футболен клуб и никога повече да не можем да гледаме този футболен български гений в родината му, където не е уважаван въпреки неоспоримите му качества.

Аз също съм от симпатизиращите на Петев, но смятям че му е още рано да идва в ЦСКА! Освен успехите му трябва да отчетеш и някои негови доста грешни тактически решения, докато беше в Лудогорец, както и проявената известна страхливост, заради която без малко да изтърве титлата миналата година! В ютюб има репортажи от мачовете в Кипър и това което ми направи впечатление е, че АЕЛ играе действително красив, нападателен футбол, обаче в защита са като швейцарско сирене :lol: Малко в стил Ливърпул на Роджърс играят, което както видяхме тази вечер не е най-печелившата тактика ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 06 май 2014 00:52

Браво на Ивайло Петев !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 06 май 2014 01:09

Еми, изтръпнаха преди 2 кръга след загубата 3-0 срещу Апоел, след която изгубиха и първото място... след това и едно инфарктно 4-3 направиха :D :D но честито, оттук нататък вече само чудо може да им отнеме титлата :)

Аз също бях от привържениците на Петев в България и за мен Стоев береше плодовете на неговия труд, а наркоманите от софийските гета, дето го съблякоха, просто нз как да ги коментирам... жалкото е не, че са фенове на Левски, а че въобще съществуват, щото тия хора утре може да ги срещнете и на пътя...
[center]Изображение[/center]

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 06 май 2014 01:32

Добре е че ще стане пръв и ще докаже на наркоманите че е качествен треньор който можеше да помогне. Само че има едно НО...не знам дали да ме яд че не е в Левски защото можеше да направи добър отбор и сега Батков отново да се пъчи и да се гордее колко е добър и как ЛЕвски не може без него, а сега на Батков сме му намазали ските и сам си вкара автогол като позволи на хайка негодници да му се вре в работата и да им плаща по 5 хил лв на човек за да млъкнат и да не го изгонат и него още тогава. Една обаче е истината Батков и тия утрепки Гугутков и Байлов заедно с останалите мекерета и наркомани не трябва да са около и в отбора защото само пречат.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 06 май 2014 02:00

Ахахха аре стига бе ! 99 % от хората , когато Петев беше начело на Лудогорец казваха как единствено сме нямали треньор . Да Петев беше млад , но не може да му се отрече че имаше желание да се учи в тази професия . Ходи по Барселони , Еспаньол и т.н. на стажове . Просто в един момент се изчерпа за Лудогорец , а слабата му страна беше , че беше страхлив особено в големите мачове . Иначе успех от все сърце му пожелавам . Нека един ден да застане начело на топ отбор в Европа , за да се гордеем че сме произвели един добър треньор .

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 06 май 2014 08:30

да отговорят 10 олигофрена от ЛЕВСКИ който го съблякоха .По прости хора няма. Сега ЛЕВСКИ върза та цъфна .От ЛЕВСКИ съм но с такива изроди като тези и БАТКОВ се влияе всеки път да ги слуша затова още дълго ще видим купа през крив макарон .Ще давам аз пари и някой ще ми казва кой да е треньор ГЛУПАК .Къде е публиката сега
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 май 2014 09:14

Браво на човека, че се доказва извън България, благодарение на едни малки човеци със ''забрадки'' на главите, които го унизиха пред целия свят... колелото се върти, времето върви :idea:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 май 2014 09:20

Ей, Богу! В половината коментари се говори за Левски. Нека постига успехи в Кипър, да е жив и здрав, ама разберете, че АЕЛ не е Левски и няма гаранция, че представянето му би било същото.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 май 2014 09:24

Tommi написа:Ей, Богу! В половината коментари се говори за Левски. Нека постига успехи в Кипър, да е жив и здрав, ама разберете, че АЕЛ не е Левски и няма гаранция, че представянето му би било същото.

С тоя треньор влизахте поне в тройката, а вие го изгонихте най-унизително...бил си някъде преди и казал, че има някакви пристрастия към червените... що така не съблечете примерно Пелето или Старокин :idea: да им кажете, вие сте ''чорбари'' и не може да носите синята фланелка :idea:

Върни се в “Футбол - Свят”