kev1n написа:Защото е имало добра организация вероятноИ това кога е било ? Преди 3 месеца ? ;д Не знам кой какво ходи и в кой сектор седи. Аз визирам гостуващите Ви агитки какви са
Каква ораганизация, това да не ти е Домуса с автобусите.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
kev1n написа:Защото е имало добра организация вероятноИ това кога е било ? Преди 3 месеца ? ;д Не знам кой какво ходи и в кой сектор седи. Аз визирам гостуващите Ви агитки какви са
kev1n написа:Помня оня шампионски мач,. тогава още нямаше заграждения, мрежи, клетката беше по-голяма, по-приближена и т.н.. и какво се случи ? Факли и бомбички по: "сектора с инвалиди".. имаше едно умопомръчително видео, кадето се вижда как едната ракета пада на метър от 1 момче, с някакво тежко заболяване, във инвалидна количка, и започва да се гърчи в количката от ужас.. ти представяш ли си колко трябва да си долен, да замяраш инвалид с пиро.. ;д и после да питаш "защо има ограда"! Не ви ли е срам бе.. ;х Дргата ракета която хвърлихте тогава, запали якето на някакъф пенсионер.. ужас.. следващия път ще ви покажем някоя детска градина или направо родилния дом, да ходите и там да хвърляте пиро.. ;х Ами представете си, че тоя човек беше пламнал и изгорял ? Ако не го бяха угасили моментално, а се бяха паникйосали хората около него ? Какво ? ЕТО за това ще стоите в клетка, с мрежи! Защото не сте хора! Вие и животни не сте, и бобулечки не сте даже! Вие сте жалки, отрепки брат! ЖАЛКИ ОТРЕПКИ! Дори по-скоро НАГЛИ жалки отрепки! Аз още не мога да си го представя това.. замяраш инвалиди с ракети и след това с цялата си наглост питаш "защо". УЖАС!
ralka_levskarka написа:kev1n написа:Защото е имало добра организация вероятноИ това кога е било ? Преди 3 месеца ? ;д Не знам кой какво ходи и в кой сектор седи. Аз визирам гостуващите Ви агитки какви са
kev1n написа:ralka_levskarka написа:kev1n написа:Защото е имало добра организация вероятноИ това кога е било ? Преди 3 месеца ? ;д Не знам кой какво ходи и в кой сектор седи. Аз визирам гостуващите Ви агитки какви са
kev1n написа:За билтетите и бюджета кажи.. така ли е ? Или да търся и аз статии ?
ЛУДОГОРЕЦ написа:Никой не зададе въпроса,защо сектора е такъв,а се говори само- той е такъв и едвали не е направено нарочно за дискомфорт на гостуващата агитка,ей така,само да им е гадно и да са унижени...и наистина оправданията с наркоманите....те дават само тон за погроми ,а останалите мирни фенове,от нормални, стават като бясни кучета...
Това е СИНДРОМА НА ТЪЛПАТА.....не се кривете,а си признайте!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ЛУДОГОРЕЦ написа:Никой не зададе въпроса,защо сектора е такъв,а се говори само- той е такъв и едвали не е направено нарочно за дискомфорт на гостуващата агитка,ей така,само да им е гадно и да са унижени...и наистина оправданията с наркоманите....те дават само тон за погроми ,а останалите мирни фенове,от нормални, стават като бясни кучета...
ivan56 написа:ЛУДОГОРЕЦ написа:Никой не зададе въпроса,защо сектора е такъв,а се говори само- той е такъв и едвали не е направено нарочно за дискомфорт на гостуващата агитка,ей така,само да им е гадно и да са унижени...и наистина оправданията с наркоманите....те дават само тон за погроми ,а останалите мирни фенове,от нормални, стават като бясни кучета...
А защо само ВАШИЯ сектор е такъв,ти задавал ли си си този въпрос? И нима феновете на ЦСКА гостуват само в Разград.По вашата безумна логика всички клетки на стадионите във България трябва да изглеждат като вашия гълабарник.И кво ги интересува другите фенове как се държат цесекарите и че разградските милиционери не могат да си свършат работата.Уж всичко ви е европейско и лъскаво а сте оставили тази кочина наречена сектор за гости.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта