Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот ralka_levskarka » 03 май 2014 14:21

kev1n написа:Защото е имало добра организация вероятно :) И това кога е било ? Преди 3 месеца ? ;д Не знам кой какво ходи и в кой сектор седи. Аз визирам гостуващите Ви агитки какви са :)

Каква ораганизация, това да не ти е Домуса с автобусите.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 03 май 2014 14:21

kev1n написа:Помня оня шампионски мач,. тогава още нямаше заграждения, мрежи, клетката беше по-голяма, по-приближена и т.н.. и какво се случи ? Факли и бомбички по: "сектора с инвалиди".. имаше едно умопомръчително видео, кадето се вижда как едната ракета пада на метър от 1 момче, с някакво тежко заболяване, във инвалидна количка, и започва да се гърчи в количката от ужас.. ти представяш ли си колко трябва да си долен, да замяраш инвалид с пиро.. ;д и после да питаш "защо има ограда"! Не ви ли е срам бе.. ;х Дргата ракета която хвърлихте тогава, запали якето на някакъф пенсионер.. ужас.. следващия път ще ви покажем някоя детска градина или направо родилния дом, да ходите и там да хвърляте пиро.. ;х Ами представете си, че тоя човек беше пламнал и изгорял ? Ако не го бяха угасили моментално, а се бяха паникйосали хората около него ? Какво ? ЕТО за това ще стоите в клетка, с мрежи! Защото не сте хора! Вие и животни не сте, и бобулечки не сте даже! Вие сте жалки, отрепки брат! ЖАЛКИ ОТРЕПКИ! Дори по-скоро НАГЛИ жалки отрепки! Аз още не мога да си го представя това.. замяраш инвалиди с ракети и след това с цялата си наглост питаш "защо". УЖАС!

Е,стига колега,сега ще започнат пак да поясняват,че не са искали да обстрелват инвалиди,а са искали да целят само здрави,млади и прави,та белким ги осакатят и докарат до ТЕЛК...... :shock:

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 03 май 2014 14:38

ralka_levskarka написа:
kev1n написа:Защото е имало добра организация вероятно :) И това кога е било ? Преди 3 месеца ? ;д Не знам кой какво ходи и в кой сектор седи. Аз визирам гостуващите Ви агитки какви са :)

Извинявай, аз само да попитам, не беше ли в Левски, процент от продажбата на билети и бюджета на отбора да отива в фенклуба, както и няколкото осигурени и обслужвани от клуба возила, било то автобус със черепи и т.н. ? ;д

Само с да/не ми отговори :) да е ясно.. ако започнеш се обясняваш - значи просто те е срам и се опитваш да представиш нещата да не звучът точно така.

Айде лек ден, самонаредихте се пак :) нямам какво да добавя :)

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 03 май 2014 14:44

Никой не зададе въпроса,защо сектора е такъв,а се говори само- той е такъв и едвали не е направено нарочно за дискомфорт на гостуващата агитка,ей така,само да им е гадно и да са унижени...и наистина оправданията с наркоманите....те дават само тон за погроми ,а останалите мирни фенове,от нормални, стават като бясни кучета...
Това е СИНДРОМА НА ТЪЛПАТА.....не се кривете,а си признайте!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 май 2014 15:17

kev1n написа:
ralka_levskarka написа:

Извинявай, аз само да попитам, не беше ли в Левски, процент от продажбата на билети и бюджета на отбора да отива в фенклуба, както и няколкото осигурени и обслужвани от клуба возила, било то автобус със черепи и т.н. ? ;д

Само с да/не ми отговори :) да е ясно.. ако започнеш се обясняваш - значи просто те е срам и се опитваш да представиш нещата да не звучът точно така.

Айде лек ден, самонаредихте се пак :) нямам какво да добавя :)[/quotehttp://www.sportal.bg/news.php?news=422679

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 03 май 2014 15:22

За билтетите и бюджета кажи.. така ли е ? Или да търся и аз статии ? :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 май 2014 15:25

kev1n написа:За билтетите и бюджета кажи.. така ли е ? Или да търся и аз статии ? :)

В момента част от парите от билетите отиват за юбилея, добре, че идват 74463764773 души и дават пари. Какви организации ми говориш, като е гостуване се ходи с коли или автобуси, ако автобуса пък е уреден от НКП и цената е различна за членуващи и нечленуващи. Какво си мислиш, че се плаща на всички ли, хахахахахахахахахахахахахахха

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 май 2014 16:17

ЛУДОГОРЕЦ написа:Никой не зададе въпроса,защо сектора е такъв,а се говори само- той е такъв и едвали не е направено нарочно за дискомфорт на гостуващата агитка,ей така,само да им е гадно и да са унижени...и наистина оправданията с наркоманите....те дават само тон за погроми ,а останалите мирни фенове,от нормални, стават като бясни кучета...

А защо само ВАШИЯ сектор е такъв,ти задавал ли си си този въпрос? И нима феновете на ЦСКА гостуват само в Разград.По вашата безумна логика всички клетки на стадионите във България трябва да изглеждат като вашия гълабарник.И кво ги интересува другите фенове как се държат цесекарите и че разградските милиционери не могат да си свършат работата.Уж всичко ви е европейско и лъскаво а сте оставили тази кочина наречена сектор за гости.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 май 2014 16:23

ЛУДОГОРЕЦ написа:Никой не зададе въпроса,защо сектора е такъв,а се говори само- той е такъв и едвали не е направено нарочно за дискомфорт на гостуващата агитка,ей така,само да им е гадно и да са унижени...и наистина оправданията с наркоманите....те дават само тон за погроми ,а останалите мирни фенове,от нормални, стават като бясни кучета...

Това е дискутирано много пъти!Темата беше какъв е сектора,а той е пълен кенеф и никой не заслужава да гледа мач от такова място и то за 8-10 лв.
Иначе много ги разбираш СИНДРОМИТЕ!Това ли е решението?В такава клетка и да не си,се превръщаш в животно!

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 03 май 2014 22:33

ivan56 написа:

А защо само ВАШИЯ сектор е такъв,ти задавал ли си си този въпрос? И нима феновете на ЦСКА гостуват само в Разград.По вашата безумна логика всички клетки на стадионите във България трябва да изглеждат като вашия гълабарник.И кво ги интересува другите фенове как се държат цесекарите и че разградските милиционери не могат да си свършат работата.Уж всичко ви е европейско и лъскаво а сте оставили тази кочина наречена сектор за гости.

Ти май много бързо забрави мача Лески - ЦСКА преди по-малко от месец , когато запалиха и изпотрошиха националния стадион . Или мача Ботев- Локо ПД ,който беше прекратен.Всеки който си държи на спортното съоръжение може да вземе такива мерки . Повечето собственици на клубове на го правят , защото никой от тях не е дал една стотинка да построи стадион, само ги рушат. Когато стадиона на Ботев е готов и те ще вземат крути мерки. Едно е да викаш и псуваш по мачовете , съвсем друго е да палиш и рушиш.
Най- идиотското е , че точно цескарите ревът , а те са причината за неудобството на всички останали агитки.

Върни се в “Лудогорец”