Ти понеже си от старите привърженици и чакаш 24 г и си мислиш,че си по-голям мъченик от другите и някой трябва да ти се извинява за всяка една загуба.Само,че в този форум по-мои наблюдения има поне 10-12 души които чакат,колкото тебе ама когато загубят титлата,поне не губят достойнството си
 Аз нито искам,нито мога да ти променя виждането или разбирането,ама поне спри със смешните коментари,достатъчно се омаза вече.
 Аз нито искам,нито мога да ти променя виждането или разбирането,ама поне спри със смешните коментари,достатъчно се омаза вече.П.П 1.Като гледам и титлата в Италия ти се изплъзна,а и чутовната Лига Европа за ъпдейтване на CVто също е само мираж...нормално е вече да не издържаш и Роджърс да опрере пешкира накрая

П.П 2.Общото м/у Рафа и Роджърс е,че и двамата не ни направиха шампиони на Англия, а разликата е че единия все още има шанс

МЛЪКВАШ!!! И Джони  за всички във форума е ясно в какво вярваш-че Рафата ще се върне един ден в Ливърпул и ще ни направи шампиони още на полусезона
 МЛЪКВАШ!!! И Джони  за всички във форума е ясно в какво вярваш-че Рафата ще се върне един ден в Ливърпул и ще ни направи шампиони още на полусезона 
 и ако мога да се определя с една дума какъв фен съм (понеже веднага ме контрират като ми видят подписа как може на толкова отбори едновременно да симпатизирам), аз съм фен на футбола в различните му проявления в различините културно-исторически реалности на отделните страни и навсякъде се сблъсквам с точно този проблем - клубните очила винаги пречат на трезвата преценка на феновете и реализма е трудно постижим!
 и ако мога да се определя с една дума какъв фен съм (понеже веднага ме контрират като ми видят подписа как може на толкова отбори едновременно да симпатизирам), аз съм фен на футбола в различните му проявления в различините културно-исторически реалности на отделните страни и навсякъде се сблъсквам с точно този проблем - клубните очила винаги пречат на трезвата преценка на феновете и реализма е трудно постижим!