Ливърпул - Челси 27.04.14 | 16:05 | 0-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Ливърпул - Челси 27.04.14 | 16:05 | 0-2 FT

Мнениеот Liverpool_EC » 29 апр 2014 19:34

Джони,омота се като пиле в калчища и ся ми изкачаш с тея клишета...всъщност всеки помни каквото му оттърва и най-вече колкото може!
Ти понеже си от старите привърженици и чакаш 24 г и си мислиш,че си по-голям мъченик от другите и някой трябва да ти се извинява за всяка една загуба.Само,че в този форум по-мои наблюдения има поне 10-12 души които чакат,колкото тебе ама когато загубят титлата,поне не губят достойнството си :!: Аз нито искам,нито мога да ти променя виждането или разбирането,ама поне спри със смешните коментари,достатъчно се омаза вече.
П.П 1.Като гледам и титлата в Италия ти се изплъзна,а и чутовната Лига Европа за ъпдейтване на CVто също е само мираж...нормално е вече да не издържаш и Роджърс да опрере пешкира накрая :lol:
П.П 2.Общото м/у Рафа и Роджърс е,че и двамата не ни направиха шампиони на Англия, а разликата е че единия все още има шанс ;)

Потребителски аватар
Tzakov
Контакти:

Мнениеот Tzakov » 30 апр 2014 13:21

john barnes написа:Разбираш ли всичко това сега е заради едно подхлъзване.Моуриньо е ненадминатия тактик,заради това подхлъзване.Нищо,че винаги излиза с една и съща тактика с/у по-силните от него отбори.БР сега стана глупав заради едно подхлъзване,нищо че му боряха финалите с трепет в гласчето.Кога щяха да ни вкарат тези с тази тактика,ако не им се беше усмихнал късмета така??? Ама слушай въпроси,защо БР го ОСТАВИЛ последен и защо било в 47 мин.Ама що не пуснал този или онзи? Без значение какъв е треньора,никой не може да предвиди такива грешки.Моуриньо глупав треньор ли е,когато Тери си вкара автогол??? Защо го остави последен в малкото нак.поле :lol: Ако беше излязъл със вчерашната тактика с/у Кристъл Палас щеше да има поне 3ма човека зад Тери и сега Челси щяха да празнуват титлата а не победа над Ливърпул :lol: Значи Моуриньо е глупав треньор!!! Аз също съм говорил,че БР експериментира,че ще си късаме нервите защото ще се учи на гърба на Ливърпул,ама когато човека се учи толкова бързо,когато прави 11 поредни победи и цяла пролет без загуба :arrow: МЛЪКВАШ!!! И Джони за всички във форума е ясно в какво вярваш-че Рафата ще се върне един ден в Ливърпул и ще ни направи шампиони още на полусезона :lol: А че БР за две години във ВЛ ни закара по-напред от Рафата за 5 е още един ФАКТ,който обаче умело пропускаш. И да той нито му е на опита,нито му е на тефтерите ;)

какво общо има рафата със лебеда? единия е ставал шампион,вземал е ШЛ и ЛЕ,а другия е водил изпадащи и средняшки отбори...глупав е лебеда,защото не удари с камъните на жозето по неговата глава...ако беше и той се затворил и да дебне за грешки,нямаше да паднем.абе не ми говори,НЯМАШ ПРАВО ДА ПАДАШ от тия яловите и то 3 мача преди края!!![/quote]
Брат занемей щото за мене ти не си никакъв фен на пуул, ако си толкова сляп че, да не виждаш че, дори и след 5 години БР ще има повече успехи от РБ за 100 години. :idea:

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 30 апр 2014 16:02

айде да видим,дали лебеда ще има повече успехи от бенитес...мога да се обзаложа,ако искаш.забравих,че всички вие сте големите фенове,а аз и още двама-трима тук,не сме никакви фенове...и то само защото сме реалисти и не сме със червените очила.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 30 апр 2014 17:35

john barnes написа:айде да видим,дали лебеда ще има повече успехи от бенитес...мога да се обзаложа,ако искаш.забравих,че всички вие сте големите фенове,а аз и още двама-трима тук,не сме никакви фенове...и то само защото сме реалисти и не сме със червените очила.

Битката е отдавна загубена, особено когато е с твърдоглавите фенове на дадения отбор! Аз, както можеш да видиш, съм широкоскроена душа :mrgreen: и ако мога да се определя с една дума какъв фен съм (понеже веднага ме контрират като ми видят подписа как може на толкова отбори едновременно да симпатизирам), аз съм фен на футбола в различните му проявления в различините културно-исторически реалности на отделните страни и навсякъде се сблъсквам с точно този проблем - клубните очила винаги пречат на трезвата преценка на феновете и реализма е трудно постижим!
Изображение

Изображение

Тимов
Контакти:

Мнениеот Тимов » 30 апр 2014 19:37

Продължаваме да мечтаем и да вярваме! Това се иска от нас като фенове, а другото Брендън Роджърс и момчетата ни показаха през пролетта, че знаят как се прави! А относно реализма, розовите очила и песимизма. Реалността е че водим в класирането, защото Джони ти май не си гледал таблицата от декември месец насам. Сега като се замисля, твоя идол, дебелата легенда, истинския Джон Барнс е един от най - големите противници на треньора и неговите футболисти. Ти определено си същия. Джони, ти ли си?

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 30 апр 2014 20:51

Тимов написа:Продължаваме да мечтаем и да вярваме! Това се иска от нас като фенове, а другото Брендън Роджърс и момчетата ни показаха през пролетта, че знаят как се прави! А относно реализма, розовите очила и песимизма. Реалността е че водим в класирането, защото Джони ти май не си гледал таблицата от декември месец насам. Сега като се замисля, твоя идол, дебелата легенда, истинския Джон Барнс е един от най - големите противници на треньора и неговите футболисти. Ти определено си същия. Джони, ти ли си?

Той може да е дебел,ама ти срещу него да бягаш,няма никога да го настигнеш! Барнс и Ръш са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛЕГЕНДИ на тоя клуб,откакто е създаден!!! Водим,обаче във ВРЕМЕННОТО класиране,а за КРАЙНОТО класиране-пак ще си говорим!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 01 май 2014 03:24

john barnes написа:айде да видим,дали лебеда ще има повече успехи от бенитес...мога да се обзаложа,ако искаш.забравих,че всички вие сте големите фенове,а аз и още двама-трима тук,не сме никакви фенове...и то само защото сме реалисти и не сме със червените очила.

Ей, любимата ми нашенска черта - "песимист = реалист", "оптимист - витае в облаците". Всъщност ти си, човекът, който е най-далеч от реалността. Защо да не сме оптимисти? Отборът показва невероятен прогрес, цял свят го забелязва, най-нормалното нещо на света е да сме "оптимисти", само "реалисти" като теб, не с очила, а с капаци се правят, че не виждат. Направо нямам търпение да свърши сезона, Ливърпул да е втори или трети и да те гледам как вилнееш тука срещу "глупавия лебед", сякаш с умните треньори досега всяка година сме си били или първи, или втори. Само че същия този "глупав лебед" вече ти затвори устата, защото ти твърдеше, че с него ще тънем в посредственост и едва ли не ще изпаднем, а пък то излезе друго. И единственото, което ти остана е да повтаряш като мантра: "ще видите вие, ще се смея като се провали" и така, на практика кълнеш любимия си отбор. Жалко е. Пожелавам на Ливърпул никога повече да няма такива периоди на суша, защото те раждат фенове като теб. Аз не се съмнявам в любовта ти към клуба, просто твърде много си чакал явно и сега просто не можеш да се зарадваш.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 01 май 2014 09:45

Milkoy написа:

Ей, любимата ми нашенска черта - "песимист = реалист", "оптимист - витае в облаците". Всъщност ти си, човекът, който е най-далеч от реалността. Защо да не сме оптимисти? Отборът показва невероятен прогрес, цял свят го забелязва, най-нормалното нещо на света е да сме "оптимисти", само "реалисти" като теб, не с очила, а с капаци се правят, че не виждат. Направо нямам търпение да свърши сезона, Ливърпул да е втори или трети и да те гледам как вилнееш тука срещу "глупавия лебед", сякаш с умните треньори досега всяка година сме си били или първи, или втори. Само че същия този "глупав лебед" вече ти затвори устата, защото ти твърдеше, че с него ще тънем в посредственост и едва ли не ще изпаднем, а пък то излезе друго. И единственото, което ти остана е да повтаряш като мантра: "ще видите вие, ще се смея като се провали" и така, на практика кълнеш любимия си отбор. Жалко е. Пожелавам на Ливърпул никога повече да няма такива периоди на суша, защото те раждат фенове като теб. Аз не се съмнявам в любовта ти към клуба, просто твърде много си чакал явно и сега просто не можеш да се зарадваш.

верно е,че отбора показа прогрес,изигра доста паметни мачове и направи разгромни победи над доста отбори...но във най-важния мач,се оака тотално!!! снощи чоло симеоне показа нагледно,как се разбива автобуса на сетубалския мангал.нашичкия май още не е дорасъл да се сравнява със светилата във треньорската професия,не мислиш ли? да не говоря за грешките му на трансферния пазар...аз съм последния,който ще кълне Ливърпул,който ме познава,ще го потвърди.но това си е твое мнение,всеки има право на това,живеем във свободна държава.аз,както и ти и другите фенове-ИЗКАЗВАМЕ МНЕНИЕ! моето МНЕНИЕ е такова и никой не може да ми го промени.

Тимов
Контакти:

Мнениеот Тимов » 01 май 2014 10:18

john barnes написа:
Тимов написа:Продължаваме да мечтаем и да вярваме! Това се иска от нас като фенове, а другото Брендън Роджърс и момчетата ни показаха през пролетта, че знаят как се прави! А относно реализма, розовите очила и песимизма. Реалността е че водим в класирането, защото Джони ти май не си гледал таблицата от декември месец насам. Сега като се замисля, твоя идол, дебелата легенда, истинския Джон Барнс е един от най - големите противници на треньора и неговите футболисти. Ти определено си същия. Джони, ти ли си?

Той може да е дебел,ама ти срещу него да бягаш,няма никога да го настигнеш! Барнс и Ръш са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛЕГЕНДИ на тоя клуб,откакто е създаден!!! Водим,обаче във ВРЕМЕННОТО класиране,а за КРАЙНОТО класиране-пак ще си говорим!

Виж Джони, че няма как да го стигна е така, не споря. Не ме интересува дебел ли е, зелен ли е или розов. Въпроса е че е по добре да си мълчи а не само да плюе по отбора. Да, той беше велик футболист, но сега сме 2014 и вместо да гледа, да подкрепя и да се радва на отбора той само плюе. Това е което ме дразни. Нищо лично, нито към теб, нито към Легендите. Но аз мисля, че в този момент всички трябва да бъдем зад отбора, да бъдем заедно - като юмрук, да спрем с конфронтациите и да го подкрепим. Остават два мача до бленуваната титла - всички трябва да вярваме и да продължим да мечтаем, защото тези момчета, мен лично, този сезон ме накараха да мечтая. Надявам се и с вас да е така. Успех! YNWA!!!

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 01 май 2014 16:22

абе човек,остави ме...болен съм още от тая нелепа и смешна загуба,не виждаш ли че само простотии пиша и се изнервям?

Върни се в “Ливърпул”