john barnes написа:айде да видим,дали лебеда ще има повече успехи от бенитес...мога да се обзаложа,ако искаш.забравих,че всички вие сте големите фенове,а аз и още двама-трима тук,не сме никакви фенове...и то само защото сме реалисти и не сме със червените очила.
Ей, любимата ми нашенска черта - "песимист = реалист", "оптимист - витае в облаците". Всъщност ти си, човекът, който е най-далеч от реалността. Защо да не сме оптимисти? Отборът показва невероятен прогрес, цял свят го забелязва, най-нормалното нещо на света е да сме "оптимисти", само "реалисти" като теб, не с очила, а с капаци се правят, че не виждат. Направо нямам търпение да свърши сезона, Ливърпул да е втори или трети и да те гледам как вилнееш тука срещу "глупавия лебед", сякаш с умните треньори досега всяка година сме си били или първи, или втори. Само че същия този "глупав лебед" вече ти затвори устата, защото ти твърдеше, че с него ще тънем в посредственост и едва ли не ще изпаднем, а пък то излезе друго. И единственото, което ти остана е да повтаряш като мантра: "ще видите вие, ще се смея като се провали" и така, на практика кълнеш любимия си отбор. Жалко е. Пожелавам на Ливърпул никога повече да няма такива периоди на суша, защото те раждат фенове като теб. Аз не се съмнявам в любовта ти към клуба, просто твърде много си чакал явно и сега просто не можеш да се зарадваш.