k.dimitrov написа:Der Führer написа:k.dimitrov написа:Der Führer написа:k.dimitrov написа:Кво като наближава?Вашата 100 годишнина ще бъде евентуално през 3006г.Вие сте Черноморец-Бургас 2006 а не Черноморец от 1919
Аз пък ще я празнувам 2019 година. Теб бърка ли те нещо. Всеки има право сам да си избира и припознава отбора. Не се нуждае от консултанти. А, в уикипедия всеки може да пише каквото си иска.
То Уикипедията хубаво ... ама и в официален документ като одита на клуба е записано :
"ПСФК Черноморец Бургас АД , е регистрирано в гр. Бургас на 6 юли 2005г. с Решение № 1289 на Бургаски окръжен съд" ...
Или както би се изписало - Черноморец Бургас ( Бургас )

Е, и какво от това. В момента да има друг Черноморец в Бургас. Докато има един "куку" в града, ще стои това 2005, но това нито мен, нито останалите, които ходим на стадиона, ги бърка. За нас Черноморец е един. Щом всички легенди го признават, какво остава за нас.
Подобна бе ситуацията и 68 година. Някои бургаски левскари и ботевисти не приеха смяната на името и не признаваха новия Черноморец, но основната маса привърженици го прие и той стана символът на града.
А ... има и доста легенди които не припознават този клуб . Колкото до основната маса привърженици ... виждате ги на стадиона . ТОВА са хората които припознават Черноморец ... + някой друг семкаджия .
И за пореден път ще го кажа ... Може да хванеш някоя циганка от Комлука , да я изкъпеш , парфюмираш и облечеш в скъпи дрехи ... и да я прекръстиш на Наоми Кембъл . Но тя няма да стане Наоми Кембъл ... ще си остане циганка.

Би ли ми припомнил колко от "основната маса привърженици" имаше на стадиона в последните 2 години на Дражевия отбор. Що ли тогава не го припознаваха. Или както се казва - нищо ново на небосклона, истинските привърженици са винаги малка, но предана част от "основната маса привърженици", за разлика от останалите от "основната маса привърженици", които припознават отбора си само когато е на печеливша вълна. И не бих предпочел погр****ата Наоми Кембъл, по-добре жива и реална, пък даже и да се е прекръстила на Наоми Кембъл. Но ако Дражевия Черноморец някой го сравнява с Наоми Кембъл, то новият трябва тогава да е сравняван минимум с Ирина Шейк.
И ако вляза в използвания стил и метафора, по-вярно би било, че старата циганка отдавна вече я няма на този свят, а дъщеря й, изкъпана, парфюмирана и облечена, що-годе е заприличала на човек.[/quote]
Със сигурност тези дето гледаха "юношите на Дражев" не бяха по-малко от сегашното "постоянно присъствие" . Колкото до дъщерята на циганката ... въпрос на вкус предполагам . Рони Джеймс Дио също вече не е сред живите , но аз предпочитам да си слушам него ... вместо живия , изкъпан , напарфюмиран , обезкосмен , изрусен и добре облечен Васко ( познат като Азис )