Стадион Черноморец гр.Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Стадион Черноморец гр.Бургас

Мнениеот ntodorov » 30 апр 2014 09:32

И за пореден път ще го кажа ... Може да хванеш някоя циганка от Комлука , да я изкъпеш , парфюмираш и облечеш в скъпи дрехи ... и да я прекръстиш на Наоми Кембъл . Но тя няма да стане Наоми Кембъл ... ще си остане циганка. ;)

...Нищо няма да се промени и в Наоми, ако в паспорта и бъде написана и друга рождена дата. Наоми - пак ще си е Наоми, а що се касае за циганите - те Българи трудно ще станат, но виж - ние цигани станахме.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 12:35

ntodorov написа:
И за пореден път ще го кажа ... Може да хванеш някоя циганка от Комлука , да я изкъпеш , парфюмираш и облечеш в скъпи дрехи ... и да я прекръстиш на Наоми Кембъл . Но тя няма да стане Наоми Кембъл ... ще си остане циганка. ;)

...Нищо няма да се промени и в Наоми, ако в паспорта и бъде написана и друга рождена дата. Наоми - пак ще си е Наоми, а що се касае за циганите - те Българи трудно ще станат, но виж - ние цигани станахме.

И това е вярно ... но когато един първокласник започне да твърди че е набор на Лили Иванова , ще буди или примех , или загриженост към умственото му състояние ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 30 апр 2014 13:35

Можеш да почнеш да ми се присмиваш или пък да ме хванеш за ръчичка и да ме заведеш на лекар, а междувременно, продължавай да търсиш своята истина по германските земи.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 17:12

petkan написа:Можеш да почнеш да ми се присмиваш или пък да ме хванеш за ръчичка и да ме заведеш на лекар, а междувременно, продължавай да търсиш своята истина по германските земи.

Мога единствено да те заведа да пием по някоя друга бира някой път ... за останалите неща съм прекалено малък да ти давам съвети ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 апр 2014 17:46

Der Führer написа:
petkan написа:Можеш да почнеш да ми се присмиваш или пък да ме хванеш за ръчичка и да ме заведеш на лекар, а междувременно, продължавай да търсиш своята истина по германските земи.

Мога единствено да те заведа да пием по някоя друга бира някой път ... за останалите неща съм прекалено малък да ти давам съвети ;)

Бирата я знаеш днеска къде е след мача. Можеш да се обадиш, ако решиш да пийнеш с нас по пиене :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 апр 2014 18:47

Bourgas написа:
Der Führer написа:

Бирата я знаеш днеска къде е след мача. Можеш да се обадиш, ако решиш да пийнеш с нас по пиене :mrgreen:

Баш днес няма да е ... чакам гости
и ВИЕ СЪЩО ...

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 01 май 2014 00:26

Der Führer написа:
k.dimitrov написа:
Der Führer написа:
k.dimitrov написа:
icko65 написа:
chernomorec bs написа:Какво става със стадиона ,почнаха ли да го oправят както казаха или беше някаква партенка? 2019г. наближава

Кво като наближава?Вашата 100 годишнина ще бъде евентуално през 3006г.Вие сте Черноморец-Бургас 2006 а не Черноморец от 1919

Аз пък ще я празнувам 2019 година. Теб бърка ли те нещо. Всеки има право сам да си избира и припознава отбора. Не се нуждае от консултанти. А, в уикипедия всеки може да пише каквото си иска.

То Уикипедията хубаво ... ама и в официален документ като одита на клуба е записано :
"ПСФК Черноморец Бургас АД , е регистрирано в гр. Бургас на 6 юли 2005г. с Решение № 1289 на Бургаски окръжен съд" ...
Или както би се изписало - Черноморец Бургас ( Бургас ) ;)

Е, и какво от това. В момента да има друг Черноморец в Бургас. Докато има един "куку" в града, ще стои това 2005, но това нито мен, нито останалите, които ходим на стадиона, ги бърка. За нас Черноморец е един. Щом всички легенди го признават, какво остава за нас.
Подобна бе ситуацията и 68 година. Някои бургаски левскари и ботевисти не приеха смяната на името и не признаваха новия Черноморец, но основната маса привърженици го прие и той стана символът на града.

А ... има и доста легенди които не припознават този клуб . Колкото до основната маса привърженици ... виждате ги на стадиона . ТОВА са хората които припознават Черноморец ... + някой друг семкаджия .

Би ли ми припомнил колко от "основната маса привърженици" имаше на стадиона в последните 2 години на Дражевия отбор. Що ли тогава не го припознаваха. Или както се казва - нищо ново на небосклона, истинските привърженици са винаги малка, но предана част от "основната маса привърженици", за разлика от останалите от "основната маса привърженици", които припознават отбора си само когато е на печеливша вълна. И не бих предпочел погребаната Наоми Кембъл, по-добре жива и реална, пък даже и да се е прекръстила на Наоми Кембъл. Но ако Дражевия Черноморец някой го сравнява с Наоми Кембъл, то новият трябва тогава да е сравняван минимум с Ирина Шейк.
И ако вляза в използвания стил и метафора, по-вярно би било, че старата циганка отдавна вече я няма на този свят, а дъщеря й, изкъпана, парфюмирана и облечена, що-годе е заприличала на човек.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 01 май 2014 11:15

k.dimitrov написа:
Der Führer написа:
k.dimitrov написа:
Der Führer написа:
k.dimitrov написа:Кво като наближава?Вашата 100 годишнина ще бъде евентуално през 3006г.Вие сте Черноморец-Бургас 2006 а не Черноморец от 1919

Аз пък ще я празнувам 2019 година. Теб бърка ли те нещо. Всеки има право сам да си избира и припознава отбора. Не се нуждае от консултанти. А, в уикипедия всеки може да пише каквото си иска.

То Уикипедията хубаво ... ама и в официален документ като одита на клуба е записано :
"ПСФК Черноморец Бургас АД , е регистрирано в гр. Бургас на 6 юли 2005г. с Решение № 1289 на Бургаски окръжен съд" ...
Или както би се изписало - Черноморец Бургас ( Бургас ) ;)

Е, и какво от това. В момента да има друг Черноморец в Бургас. Докато има един "куку" в града, ще стои това 2005, но това нито мен, нито останалите, които ходим на стадиона, ги бърка. За нас Черноморец е един. Щом всички легенди го признават, какво остава за нас.
Подобна бе ситуацията и 68 година. Някои бургаски левскари и ботевисти не приеха смяната на името и не признаваха новия Черноморец, но основната маса привърженици го прие и той стана символът на града.

А ... има и доста легенди които не припознават този клуб . Колкото до основната маса привърженици ... виждате ги на стадиона . ТОВА са хората които припознават Черноморец ... + някой друг семкаджия .

Би ли ми припомнил колко от "основната маса привърженици" имаше на стадиона в последните 2 години на Дражевия отбор. Що ли тогава не го припознаваха. Или както се казва - нищо ново на небосклона, истинските привърженици са винаги малка, но предана част от "основната маса привърженици", за разлика от останалите от "основната маса привърженици", които припознават отбора си само когато е на печеливша вълна. И не бих предпочел погр****ата Наоми Кембъл, по-добре жива и реална, пък даже и да се е прекръстила на Наоми Кембъл. Но ако Дражевия Черноморец някой го сравнява с Наоми Кембъл, то новият трябва тогава да е сравняван минимум с Ирина Шейк.
И ако вляза в използвания стил и метафора, по-вярно би било, че старата циганка отдавна вече я няма на този свят, а дъщеря й, изкъпана, парфюмирана и облечена, що-годе е заприличала на човек.[/quote]
Със сигурност тези дето гледаха "юношите на Дражев" не бяха по-малко от сегашното "постоянно присъствие" . Колкото до дъщерята на циганката ... въпрос на вкус предполагам . Рони Джеймс Дио също вече не е сред живите , но аз предпочитам да си слушам него ... вместо живия , изкъпан , напарфюмиран , обезкосмен , изрусен и добре облечен Васко ( познат като Азис ) ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 01 май 2014 23:34

Много по-малко бяха, накрая ходеха по 50-100 човека, за да слушат как Унисона се кара с Дражев. А за агитката да не говорим. Днешната е със светлинни години напред, особено като съдържание и интелект. Пак не си в час със сравненията. Всяко поколение си има свои идоли. И днешните млади сигурно си имат свои идоли, а цитираният Васко е вече минало. Малките, които трябваше да ги видиш в агитката на вчерашния мач, които вече са двигателя й, са от 12 до 17 години и за тях Васко не значи нищо.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 май 2014 10:08

Инспектори от БФС са останали изключително очаровани от състоянието на стадион "Черноморец" в Бургас, разкри http://e-burgas.com. Направена е проверка на съоръжението през седмицата, за да се установи състоянието му, предвид предстоящото Европейско първенство по футбол за юноши до 17 години, което ще се проведе през 2015 година в България. Двубоите от шампионата на Стария континент ще се проведат в Бургас и Несебър. Инспекторите са оценили по достойнство това, което до момента поддръжката на стадиона е направила с игрището и помощните терени.

Върни се в “Черноморец”