Ква оставка, Пеп ще подаде оставка, ако изтърве и купата и следващия сезон започне на криво, иначе е много горд.
Не знам Румениге и Замер колко ще са твърди към Пеп. Те го щадят като светило... Много хора ми говореха, как Пеп можел да се пригажда според противника и в течения на мача... Глупости! Пеп не може да обръща мачове - няма резервна тактика, вкарва повече хора напред, кара ги да си пдоават на 1 квадратен метър и започват да си пречат.
Хайнкес обръщаше мачове, дори срещу Реал. Играеше с двама нападатели - Гомес и Манджо, когато трябваше. Робен и Рибери тотално ги обезсмисли Пеп с тия къси пасове.
Английските коментатори казаха - тва са може би 4-те най-добри крила във Света (Роналдо, Бейл, Робен и Рибери), а Пеп направи просто подавачи от тях..
Предния мач обърнах внимание - Кроос играе опроен, а Щайгер зад нападателя... за какво? Нагърбва Кроос да отнема топки, вместо напред да прави тънки пасове и удари.
ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид
MCMXIII написа:Аз мисля, че няма да има оставка.
Друг е въпросът, че нещо трябва да се промени. Да му мислят всички в Байерн. Най- вече треньорът!
Оставка няма да има в никакъв случай,може да има уволнение и неустойка,но оставка не.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- we are the champions
- Контакти:
Re: ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид - 0:4
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=W9ya1TWXIk0[/youtube]

Само още 2 години Пеп, момчета.
Не ме яд за загубата, а за това, че абсолютно нищо не направихме. И при дядо Юп първия сезон беше пълен с провал, но ясно се видя как ще играе този отбор.
Няма да го уволнят, Билд твърдят, че ще му бъде дадена пълна власт - кой да остане.
Не стига, че изгубихме историческия шанс, а и отборът ще бъдат разкъсан.
Сезонът не е слаб, но имайки предвид, че получи най-добрия отбор в света, е крайно разочароващ.
Не ме яд за загубата, а за това, че абсолютно нищо не направихме. И при дядо Юп първия сезон беше пълен с провал, но ясно се видя как ще играе този отбор.
Няма да го уволнят, Билд твърдят, че ще му бъде дадена пълна власт - кой да остане.
Не стига, че изгубихме историческия шанс, а и отборът ще бъдат разкъсан.
Сезонът не е слаб, но имайки предвид, че получи най-добрия отбор в света, е крайно разочароващ.
^^^
Ти даде най- доброто определение, за още несвършилия сезон. Не е слаб, но е разочароващ
Ти даде най- доброто определение, за още несвършилия сезон. Не е слаб, но е разочароващ
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
#Guardiola's summary: "The reason we lost is that we didn't play with the ball enough amongst ourselves.
Нямам претенции,че английския ми е на високо ниво,но тоя не казва ли,че сме загубили,защото не сме си подавали достатъчно топката?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
MCMXIII написа:HoUs4oOL написа:Шамар!
Много тежък шамар отнесе Байерн,отнесоха го и играчите,отнесохме го и феновете,но най-вече го отнесе Гуардиола.
Не знам дали Пеп е ял такъв бой в треньорската си кариера,жалко,много жалко.
Надявам се момчетата да се вдигнат и да вземат купата в Берлин,а бъдещето на Гуардиола тепърва ще се изяснява.
Никога Пеп не е падал с толкова.
Ами нали именно Байерн го биха с 4:0 миналия сезон.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
HoUs4oOL написа:#Guardiola's summary: "The reason we lost is that we didn't play with the ball enough amongst ourselves.
Нямам претенции,че английския ми е на високо ниво,но тоя не казва ли,че сме загубили,защото не сме си подавали достатъчно топката?
Точно това казва, а скрития подтекст е ясен - искахте отборът на Хайнкес, на ви го - аз ще печеля по мой начин с мой тип футболисти! Не знам доколко ще ви прозвучи реално, но според мен днес испанецът извърши една доста рискована демонстрация - това не е неговият футбол, а доста футболисти на Байерн ще сменят клубната принадлежност през лятото

bubka написа:MCMXIII написа:HoUs4oOL написа:Шамар!
Много тежък шамар отнесе Байерн,отнесоха го и играчите,отнесохме го и феновете,но най-вече го отнесе Гуардиола.
Надявам се момчетата да се вдигнат и да вземат купата в Берлин,а бъдещето на Гуардиола тепърва ще се изяснява.
Ами нали именно Байерн го биха с 4:0 миналия сезон.![]()
![]()
след това го биха и 0:3
![]()
![]()
![]()
, след което пък дойде "гениалното" решение да го сложат треньор.
Бъркаш - Тито Виланова беше треньор на Барса в миналогодишните сблъсъци с Байерн..

bubka написа:MCMXIII написа:HoUs4oOL написа:Шамар!
Ами нали именно Байерн го биха с 4:0 миналия сезон.![]()
![]()
след това го биха и 0:3
![]()
![]()
![]()
, след което пък дойде "гениалното" решение да го сложат треньор.
Бубка, от кога гледаш футбол? Миналана година Гуардиола бе в Ню Йорк.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]