ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид

Мнениеот Serafim » 30 апр 2014 00:09

Ква оставка, Пеп ще подаде оставка, ако изтърве и купата и следващия сезон започне на криво, иначе е много горд.

Не знам Румениге и Замер колко ще са твърди към Пеп. Те го щадят като светило... Много хора ми говореха, как Пеп можел да се пригажда според противника и в течения на мача... Глупости! Пеп не може да обръща мачове - няма резервна тактика, вкарва повече хора напред, кара ги да си пдоават на 1 квадратен метър и започват да си пречат.

Хайнкес обръщаше мачове, дори срещу Реал. Играеше с двама нападатели - Гомес и Манджо, когато трябваше. Робен и Рибери тотално ги обезсмисли Пеп с тия къси пасове.

Английските коментатори казаха - тва са може би 4-те най-добри крила във Света (Роналдо, Бейл, Робен и Рибери), а Пеп направи просто подавачи от тях..

Предния мач обърнах внимание - Кроос играе опроен, а Щайгер зад нападателя... за какво? Нагърбва Кроос да отнема топки, вместо напред да прави тънки пасове и удари.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 апр 2014 00:19

MCMXIII написа:Аз мисля, че няма да има оставка.
Друг е въпросът, че нещо трябва да се промени. Да му мислят всички в Байерн. Най- вече треньорът!

Оставка няма да има в никакъв случай,може да има уволнение и неустойка,но оставка не.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид - 0:4

Мнениеот we are the champions » 30 апр 2014 00:25

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=W9ya1TWXIk0[/youtube]
8-)

germibobi
Контакти:

Мнениеот germibobi » 30 апр 2014 00:44

Само още 2 години Пеп, момчета.
Не ме яд за загубата, а за това, че абсолютно нищо не направихме. И при дядо Юп първия сезон беше пълен с провал, но ясно се видя как ще играе този отбор.
Няма да го уволнят, Билд твърдят, че ще му бъде дадена пълна власт - кой да остане.
Не стига, че изгубихме историческия шанс, а и отборът ще бъдат разкъсан.
Сезонът не е слаб, но имайки предвид, че получи най-добрия отбор в света, е крайно разочароващ.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 апр 2014 01:01

^^^
Ти даде най- доброто определение, за още несвършилия сезон. Не е слаб, но е разочароващ :(
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 апр 2014 01:17

#Guardiola's summary: "The reason we lost is that we didn't play with the ball enough amongst ourselves.

Нямам претенции,че английския ми е на високо ниво,но тоя не казва ли,че сме загубили,защото не сме си подавали достатъчно топката? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 30 апр 2014 01:19

MCMXIII написа:
HoUs4oOL написа:Шамар!
Много тежък шамар отнесе Байерн,отнесоха го и играчите,отнесохме го и феновете,но най-вече го отнесе Гуардиола.
Не знам дали Пеп е ял такъв бой в треньорската си кариера,жалко,много жалко.
Надявам се момчетата да се вдигнат и да вземат купата в Берлин,а бъдещето на Гуардиола тепърва ще се изяснява.

Никога Пеп не е падал с толкова.

Ами нали именно Байерн го биха с 4:0 миналия сезон. :lol: :lol: :lol: след това го биха и 0:3 :lol: :lol: :lol: :lol: , след което пък дойде "гениалното" решение да го сложат треньор. :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 30 апр 2014 01:22

HoUs4oOL написа:
#Guardiola's summary: "The reason we lost is that we didn't play with the ball enough amongst ourselves.

Нямам претенции,че английския ми е на високо ниво,но тоя не казва ли,че сме загубили,защото не сме си подавали достатъчно топката? :roll:

Точно това казва, а скрития подтекст е ясен - искахте отборът на Хайнкес, на ви го - аз ще печеля по мой начин с мой тип футболисти! Не знам доколко ще ви прозвучи реално, но според мен днес испанецът извърши една доста рискована демонстрация - това не е неговият футбол, а доста футболисти на Байерн ще сменят клубната принадлежност през лятото :roll:
Изображение

Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 30 апр 2014 01:23

bubka написа:
MCMXIII написа:
Много тежък шамар отнесе Байерн,отнесоха го и играчите,отнесохме го и феновете,но най-вече го отнесе Гуардиола.
Надявам се момчетата да се вдигнат и да вземат купата в Берлин,а бъдещето на Гуардиола тепърва ще се изяснява.

Ами нали именно Байерн го биха с 4:0 миналия сезон. :lol: :lol: :lol: след това го биха и 0:3 :lol: :lol: :lol: :lol: , след което пък дойде "гениалното" решение да го сложат треньор. :lol:

Бъркаш - Тито Виланова беше треньор на Барса в миналогодишните сблъсъци с Байерн..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 апр 2014 01:24

bubka написа:
MCMXIII написа:

Бубка, от кога гледаш футбол? Миналана година Гуардиола бе в Ню Йорк.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”