ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iliyan

Re: ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид

Мнениеот iliyan » 29 апр 2014 23:58

daniel875 написа:
Bayern Fan написа:Честито на феновете на Реал. Успех на финала.
Може би се разгевезихме през последните години благодарение на дедо ЮП. Той се караше на играчите и като водихме с три на нула. Тоя плешо, в намерението си да промени нещо, направи велики глупости с решението си да налага Лам в средата и тотално бракувания Рафиня от прежде споменатия за мен велик треньор. Синхрона в защита тотално се загуби. Аз не вярвах, че може във важни мачове, играч като Рафиня да е титуляр, а Мюлер да е на пейката, но уви. Случи се. Прехваления тандем Замер-Гуардиола може да се поздрави с 0-4 У ДОМА!

Замер е много голям ръководител, а и беше голям футболист. Това, че сбърка с Гуардиола, няма да го направи по - смешен в очите на хората. Всеки греши. Въпросът е, че след тази грешка сериозно трябва да се замисли за бъдещето си, защото се получи голям фаул. Малко са стойностните имена, които могат да се открият за отбор като "Байерн". Вярно, че Клоп се оказа треньор. Признавам си, не го вярвах. Много емоционален, напрегнат човек е, но очевидно разбира от футбол.
Не мисля, че мачът беше уреден. Скоро няма да залагам пари за никакви спортни състезания. Не ми върви!
ВЪН ГУАРДИОЛА ОТ ФУТБОЛА! ЗАВИНАГИ!

Дани не знам дали ще залагаш пари на спортни състезания , но ми е интересно колко е бил коеф. за 0:3/0:4 ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 апр 2014 23:58

Още в началото на сезона казвах на феновете на Байерн, че Гуардиола не го бива и не става за този отбор, но много не ми вярваха. Жалко че трябваше да го разберат по най-гадния начин 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 30 апр 2014 00:00

Само две неща могат да оправят сезона: незабавната треньорска оставка и световната титла. Купата ще бъде малка утеха, но според мен много трудно можем да я вземем, ако не последват незабавно кардинални промени, просто защото Дортмунд в момента ни превъзхождат тактически и организационно, ще играят по-освободено, досега във всички мачове през сезона играха по-добре от нас, а за треньора им няма смисъл да говоря.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 30 апр 2014 00:00

CTAHKO написа:Още в началото на сезона казвах на феновете на Байерн, че Гуардиола не го бива и не става за този отбор, но много не ми вярваха. Жалко че трябваше да го разберат по най-гадния начин 8-)

Това го знаеха всички. Мислиш ли, че след такъв фантастичен сезон като миналия, щеше да има повторение? Дори и Хайнкес да беше останал, щеше да има някакъв спад. Не е възможно подобно ниво да се задържи повече от сезон. Всички купи бяха спечелени. Пак казвам, всички.
Гуардиола само направи сривът мигновен.
Последна промяна от daniel875 на 30 апр 2014 00:01, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 апр 2014 00:01

CTAHKO написа:Още в началото на сезона казвах на феновете на Байерн, че Гуардиола не го бива и не става за този отбор, но много не ми вярваха. Жалко че трябваше да го разберат по най-гадния начин 8-)

Ти пък си мислиш, че феновете на Байерн са някакви 15 годишни, които са живели само с Меси, Иниеста и Шави ли, че идваш и го казваш така, все едно си открил топлата вода..

Да не сме глори хънтъри, та да не знаем. Повече от феновете на Байерн не искаха Гуардиола.

Иначе интервюто на Гуардиола ще е - контролирахме мача, не можахме да си вкараме положенията, отбора на Реал се защитаваше много умно. Ще работим здраво.

Все еднно слушаш БГ тренер.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 30 апр 2014 00:02

Serafim написа:

Ти пък си мислиш, че феновете на Байерн са някакви 15 годишни, които са живели само с Меси, Иниеста и Шави ли, че идваш и го казваш така, все едно си открил топлата вода..

Да не сме глори хънтъри, та да не знаем. Повече от феновете на Байерн не искаха Гуардиола.

Иначе интервюто на Гуардиола ще е - контролирахме мача, не можахме да си вкараме положенията, отбора на Реал се защитаваше много умно. Ще работим здраво.

Все еднно слушаш БГ тренер.

Запалянковците на великите отбори са по - различни. Това е стара максима.
В кръга на шегата, ако ще продължавате с експериментите, отървете "Милан" от недоразумението Зеедорф.
Сега вече сериозно ще кажа, че това не може да стане, защото в Мюнхен работят достатъчно умни хора. Не са такива балъци като тези в Милано.
Кларънс Зеедорф беше голям футболист, но не струва като наставник и това много трудно ще се промени. Рядкост е голям спортист да стане и голям треньор.
Последна промяна от daniel875 на 30 апр 2014 00:05, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 30 апр 2014 00:03

doktora25 написа:Само две неща могат да оправят сезона: незабавната треньорска оставка и световната титла. Купата ще бъде малка утеха, но според мен много трудно можем да я вземем, ако не последват незабавно кардинални промени, просто защото Дортмунд в момента ни превъзхождат тактически и организационно, ще играят по-освободено, досега във всички мачове през сезона играха по-добре от нас, а за треньора им няма смисъл да говоря.

Треньорска оставка може би трудно постижимо

Bayern Fan
Контакти:

Мнениеот Bayern Fan » 30 апр 2014 00:05

Те и играчите си искаха дедо Юп да остане, камо ли феновете.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 апр 2014 00:06

Аз мисля, че няма да има оставка.
Друг е въпросът, че нещо трябва да се промени. Да му мислят всички в Байерн. Най- вече треньорът!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 30 апр 2014 00:08

PASSES ATTEMPTED 823.............. срещу 414 за Реал

Върни се в “Байерн”