daniel875 написа:Bayern Fan написа:Честито на феновете на Реал. Успех на финала.
Може би се разгевезихме през последните години благодарение на дедо ЮП. Той се караше на играчите и като водихме с три на нула. Тоя плешо, в намерението си да промени нещо, направи велики глупости с решението си да налага Лам в средата и тотално бракувания Рафиня от прежде споменатия за мен велик треньор. Синхрона в защита тотално се загуби. Аз не вярвах, че може във важни мачове, играч като Рафиня да е титуляр, а Мюлер да е на пейката, но уви. Случи се. Прехваления тандем Замер-Гуардиола може да се поздрави с 0-4 У ДОМА!
Замер е много голям ръководител, а и беше голям футболист. Това, че сбърка с Гуардиола, няма да го направи по - смешен в очите на хората. Всеки греши. Въпросът е, че след тази грешка сериозно трябва да се замисли за бъдещето си, защото се получи голям фаул. Малко са стойностните имена, които могат да се открият за отбор като "Байерн". Вярно, че Клоп се оказа треньор. Признавам си, не го вярвах. Много емоционален, напрегнат човек е, но очевидно разбира от футбол.
Не мисля, че мачът беше уреден. Скоро няма да залагам пари за никакви спортни състезания. Не ми върви!
ВЪН ГУАРДИОЛА ОТ ФУТБОЛА! ЗАВИНАГИ!
Дани не знам дали ще залагаш пари на спортни състезания , но ми е интересно колко е бил коеф. за 0:3/0:4