XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот CSKA 78 » 28 апр 2014 19:34

Демба Ба написа:
ама те дори не са направили и няколко добри мача бе- във Варна нямаха удар към вратата, Локо ПД ги съсипа на "Лаута", вие ги треснахте на "Армията"...и добре че Левски тоя сезон на практика играе без треньор, та да има квичене сега :lol: ..Ако Петев беше останал треньор на Левски, най-вероятно сега щяха да са с 12 точки по-малко, и да си мерят капите с Черно море, а не да се борят с Литекс за поредното сребро-шесто в последните девет сезона :twisted:

Ти пък откъде изпълзя,след тоя "свръх" сезон дето го имате,ама точно за 100-те години!? :lol:
Айде Ба(ба),ходи да събираш стотинки за гостуването на средняка Лацио! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 28 апр 2014 23:12

dreben23 написа:Забравяте най-важното- нашите топ реализатори са защитниците! :)
При нас всеки може да вкара, при тях са само трима- четирима- Безяк, Златински, Дани Абало и Йерун Луму. Мисиджан нема да може да диша. Стойчо ще ви найде цаката и на вас, кой от двамата Стойчовци обаче ще е, ще видим след два дни. :)

Моята прогноза е победа за ЦСКА с два гола и гол/гол. :)

Самият факт, че смяташ Дани Абало и Луму за едни от най-големите опасности в отбора показва колко си наясно. А пък Марселиньо и Мишо Александров въобще не ги включваш, радвам се :lol: Моци си бележи често от статични. Имате си шансове, няма спор, но победа с 2 гола е абсурд, още повече и гол/гол т.е. поне 1:3, което е невъзможно.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 29 апр 2014 06:45

hijack1 написа:
dreben23 написа:Забравяте най-важното- нашите топ реализатори са защитниците! :)
При нас всеки може да вкара, при тях са само трима- четирима- Безяк, Златински, Дани Абало и Йерун Луму. Мисиджан нема да може да диша. Стойчо ще ви найде цаката и на вас, кой от двамата Стойчовци обаче ще е, ще видим след два дни. :)

Моята прогноза е победа за ЦСКА с два гола и гол/гол. :)

Самият факт, че смяташ Дани Абало и Луму за едни от най-големите опасности в отбора показва колко си наясно. А пък Марселиньо и Мишо Александров въобще не ги включваш, радвам се :lol: Моци си бележи често от статични. Имате си шансове, няма спор, но победа с 2 гола е абсурд, още повече и гол/гол т.е. поне 1:3, което е невъзможно.

Това е футбол, момче! Нищо не е невъзможно!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 29 апр 2014 11:17

Ще бъде интересно ако бием в Разград и разликата в точките се стопи до една. Следващия кръг Лудогорец играе на Герена и Левски едва ще помогне на ЦСКА за титлата. Освен, че нямат силите и желанието, със сигурност няма да искат червен шампион на 100 годишнината и разлика от 20 точки накрая. Затова не съм оптимист, че можем да вземем първото място. Много неща не зависят от нас, пък и загуба в Разград приключва борбата. Аз смятам, че и равен ще облагодетелства Лудогорец. Все пак докато не свърши мача ще се надявам, защото вярвам, че Стойчо може да измисли нужната победна тактика. Ако той не успее може някой играч да блесне с едно отиграване и да спечели двубоя. Такива футболисти имаме достатъчно. Състава ни е ясен, освен заместника на Фо Поре. Едва ли ще е Ереро, защото няма и една минута игрално време. По-вероятно някой измежду Венци Василев и Здравко Илиев да смени французина. По-важно е Вальо да се върне в строя и тогава ще съм много по-спокоен за защитата. Надявам се и Мболи да се стегне, защото последно време много си повярва и допуска глупави грешки. Вярвам в победата на ЦСКА и ако имах възможност бих отишъл на стадиона. Далече е от София, но заради това, което постинаха играчите и треньора този сезон заслужават подкрепата ни!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 апр 2014 12:45

angelofdeath написа:Ще бъде интересно ако бием в Разград и разликата в точките се стопи до една. Следващия кръг Лудогорец играе на Герена и Левски едва ще помогне на ЦСКА за титлата. Освен, че нямат силите и желанието, със сигурност няма да искат червен шампион на 100 годишнината и разлика от 20 точки накрая. Затова не съм оптимист, че можем да вземем първото място. Много неща не зависят от нас, пък и загуба в Разград приключва борбата. Аз смятам, че и равен ще облагодетелства Лудогорец. Все пак докато не свърши мача ще се надявам, защото вярвам, че Стойчо може да измисли нужната победна тактика. Ако той не успее може някой играч да блесне с едно отиграване и да спечели двубоя. Такива футболисти имаме достатъчно. Състава ни е ясен, освен заместника на Фо Поре. Едва ли ще е Ереро, защото няма и една минута игрално време. По-вероятно някой измежду Венци Василев и Здравко Илиев да смени французина. По-важно е Вальо да се върне в строя и тогава ще съм много по-спокоен за защитата. Надявам се и Мболи да се стегне, защото последно време много си повярва и допуска глупави грешки. Вярвам в победата на ЦСКА и ако имах възможност бих отишъл на стадиона. Далече е от София, но заради това, което постинаха играчите и треньора този сезон заслужават подкрепата ни!

Според мен Апостол ще е ляв бек, а Венци десен. Вече се е случвало да играем в такава формация, така че за мен това е най-вероятно.
Лудогорец имат и един отложен мач с Локо Плд, така че дори и да ги бием, те пак ще имат възможност да дръпнат с 4 точки. Нека не се заблуждаваме - нямаме шанс за титла. И без това постигнатото до тук е много повече от очакваното преди няколко месеца. Не казвам, че трябва да се примирим, но към днешна дата такива са реалностите.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 29 апр 2014 13:35

Тук видях, че Моци бил наказан, това потвърдено ли е?
Ако е вярно имаме сериозни шансове, защото без Моци защитата на лудогорец не е на същото ниво и като нищо ще се пропука, а Моци си е като стена пред вратата.

Дано да ги бием и да ги натегнем до края, знам че е почти невъзможно да станем шампиони, но ще е добре точно в този сезон, след всички проблеми и на връх 100 годишнината на сините, да имаме реални шансове за титлата.
Реално не вярвам лудогорец да изгубят 8 точки до края, но поне ще е сладко да сме отново в играта.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 29 апр 2014 14:31

Всичко е възможно, но е много трудно в момента да станем шампиони. И да ги бием, после и Ботев да ги ударят, имат мач с Левски...Не вярвам точно те да ни направят шампиони, навръх 100 годишнината. Ако трябва автоголове ще си вкарват, но шампиони няма да ни направят.

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 29 апр 2014 15:31

Аз си мисля че ще победим Лудогорец с 2:1, нещо много си повярваха и е време да ги нашийм! Ние сме ЦСКА СФ 31 пъти шампиони на България! Те кои са? :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 апр 2014 15:42

Много съм си наясно аз. :) В последните пет мача формата им е кръгла нула и си чакат някоя дузпичка или пряксвободен удар. Безяк не е играл с коженото кълбо откак отпаднахте от Валенсия, още преди тези мачове ми беше ясно, че Лудогорец ще сдаде багажа и съм го споделял с вас, знаете много добре кой е наясно и кой не.
Мишо Александров наистина прави впечатление, но можем да се справим с него- притесняват ме Дани Абало и Ешпиньо повече, щото са доста изобретателни. :)
Марселиньо и той нищо не играе от много време, то затова и Лудогорец се дъни често. Мач с мач обаче не си прилича, като казах два гола нямах предвид два гола разлика, а че ще вкараме два гола. :)
Но очаквам и Лудогорец да вкара поне един.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”