angelofdeath написа:Ще бъде интересно ако бием в Разград и разликата в точките се стопи до една. Следващия кръг Лудогорец играе на Герена и Левски едва ще помогне на ЦСКА за титлата. Освен, че нямат силите и желанието, със сигурност няма да искат червен шампион на 100 годишнината и разлика от 20 точки накрая. Затова не съм оптимист, че можем да вземем първото място. Много неща не зависят от нас, пък и загуба в Разград приключва борбата. Аз смятам, че и равен ще облагодетелства Лудогорец. Все пак докато не свърши мача ще се надявам, защото вярвам, че Стойчо може да измисли нужната победна тактика. Ако той не успее може някой играч да блесне с едно отиграване и да спечели двубоя. Такива футболисти имаме достатъчно. Състава ни е ясен, освен заместника на Фо Поре. Едва ли ще е Ереро, защото няма и една минута игрално време. По-вероятно някой измежду Венци Василев и Здравко Илиев да смени французина. По-важно е Вальо да се върне в строя и тогава ще съм много по-спокоен за защитата. Надявам се и Мболи да се стегне, защото последно време много си повярва и допуска глупави грешки. Вярвам в победата на ЦСКА и ако имах възможност бих отишъл на стадиона. Далече е от София, но заради това, което постинаха играчите и треньора този сезон заслужават подкрепата ни!
Според мен Апостол ще е ляв бек, а Венци десен. Вече се е случвало да играем в такава формация, така че за мен това е най-вероятно.
Лудогорец имат и един отложен мач с Локо Плд, така че дори и да ги бием, те пак ще имат възможност да дръпнат с 4 точки. Нека не се заблуждаваме - нямаме шанс за титла. И без това постигнатото до тук е много повече от очакваното преди няколко месеца. Не казвам, че трябва да се примирим, но към днешна дата такива са реалностите.