Ако всички отбори заиграят като Челси, ще ви харесва ли?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Ако всички отбори заиграят като Челси, ще ви харесва ли?

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 апр 2014 22:52

Ако всички "заиграят като Челси", тогава "Сините" от Лондон ще заиграят ултра-атакуващо.

И тогава ПАК ще има недоволни.
Нема угодия. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 27 апр 2014 22:54

Да стила на Челси не ми харесва обаче не мога да отрека , че днес Челси ни разкриха тотално... футбола е игра на голове... резултата е 0:2 и за това се дават 3 точки за Челси и се пак съм на 99 процента сигурен , че Сити ще се спъне срещу Евертън и титлата ще потегли към Анфийлд... мисля ,че го заслужаваме повече от Сити реално шампион трябваше да е Челси , ама на тях мачовете с ''малките'' отбори им изиграха лоша шега.

iliyan

Мнениеот iliyan » 27 апр 2014 22:54

THE G.A.M.E написа:Ако всички "заиграят като Челси", тогава "Сините" от Лондон ще заиграят ултра-атакуващо.

И тогава ПАК ще има недоволни.
Нема угодия. :lol:

Челси + Моу = атакуващ футбол - няма такова уравнение :lol: :lol: :lol:
we are the champions написа:Да стила на Челси не ми харесва обаче не мога да отрека , че днес Челси ни разкриха тотално... футбола е игра на голове... резултата е 0:2 и за това се дават 3 точки за Челси и се пак съм на 99 процента сигурен , че Сити ще се спъне срещу Евертън и титлата ще потегли към Анфийлд... мисля ,че го заслужаваме повече от Сити реално шампион трябваше да е Челси , ама на тях мачовете с ''малките'' отбори им изиграха лоша шега.

С малките отбори неговата тактика не върши работа ! Малките не атакуват , а и те чакат като Челси и нещо тук не се получава тактиката на Моу :lol:

"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 28 апр 2014 08:31

Wincky написа:Писна ми от глупости. Футболът е един спорт, а ако трябва да обобщим още повече - една игра. В нея е важно да победиш.

Футболът е игра за феновете. Нали ти е ясно,че хората ще спрат да гледат футбол ако Челси и други отбори продължат да играят по тази начин и така футболът ще умре като игра като няма фенове?

iliyan

Мнениеот iliyan » 28 апр 2014 08:39

Alexx написа:
Wincky написа:Писна ми от глупости. Футболът е един спорт, а ако трябва да обобщим още повече - една игра. В нея е важно да победиш.

Футболът е игра за феновете. Нали ти е ясно,че хората ще спрат да гледат футбол ако Челси и други отбори продължат да играят по тази начин и така футболът ще умре като игра като няма фенове?

По какви ли не начини го писах това ,но на тези със сините очила от Лондон не им увират главите !
Не футбола на Челси-Жозе пълни стадионите ,а на Ливърпул и БР ! И не се учудвайте ако на мача Челси - Атлетико има празни места !

"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 28 апр 2014 12:54

Unforgiven_M написа:Футбола е за запалянковците. Ако гледането на отбора ти не ти носи удоволствие, съвсем скоро ще спреш да го гледаш, дори и въпреки спечелените купи. Само ще отваряш някой сайт да провериш резултата след мача. И феновете са най-важни, защото ако ги няма - няма да има и пари във футбола.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 28 апр 2014 13:08

Челси и ония смешник Моу го нацепиха на Джерард и компания :mrgreen:
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 28 апр 2014 16:35

Гадно ми е от мача но не Челси бяха виновни за загубата на Ливърпул в този мач Ливърпул не показа най-доброто от което са способни.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 28 апр 2014 17:14

iliyan написа:
Alexx написа:

По какви ли не начини го писах това ,но на тези със сините очила от Лондон не им увират главите !
Не футбола на Челси-Жозе пълни стадионите ,а на Ливърпул и БР ! И не се учудвайте ако на мача Челси - Атлетико има празни места !

А по време на Катеначото на Рафа Бенитес (специално визирам мачовете от ШЛ през 2005), Анфийлд празен ли беше?

Върни се в “Футбол - Свят”