И тогава ПАК ще има недоволни.
Нема угодия.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Ако всички "заиграят като Челси", тогава "Сините" от Лондон ще заиграят ултра-атакуващо.
И тогава ПАК ще има недоволни.
Нема угодия.
we are the champions написа:Да стила на Челси не ми харесва обаче не мога да отрека , че днес Челси ни разкриха тотално... футбола е игра на голове... резултата е 0:2 и за това се дават 3 точки за Челси и се пак съм на 99 процента сигурен , че Сити ще се спъне срещу Евертън и титлата ще потегли към Анфийлд... мисля ,че го заслужаваме повече от Сити реално шампион трябваше да е Челси , ама на тях мачовете с ''малките'' отбори им изиграха лоша шега.
Wincky написа:Писна ми от глупости. Футболът е един спорт, а ако трябва да обобщим още повече - една игра. В нея е важно да победиш.
Alexx написа:Wincky написа:Писна ми от глупости. Футболът е един спорт, а ако трябва да обобщим още повече - една игра. В нея е важно да победиш.
Футболът е игра за феновете. Нали ти е ясно,че хората ще спрат да гледат футбол ако Челси и други отбори продължат да играят по тази начин и така футболът ще умре като игра като няма фенове?
Unforgiven_M написа:Футбола е за запалянковците. Ако гледането на отбора ти не ти носи удоволствие, съвсем скоро ще спреш да го гледаш, дори и въпреки спечелените купи. Само ще отваряш някой сайт да провериш резултата след мача. И феновете са най-важни, защото ако ги няма - няма да има и пари във футбола.
iliyan написа:Alexx написа:Wincky написа:Писна ми от глупости. Футболът е един спорт, а ако трябва да обобщим още повече - една игра. В нея е важно да победиш.
Футболът е игра за феновете. Нали ти е ясно,че хората ще спрат да гледат футбол ако Челси и други отбори продължат да играят по тази начин и така футболът ще умре като игра като няма фенове?
По какви ли не начини го писах това ,но на тези със сините очила от Лондон не им увират главите !
Не футбола на Челси-Жозе пълни стадионите ,а на Ливърпул и БР ! И не се учудвайте ако на мача Челси - Атлетико има празни места !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта