Red_Neck написа:По-добре отколкото да е година на купонна система и национализация.
Не се притеснявай, утре ще направя тема точно за такива като теб, да видите и да сравните в каква купонна система сме били и в каква система сме сега!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Neck написа:По-добре отколкото да е година на купонна система и национализация.
Red_Neck написа:Чапаев написа:Red_Neck написа:Бай Иван написа:Съгласен съм с теб, приятелю, ама, ако знаеш как да нагласиш нещата, пак можеш да ги дебнеш и да ги биеш. И аз преди години не малко циганета съм пердашил, но вече остарях и нямам сили. Евала за темата иначе! Очаквам идеи как да се справим глобално с циганите.
Еваларка бай Иване! Само така ще стане тя - да го дебнем и пердашим
Живеем в 2014 а не в 1954 ако не сте забелязали.
Трябва да ги накараме да работят и спазват законите, а не да ги пердашим ...... капиш?
Вярно е, че не сме в 1954-та година! 2014-та е годината на обърнатите кофи и селфитата!
По-добре отколкото да е година на купонна система и национализация.
Балкански Орел написа:През последните 2 години е голяма мода да се показват МАНГАЛИ по родния ефир, аз по ТВ гледам само мачове и някоя друга комедийка по кемеди.
CSKA_Sofia_1948 написа:Какво искате от ТВ-то на БарекоFF
Red_Neck написа:Бай Иван написа:Съгласен съм с теб, приятелю, ама, ако знаеш как да нагласиш нещата, пак можеш да ги дебнеш и да ги биеш. И аз преди години не малко циганета съм пердашил, но вече остарях и нямам сили. Евала за темата иначе! Очаквам идеи как да се справим глобално с циганите.
Трябва да ги накараме да работят и спазват законите, а не да ги пердашим ...... капиш?
Red_Neck написа:Бай Иван написа:Съгласен съм с теб, приятелю, ама, ако знаеш как да нагласиш нещата, пак можеш да ги дебнеш и да ги биеш. И аз преди години не малко циганета съм пердашил, но вече остарях и нямам сили. Евала за темата иначе! Очаквам идеи как да се справим глобално с циганите.
Чапаев написа:Red_Neck написа:По-добре отколкото да е година на купонна система и национализация.
Не се притеснявай, утре ще направя тема точно за такива като теб, да видите и да сравните в каква купонна система сме били и в каква система сме сега!
Red_Neck написа:Чапаев написа:Red_Neck написа:По-добре отколкото да е година на купонна система и национализация.
За да не се хабиш много само ми отговори на следния въпрос:
След като соц-а беше толкова ултра успешен, защо 30 години след разделянето на Германия на ФРГ и ГДР едните произвеждат Мерцедес и Ауди а другите Вартбург и Трабант? Аз също съм живял в двете системи и попрочитам нещичко от време на време така, че не се хаби
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 12 госта