Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Чапаев

Re: Поредната простотия по родните медии

Мнениеот Чапаев » 26 апр 2014 20:37

Red_Neck написа:По-добре отколкото да е година на купонна система и национализация.

Не се притеснявай, утре ще направя тема точно за такива като теб, да видите и да сравните в каква купонна система сме били и в каква система сме сега!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 26 апр 2014 20:44

Red_Neck написа:
Чапаев написа:
Red_Neck написа:
Бай Иван написа:Съгласен съм с теб, приятелю, ама, ако знаеш как да нагласиш нещата, пак можеш да ги дебнеш и да ги биеш. И аз преди години не малко циганета съм пердашил, но вече остарях и нямам сили. Евала за темата иначе! Очаквам идеи как да се справим глобално с циганите.

Еваларка бай Иване! Само така ще стане тя - да го дебнем и пердашим :(
Живеем в 2014 а не в 1954 ако не сте забелязали.
Трябва да ги накараме да работят и спазват законите, а не да ги пердашим ...... капиш?

Вярно е, че не сме в 1954-та година! 2014-та е годината на обърнатите кофи и селфитата!

По-добре отколкото да е година на купонна система и национализация.

И преди и след 1989г има плюсове и минуси !!! Само ,че след 1989г минусите са в повече и никой не може да ме убеди в обратното ! Живял съм и в двете системи и знам !!! Засега !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 апр 2014 20:44

Бахти малоумниците

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 апр 2014 20:51

Балкански Орел написа:През последните 2 години е голяма мода да се показват МАНГАЛИ по родния ефир, аз по ТВ гледам само мачове и някоя друга комедийка по кемеди.

същото правя и аз...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 26 апр 2014 20:54

CSKA_Sofia_1948 написа:Какво искате от ТВ-то на БарекоFF

Тоя голтак откога има телевизия?

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Мнениеот Бай Иван » 26 апр 2014 21:03

Red_Neck написа:
Бай Иван написа:Съгласен съм с теб, приятелю, ама, ако знаеш как да нагласиш нещата, пак можеш да ги дебнеш и да ги биеш. И аз преди години не малко циганета съм пердашил, но вече остарях и нямам сили. Евала за темата иначе! Очаквам идеи как да се справим глобално с циганите.

Трябва да ги накараме да работят и спазват законите, а не да ги пердашим ...... капиш?

Много по-лесно ще ти бъде да потеглиш на пътешествие в безкрайната вселена, отколкото да накараш циганин да работи!

На циганите такова им е обществото и такъв им е манталитета. Те знаят, че по закон получават страшно много помощи. И колкото повече деца имат - толкова повече помощи. Знаят, че ако крадат нещо, няма да ги вкарат в затвора, защото са неграмотни и нямат лични документи. Също така за това не ходят на училище. Знаят, че могат да се движат свободно на тумби из улиците и да бият и да заплашват и да крадат и да се държат отвратително, защото никой няма да им направи забележка от страх. Винаги съм вярвал, че години по-късно след падането на Живков, ако се бе организирала една хубава гражданска война по този въпрос, циганите щяха да са по-малко от 10 000 за цялата територия. Ама сегашните ни политици стимулират тези изчадия и по законен път им купуват гласовете на изборите. Цялата система е такава!

Никога не съм обичал насилието. Винаги съм бил против войната. Но, драги приятели, съгласете се с мен, че няма как да се справим с циганите, освен с по-грубо отношение. То, ако е някое животно - ще те разбера, ама циганинът си е циганин.
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 26 апр 2014 21:08

Red_Neck написа:

Това "чудо'' не подлежи на нищо!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 апр 2014 21:16

Чапаев написа:
Red_Neck написа:По-добре отколкото да е година на купонна система и национализация.

Не се притеснявай, утре ще направя тема точно за такива като теб, да видите и да сравните в каква купонна система сме били и в каква система сме сега!

За да не се хабиш много само ми отговори на следния въпрос:
След като соц-а беше толкова ултра успешен, защо 30 години след разделянето на Германия на ФРГ и ГДР едните произвеждат Мерцедес и Ауди а другите Вартбург и Трабант? Аз също съм живял в двете системи и попрочитам нещичко от време на време така, че не се хаби :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 26 апр 2014 21:25

Red_Neck написа:
Чапаев написа:

За да не се хабиш много само ми отговори на следния въпрос:
След като соц-а беше толкова ултра успешен, защо 30 години след разделянето на Германия на ФРГ и ГДР едните произвеждат Мерцедес и Ауди а другите Вартбург и Трабант? Аз също съм живял в двете системи и попрочитам нещичко от време на време така, че не се хаби :)

Я ми обясни това какво общо има с циганите?
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 апр 2014 21:27

Питай Чапаев ако не следиш дискусията :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Свободна зона”