Група пловдивски бизнесмени има готовност да поеме издръжката на Локомотив Пд, но само във... ”В” група, при положение че са отпаднали задълженията към институции, фирми и т.н. Според версията на феновете пари ще дават Георги Райков, който е баща на бившия футболист и на Левски Симеон Райков, собственикът на фирмата „Макском-Груп" Максим Митков и козметичният бос Ангел Попов. Райков-старши се очаква да бъде водещата фигура в триумвирата, който евентуално ще поеме нещата на Лаута. “7 дни спорт” още преди година информира, че бащата на Симеон Райков беше поканен за спонсор от Атанас Узунов, след като стана ясно, че Веселин Марешки се оттегля. Производителят на велосипеди Максим Митков е близък приятел с Георги Райков, като миналото лято и той се спрягаше за наследник на аптекарския бос, с когото също е добър авер. Твърди се, че за Митков футболната материя е най-далечна. Поради тази причина неговото участие на този етап не е напълно сигурно. За никого в Пловдив не е тайна, че Ангел Попов през последните няколко години е основният спонсор на ДЮШ на Локо Пд. Нито един от тримата обаче не потвърди вариант с по-сериозно обвързване с черно-белите.
Според информациите в Пловдив общият размер на борчовете на клуба в момента е около 4,5 млн. лв. Ако наистина се стигне до вариант Локо Пд да отиде при аматьорите, тогава клубът се очаква да се сдобие с лиценза на отбор, подвизаващ се в Югоизточната "В" група. Към настоящия момент няма яснота дали настоящият собственик Константин Динев ще реши да остане на Лаута и след края на сезона.
Богаташи искат Локо във "В" група
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Богаташи искат Локо във "В" група
Аз съм за 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:Аз съм за
Много ми е интересна твоята личност, до вчера ни плюеше и се заяждаше с нас постоянно, от няколко дни ни подкрепяш ?
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
И какво стана ? Въртяхте, сукахте и пак отидохте при циганина Максим! Само,че тези пари не са само негови ! Голяма част отиват в касата на БСП. Запомнете едно - циганин на никого не помага ако няма далавера а и като знам колко е дащен Максим, ще има да си живуркате във В група !
Всичко добре само не разбирам лицемерието на някои форумни хули - до оня ден ни плюеха че сме играли по селата сега тава е най-хубавото нещо и няма лошо. Затова мислете преди да говорите!
Oт трън та на глог.

Бат ви Наско Узунов няма ви докара нещо свестно ..... той винаги е по измекярските схеми
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Тук е въпросът:
Богаташите искат "Локо" да отиде във "В" група?
или
Богаташите искат "Локо" да си стои във "В" група?
Понеже аз прочетеното го разбирам по-скоро като втория вариант.
Богаташите искат "Локо" да отиде във "В" група?
или
Богаташите искат "Локо" да си стои във "В" група?
Понеже аз прочетеното го разбирам по-скоро като втория вариант.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Според мен ще е най-добре клубът да не зависи от един човек.
Ако може да се сформира едно управително тяло на клуба от няколко човека с финансови възможности ще е най-доброто.
Нормално е ако има заинтересовани да купят клуба, да не искат да плащат задълженията на предишния собственик.
По-добре да се инвестира в стадион, база или школа отколкото да се плащат на Кроки дълговете.
Ако може да се сформира едно управително тяло на клуба от няколко човека с финансови възможности ще е най-доброто.
Нормално е ако има заинтересовани да купят клуба, да не искат да плащат задълженията на предишния собственик.
По-добре да се инвестира в стадион, база или школа отколкото да се плащат на Кроки дълговете.

- venko 1984
- Контакти:
Георги Райков не държеше ли по едно време пловдивските ДеНиро и Воденицата?