Богаташи искат Локо във "В" група

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FCH

Богаташи искат Локо във "В" група

Мнениеот FCH » 26 апр 2014 00:09

Група пловдивски бизнесмени има готовност да поеме издръжката на Локомотив Пд, но само във... ”В” група, при положение че са отпаднали задълженията към институции, фирми и т.н. Според версията на феновете пари ще дават Георги Райков, който е баща на бившия футболист и на Левски Симеон Райков, собственикът на фирмата „Макском-Груп" Максим Митков и козметичният бос Ангел Попов. Райков-старши се очаква да бъде водещата фигура в триумвирата, който евентуално ще поеме нещата на Лаута. “7 дни спорт” още преди година информира, че бащата на Симеон Райков беше поканен за спонсор от Атанас Узунов, след като стана ясно, че Веселин Марешки се оттегля. Производителят на велосипеди Максим Митков е близък приятел с Георги Райков, като миналото лято и той се спрягаше за наследник на аптекарския бос, с когото също е добър авер. Твърди се, че за Митков футболната материя е най-далечна. Поради тази причина неговото участие на този етап не е напълно сигурно. За никого в Пловдив не е тайна, че Ангел Попов през последните няколко години е основният спонсор на ДЮШ на Локо Пд. Нито един от тримата обаче не потвърди вариант с по-сериозно обвързване с черно-белите.
Според информациите в Пловдив общият размер на борчовете на клуба в момента е около 4,5 млн. лв. Ако наистина се стигне до вариант Локо Пд да отиде при аматьорите, тогава клубът се очаква да се сдобие с лиценза на отбор, подвизаващ се в Югоизточната "В" група. Към настоящия момент няма яснота дали настоящият собственик Константин Динев ще реши да остане на Лаута и след края на сезона.

Потребителски аватар
stefani

Re: Богаташи искат Локо във "В" група

Мнениеот stefani » 26 апр 2014 00:32

Аз съм за :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 26 апр 2014 00:59

stefani написа:Аз съм за :lol:

Много ми е интересна твоята личност, до вчера ни плюеше и се заяждаше с нас постоянно, от няколко дни ни подкрепяш ?
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 26 апр 2014 07:22

И какво стана ? Въртяхте, сукахте и пак отидохте при циганина Максим! Само,че тези пари не са само негови ! Голяма част отиват в касата на БСП. Запомнете едно - циганин на никого не помага ако няма далавера а и като знам колко е дащен Максим, ще има да си живуркате във В група !

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 26 апр 2014 08:30

Всичко добре само не разбирам лицемерието на някои форумни хули - до оня ден ни плюеха че сме играли по селата сега тава е най-хубавото нещо и няма лошо. Затова мислете преди да говорите!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 26 апр 2014 09:25

Oт трън та на глог. :shock: :(

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 26 апр 2014 11:23

Бат ви Наско Узунов няма ви докара нещо свестно ..... той винаги е по измекярските схеми
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 26 апр 2014 11:34

Тук е въпросът:
Богаташите искат "Локо" да отиде във "В" група?
или
Богаташите искат "Локо" да си стои във "В" група?
Понеже аз прочетеното го разбирам по-скоро като втория вариант.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 26 апр 2014 12:48

Според мен ще е най-добре клубът да не зависи от един човек.
Ако може да се сформира едно управително тяло на клуба от няколко човека с финансови възможности ще е най-доброто.
Нормално е ако има заинтересовани да купят клуба, да не искат да плащат задълженията на предишния собственик.
По-добре да се инвестира в стадион, база или школа отколкото да се плащат на Кроки дълговете.
Изображение

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Мнениеот venko 1984 » 26 апр 2014 13:03

Георги Райков не държеше ли по едно време пловдивските ДеНиро и Воденицата?

Върни се в “Локо Пловдив”