Да живее Русия ! написа:Ти, си тотално промит мозък ! Безнадеждно промит мозък !
Ааа, що бре ?
Това ли е вече директивата от Москва... Тоест, за Щатите, само лошо.
Мръсните и гадни империалисти, ще ми се оправят качествено с малцинствата, от къде накъде, а ?
Викаш, трябва като Путин - да избере няколко мюсюлмански-крайни лидера, и да ги държи на хранилка.
А те от своя страна да контролират масите.
Я, ама то у нас май е така.
Тц, тц, тц, какво съвпадение.
Да живее Русия ! написа:Сигурен съм, че не си живял никога в САЩ или Великбритания. И понеже не си живял там да ти обясня как извършиха тази интеграция на негрите.
Ами, ... с пари ! С мнооого пари изляти в негърските гета и дадени на негрите !
Не само с пари. С привилегии също !
Да, не съм живял, но това за мен са чести дестинации.
Ест. че с кинти е станало, няма как да е иначе.
Но аз питам друго - Що аджеба ( да използвам тая толкова хубава дума

) ... Циганите не мърдат от развитието си, въпреки и че за тях се изливат сума евро, долари, левове и прочие валути ?
И к'во, тук да не би "ромите" да нямат привилегии ?
Значи, при нас има нещо сбъркано.
Ей това, сбърканото, "Янките" са го оправили.
Естествено, най-добре е циганите да ги няма въобще в България, ама няма как да стане.
Освен чрез геноцид, но ние сме достатъчно цивилизован народ, за да прибегнем до такъв варварски акт.
Значи остава алтернативата... "Интеграция", ама не по-европейски образец, а по "Американски".
Хиляди пъти предпочитам образовани цигани, които да са конкуренти за работни места, от колкото сегашната ситуация - стоят си без работа, препитават се с дребна и средна престъпност, освен всичко, получават и достатъчно социални помощи.
По-този начин отново бъркат в джоба на нас, работещите.
Ако освен образовани, по-някакъв начин успеем и да им променим мантилитета по-начин, по-който да се имат за българи, това ще е повече от добре.