Скандал: 16-годишна ромка получава 1100 лева майчински

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Скандал: 16-годишна ромка получава 1100 лева майчински

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 апр 2014 21:32

Да живее Русия ! написа:Какви са тези "верижни" пари от Русия за етносите в България ? :shock:
Пак питам - каква е ползата на руснаците да размножават етносите у нас за сметка на етническите българи ? Доказано е, че над 70% от българите са русофили ! Защо им е на руснаците да размножават тогава небългари ?

"Публична тайна" са кинтите от Русия.

Аз нямам идея какво целят руснаците, най-добре това може да кажат управляващите в Москва.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Да живее Русия !
Контакти:

Мнениеот Да живее Русия ! » 25 апр 2014 05:50

THE G.A.M.E написа:

И като стана дума за Щатите ...
На мен ми се иска да вземем пример от тях, как се справиха с негрите.
Преди 20-25 години около 70 % от престъпноста в САЩ се дължеше на негрите.
Знаем и за огромните гета, които съществуваха във всеки мегаполис.
Знаем и за това че те също не желаеха да работят и си плащат, каквото и да било.
Каква прилика само с едно наше "малцинство". :lol:
Но сега ситуацията е коренно различна.
Какво направиха... Промиха им мозъците ли, заплашиха ли, не знам, но към момента гетата не съществуват.
Или поне не са във вида, в който бяха преди години, когато там бял и ченге, не стъпваше.
Сега Харлем и Бруклин са на челно място по инвестиции в Ню Йорк.
Негрите стават ченгета, политици, адвокати, генерали... А ако някой отиде в Бруклин ( примерно ) ... И извика - "Смърт на САЩ", най-вероятно няма да излезе жив.
До толкова чернокожите вече се имат за "американци".
Ако тук някой отиде в Столипиново ( примерно ) ... И извика "Смърт на българите", най-вероятно ще го обявят за цар и ще го понесат на ръце.

Е това искам... Да направим с циганите това, което някак си САЩ направиха с негрите.

Ти, си тотално промит мозък ! Безнадеждно промит мозък !
Сигурен съм, че не си живял никога в САЩ или Великбритания. И понеже не си живял там да ти обясня как извършиха тази интеграция на негрите.
Ами, ... с пари ! С мнооого пари изляти в негърските гета и дадени на негрите !
Не само с пари. С привилегии също !
Лично с очите си съм виждал как назначават негър наркоман (на лека дрога) за шеф, предпочитайки го пред бели хора с образование.
Така ги правят полицаи, адвокати, генерали и ..даже президенти. На Обама му липсват личностни качества, но пък за сметка на това е черен. :lol:
Е, как тогава негрите няма да обичат Америка ?
Само, че хамериканците и англичаните могат да си го позволят, защото са богати държави. А, са богати държави, защото ограбват половината свят.
България е бедна държава и не може да си позволи да продължи да храни и да дава привилегии на циганите !
И не ми говори за Харлем и Бруклин ... Днес също да си бял не е препоръчително в тези квартали, въпреки че полицейщината в САЩ е станала вече нарицателна в цял свят.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 апр 2014 11:39

Да живее Русия ! написа:Ти, си тотално промит мозък ! Безнадеждно промит мозък !

Ааа, що бре ? :lol:
Това ли е вече директивата от Москва... Тоест, за Щатите, само лошо.
Мръсните и гадни империалисти, ще ми се оправят качествено с малцинствата, от къде накъде, а ?
Викаш, трябва като Путин - да избере няколко мюсюлмански-крайни лидера, и да ги държи на хранилка.
А те от своя страна да контролират масите. :mrgreen:
Я, ама то у нас май е така.
Тц, тц, тц, какво съвпадение. :|

Да живее Русия ! написа:Сигурен съм, че не си живял никога в САЩ или Великбритания. И понеже не си живял там да ти обясня как извършиха тази интеграция на негрите.
Ами, ... с пари ! С мнооого пари изляти в негърските гета и дадени на негрите !
Не само с пари. С привилегии също !

Да, не съм живял, но това за мен са чести дестинации.

Ест. че с кинти е станало, няма как да е иначе.
Но аз питам друго - Що аджеба ( да използвам тая толкова хубава дума :lol: ) ... Циганите не мърдат от развитието си, въпреки и че за тях се изливат сума евро, долари, левове и прочие валути ?
И к'во, тук да не би "ромите" да нямат привилегии ?
Значи, при нас има нещо сбъркано.
Ей това, сбърканото, "Янките" са го оправили.

Естествено, най-добре е циганите да ги няма въобще в България, ама няма как да стане.
Освен чрез геноцид, но ние сме достатъчно цивилизован народ, за да прибегнем до такъв варварски акт.
Значи остава алтернативата... "Интеграция", ама не по-европейски образец, а по "Американски".
Хиляди пъти предпочитам образовани цигани, които да са конкуренти за работни места, от колкото сегашната ситуация - стоят си без работа, препитават се с дребна и средна престъпност, освен всичко, получават и достатъчно социални помощи.
По-този начин отново бъркат в джоба на нас, работещите.

Ако освен образовани, по-някакъв начин успеем и да им променим мантилитета по-начин, по-който да се имат за българи, това ще е повече от добре.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 апр 2014 11:52

Player написа:Имаше някаква идея Украйна да приеме всички цигани от ЕС във връзка с интеграцията и но едва ли би станало това, така лесно да се отървем от тези паразити.

Украйна ще приеме циганите ама само ако я майданци я някой друг управник приеме ама бесни пари за да причини това на страната си. Няма управник, който ако притежава грам съвест ще го позволи.

И си представям умилението, с което руснаци, украинци и т.н. приемат циганската инвазия.. Аз предлагам още сега да им ги пратят. Гражданската война веднага ще спре поне докато се оправят с новата опасност :D

По принцип за България негласно планират нещо такова, неслучайно превръщат страната в рай за циганите и същевременно затягат примката около тях в Италия и Франция (където традиционно има немалко от тях).
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 апр 2014 11:54

kartago написа:
THE G.A.M.E написа:
Да живее Русия ! написа:
meteorit написа:"Да живее Русия!" "Да живее Америка!" - как да се оправим като е пълно с такива чуждопоклоннически елементи, подкрепящи източния или западния империализъм? Нали точно имперските държави имат интерес малцинствата да задушават местното население, за да ги контролират по-лесно. Мангустите виреят където има толерастия и простотия, така е при паразитите.

Само, ако можеш да обясниш какъв е точно интересът на Русия да размножава ромите у нас ? :mrgreen:
Много ми е любопитно !
Защото за всеки здравомислещ човек е ясно, че Русия като бяла, православна и славянска държава има интерес в България да има само българи.

Спри да пишеш простотии бре, "Виалчо".

Проследени са редица "верижни" пари от Русия, те спонсорират етноси у нас, които са с мюсюлманско вероизповедание.
Мнозинството от тях са цигани !
Докато Путин и Ердоган се целуват, нищо добро не ни чака.
Руско-турските отношения никога не са били по-добри, от колкото в последните години.
Това е изключително опасно за България.

И е прав човека, като толкова милееш за България, що ника ти не е "Обичам България" ??

И ти "сън сънуваш, милай мале"....толкова са "добри", че турците пренебрегнаха всички международни разпоредби и пуснаха забранени по тонаж кораби на САЩ в акваторията на Черно море! Малко мисли преди да пишеш. При гадния социализъм едвам виждах циганин в центъра на града, милиционерите си ги биеха за "добър ден", седяха си в гетото и не мърдаха. Сега е слободия, грабят и убиват старци, пикаят на паметници, крадат като за световно, късат трибагреника......., българина е поставен в положението на просещ в собствената си страна.

Да ама за него е важно Русия да е виновна. Коректно уточнихме с него, че не е важно да е обективен а да ги оплюе понеже ги мрази :D
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 апр 2014 11:54

kartago написа:
THE G.A.M.E написа:
Да живее Русия ! написа:
meteorit написа:"Да живее Русия!" "Да живее Америка!" - как да се оправим като е пълно с такива чуждопоклоннически елементи, подкрепящи източния или западния империализъм? Нали точно имперските държави имат интерес малцинствата да задушават местното население, за да ги контролират по-лесно. Мангустите виреят където има толерастия и простотия, така е при паразитите.

Само, ако можеш да обясниш какъв е точно интересът на Русия да размножава ромите у нас ? :mrgreen:
Много ми е любопитно !
Защото за всеки здравомислещ човек е ясно, че Русия като бяла, православна и славянска държава има интерес в България да има само българи.

Спри да пишеш простотии бре, "Виалчо".

Проследени са редица "верижни" пари от Русия, те спонсорират етноси у нас, които са с мюсюлманско вероизповедание.
Мнозинството от тях са цигани !
Докато Путин и Ердоган се целуват, нищо добро не ни чака.
Руско-турските отношения никога не са били по-добри, от колкото в последните години.
Това е изключително опасно за България.

И е прав човека, като толкова милееш за България, що ника ти не е "Обичам България" ??

И ти "сън сънуваш, милай мале"....толкова са "добри", че турците пренебрегнаха всички международни разпоредби и пуснаха забранени по тонаж кораби на САЩ в акваторията на Черно море! Малко мисли преди да пишеш. При гадния социализъм едвам виждах циганин в центъра на града, милиционерите си ги биеха за "добър ден", седяха си в гетото и не мърдаха. Сега е слободия, грабят и убиват старци, пикаят на паметници, крадат като за световно, късат трибагреника......., българина е поставен в положението на просещ в собствената си страна.

Да ама за него е важно Русия да е виновна. Коректно уточнихме с него, че не е важно да е обективен а да ги оплюе понеже ги мрази :D
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 апр 2014 11:56

Player написа:Авторът на темата има право да пише каквито си иска никове и да харесва каквото иска, както всеки един от нас. Конституцията ни и Хартата за правата на човека ни гарантират правото на личен избор и мироглед както и да го изразяваме чрез слово, печат или образ. Всяко попълзновение срещу тези човешки права си е престъпление. Така,че стига с безсмислено губене на време относно харесванията на един или друг. Важното е че на автора явно му пука за България. Съвсем друго е вече,че всеки има своя си позиция относно кое би било по-добре за България. За едни е Русия за други е Запада, за трети е самостоятелно да си се оправяме и тн. Винаги е по-добре да има различни гледни точки. Единомислието е пагубно.

Прав си, с едно уточнение: единомислието би било приемливо ако всички обмислят всички гледни точки и стигнат до едно мнение (което рядко се случва).

Половината коментари (поне) не предизвикани от самата тема а от ника на потребителя, което мисля е показателно..
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 апр 2014 11:56

Player написа:Авторът на темата има право да пише каквито си иска никове и да харесва каквото иска, както всеки един от нас. Конституцията ни и Хартата за правата на човека ни гарантират правото на личен избор и мироглед както и да го изразяваме чрез слово, печат или образ. Всяко попълзновение срещу тези човешки права си е престъпление. Така,че стига с безсмислено губене на време относно харесванията на един или друг. Важното е че на автора явно му пука за България. Съвсем друго е вече,че всеки има своя си позиция относно кое би било по-добре за България. За едни е Русия за други е Запада, за трети е самостоятелно да си се оправяме и тн. Винаги е по-добре да има различни гледни точки. Единомислието е пагубно.

Прав си, с едно уточнение: единомислието би било приемливо ако всички обмислят всички гледни точки и стигнат до едно мнение (което рядко се случва).

Половината коментари (поне) не предизвикани от самата тема а от ника на потребителя, което мисля е показателно..
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 апр 2014 11:58

Betchualeng Arnaikem написа:Да ама за него е важно Русия да е виновна. Коректно уточнихме с него, че не е важно да е обективен а да ги оплюе понеже ги мрази :D

Това, че ги мразя, не означава по-никакъв начин, че гледам да си измислям.
Просто често им спестявам някой добри неща, за които пък точно аз ли трябва да пиша ?

Кое не е вярно от написаното, че да се твърди, че е лъжа ? :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 апр 2014 12:03

THE G.A.M.E написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Да ама за него е важно Русия да е виновна. Коректно уточнихме с него, че не е важно да е обективен а да ги оплюе понеже ги мрази :D

Това, че ги мразя, не означава по-никакъв начин, че гледам да си измислям.
Просто често им спестявам някой добри неща, за които пък точно аз ли трябва да пиша ?

Кое не е вярно от написаното, че да се твърди, че е лъжа ? :roll:

Въпроса от последния ти ред ми напомня за един случай, в който ти го зададох аз. Тогава стигнахме до откровенията ти, че не държиш да си обективен :D
Ти не че си измисляш (само понякога се позоваваш на "най-новите проучвания (тип Батак хохо)"), подбирайки единствено това, което ти изнася.

Паричките, стигащи от Русия до етносите тук са пренебрежително малки, но може и да греша понеже за разлика от теб нямам копие от чековата книжка на Путин мда (rofl)

Разбира се тотално пренебрегна натиска на ЕС спрямо България по отношение на циганите, правата им и така нататък.
Но това не ме впечатлява поради споменатите по-рано от мен причини.

Отивам да намеря смешно клипче за Русия за да може да ти осмисля обедната почивка - да си гледаш и да цъкаш с език: знаех си че са зле завалиите...
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Върни се в “Свободна зона”